Υαλουρονικό οξύ φυτικό 100mg ΝeoCell 60 κάψουλες

Λιπαίνει & Ενυδατώνει τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους, το δέρμα, τα μάτια, τις ελεύθερες ρίζες και όλο τον οργανισμό

φυτικό Υαλουρονικό Οξύ: Moisturizer της Φύσης

Ενυδατώνει τον οργανισμό, χτίζει την υγεία αρθρώσεων & του δέρματος

 Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που  παράγεται από τους ινοβλάστες και βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών.Αποτελείται από ένα μόριο γλυκοζαμίνης και ένα μόριο γλυκορουνικού οξέος.

 Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένας σημαντικός δισακχαρίτης που βρίσκεται σε κάθε ιστό του σώματος. Ειδικότερα είναι ένα ουσιώδες λιπαντικό για υγιείς αρθρώσεις, δέρμα και μάτια. 

Στο σώμα το Κολλαγόνο και το Υαλουρονικό οξύ βρίσκονται σχεδόν πάντα μαζί. Το Κολλαγόνο παρέχει την μηχανική αντοχή των συνδετικών ιστών και το Υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού. 

Χρησιμεύει στο να λιπαίνει  τους ιστούς που παρέχουν ενυδάτωση στον οργανισμό. Με τη λήψη  Υαλουρονικού οξέως και Κολλαγόνου μπορείτε να δώσετε στο σώμα σας μια ισχυρή συνεργική ομάδα για  όμορφο δέρμα και υγιείς συνδετικούς ιστούς. 

Είναι ένα εξαιρετικά υδρόφιλο συστατικό. Ένα μόλις γραμμάριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να κατακρατήσει έξι λίτρα περίπου νερού. Η υδρόφιλη ιδιότητά του είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας του δέρματος για την ενυδάτωσή του .  

Το υαλουρονικό οξύ:

• ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας, επιβραδύνει τη διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος.

• λειτουργεί και ως λιπαντικός παράγοντας για το κολλαγόνο του δέρματος προσφέροντας ελαστικότητα και απορροφητικότητα. Βοηθά στον σχηματισμό και τη διατήρηση του κολλαγόνου. Η αποδόμηση του κολλαγόνου θεωρείται ότι προκαλεί μείωση στον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

• αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. 

Το Υαλουρονικό οξύ της NEOCELL είναι βιολογικά ταυτόσημο, είναι δηλαδή πανομοιότυπο με αυτό που παράγεται φυσικά από το σώμα. Τo βιολογικά ταυτόσημο Υαλουρονικό οξύ είναι  φυσικής προέλευσης (κατάλληλο και για χορτοφάγους), και παράγεται μέσω μιας διαδικασίας φυσικής ζύμωσης.

 Το Υαλουρονικό οξύ συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό – για να ενυδατώσει το δέρμα τους χόνδρους και τα μάτια καθώς και να διευκολύνει την μεταφορά των θρεπτικών συστατικών στους συνδετικούς ιστούς.

 Το Υαλουρονικό οξύ της NEOCELL έχει μέγαλο μοριακό βάρος. Τα συμπληρώματα Υαλουρονικού οξέος με χαμηλό μοριακό βάρος μπορεί να είναι πιο φθηνά αλλά στην πραγματικότητα περιέχουν μόνο 9-12% καθαρό Υαλουρονικό οξύ!! Αντίθετα το Υαλουρονικό οξύ της NEOCELL περιέχει περισσότερο από  90% καθαρό Υαλουρονικό οξύ σε κάθε δόση. 

Μια σημαντική ικανότητα του υγιούς δέρματος είναι να θεραπεύει γρήγορα τις πληγές. Αυτή η ικανότητα μειώνεται με την ηλικία Αυτό οφείλεται στην ελάττωση της κυτταρικής διαίρεσης, που είναι σημαντική για την κυτταρική επιδιόρθωση και ανάπλαση. Ένας συντελεστικός παράγοντας είναι επίσης η μείωση της ποσότητας του υαλουρονικού οξέος στο σώμα.

Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται. Η μείωση του  αρχίζει στην ηλικία των 18-20 ετών. Αλλά μετά τα 40 η πτώση γίνεται φανερή. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό,  εμφανίζονται ρυτίδες στο πρόσωπο και βαθουλώματα στα μάτια και στα μάγουλα και μειώνεται η ελαστικότητα του.

Στόχος λοιπόν είναι η αύξηση των επιπέδων του υαλουρονικού οξέος. Ένας τρόπος για να το πετύχουμε είναι να πίνουμε πολύ νερό. Όσο νερό όμως κι αν καταναλώνουμε, αυτό δεν αρκεί, διότι είναι δύσκολο να το συγκρατήσουν τα κύτταρά μας. 

Όταν το υαλουρονικό οξύ  λαμβάνεται από το στόμα, το συστατικό αυτό διεγείρει τους ινοβλάστες στο σώμα να παράγουν περισσότερο υαλουρονικό οξυ.

Δεν περιέχει σακχαρόζη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, καλαμπόκι, χοληστερόλη, λίπος ή λακτόζη.

Δοσολογία

2 κάψουλες την ημέρα με άδειο στομάχι και 30 λεπτά πριν το φαγητό.

Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε δροσερό και χωρίς υγρασία περιβάλλον.

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής από τον Food and Drug Administrator, από το Natural Products Association και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Αριθμος γνωστοποιησης Ε.Ο.Φ. 13987/2013

49,99€ (με Φ.Π.Α)
Ποσότητα: