Κεραμίδια με βότανα για επιδερμίδα Glow matrix Neocell

Pine Bark, Hyaluronic, Coconut, linoleic Acid, Astaxanthin, Lutein, Selenium, Multivitamins

Για μείωση των ρυτίδων, σημαδιών γήρανσης με βότανα που υπόσχονται αποτελέσματα σε 15 ημέρες. 

με επιστημονικά εξελιγμένα συστατικά που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για την ολοκληρωμένη ενυδάτωση του δέρματος. Τα εξελιγμένα συστατικά του, προστατεύουν τα λιπίδια στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος προσφέροντάς του την υγρασία και την απαλότητα που χρειάζεται.

Το GLOW MATRIX είναι η πιο αποτελεσματική φόρμουλα για την ενυδάτωση του δέρματος από το εσωτερικό του.

Τα επαναστατικά συστατικά που περιέχει εξασφαλίζουν στο δέρμα μας την υγρασία που χρειάζεται για να είναι λείο και απαλό.

Περιέχει Ceramosides TM ceramides που αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος κάνοντάς το ξανά απαλό και νεανικό.

Τα υπόλοιπα συστατικά που περιέχει όπως το εκχύλισμα από φλοιό πεύκου και το υαλουρονικό οξύ, συμβάλλουν στην βαθιά ενυδάτωση του δέρματός μας ενώ παράλληλα βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των βλαβερών ουσιών , για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. 

Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της Neocell, το GLOW MATRIX, είναι σχεδιασμένο για την ταχεία απορρόφηση του από τον οργανισμό δίνοντας άμεσα αποτελέσματα λόγω της υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και δραστικότητας των συστατικών που περιέχει. 

Ceramides Glow matrix με μείγμα βοτάνων platinum 90 caps. Neocell

Η ταχεία δράση Ceramocides

Βοηθά στην βελτίωση ενυδάτωσης και ελαστικότητας του δέρματος

Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης σε λιγότερο από 15μέρες

Ceramosides™ Ceramides

Συγκεκριμένα λιπίδια που υπάρχουν στο δέρμα  υπεύθυνα για την ενυδάτωσή του. Οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι αυξάνουν σημαντικά την ενυδάτωση, βοηθούν το δέρμα να γίνει πιο απαλό και μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης σε μόλις 15 μέρες. 

Βασικά συστατικά: υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα πεύκου, ασταξανθίνη, λουτεΐνη και νερό καρύδας σε σκόνη.

Ένα επιστημονικά κατασκευασμένο μίγμα θρεπτικών ουσιών με σκοπό την ενυδάτωση του δέρματος ενώ παράλληλα καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που δεν αφήνουν το δέρμα να δείχνει λαμπερό και υγιές.

 

glow matrix neocell by bion phytoceramides panel 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Σαν συμπλήρωμα διατροφής, δύο έως τρείς (2-3) κάψουλες την ημέρα κατά προτίμηση με άδειο στομάχι για μέγιστη απορρόφηση και περιμένετε 30 λεπτά πριν το φαγητό.

Αναλυτικότερες Πληροφορίες

H Platinum Matrix Collection της NeoCell

H Platinum Matrix Collection της NeoCell είναι μία υψηλών προδιαγραφών σειρά φαρμακευτικών προϊόντων διατροφής επιστημονικά δημιουργημένη για να ενισχύει την υγεία του κολλαγόνου σε συστηματικό επίπεδο, στοχεύοντας σε συγκεκριμένα θέματα ευεξίας που αφορούν την ζωτικότητα και την ενέργεια όλου του σώματος.

Το Glow Matrix™ περιέχει επιστημονικά προηγμένα ενεργά συστατικά που αποσκοπούν στην εσωτερική ενυδάτωση του δέρματος. Αυτή η εξαιρετική φόρμουλα ενισχύει το λιπιδικό φραγμό του δέρματος, βοηθώντας να διατηρηθεί η υγρασία στο εσωτερικό του και η επιδερμίδα να γίνει πιο λεία και απαλή. Όπως όλα τα προϊόντα της NeoCell, έτσι και το Glow Matrix ™ είναι τυποποιημένο έτσι ώστε να είναι τόσο βιοδιαθέσιμο όσο και βιοενεργό για μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Η γρήγορη δράση των Ceramosides™:

 • Βοηθούν να βελτιωθεί η υγρασία του δέρματος και η ελαστικότητα*Ceramides Glow matrix με μείγμα βοτάνων platinum 90 caps. Neocell
 • Μειώνουν εξαιρετικά τη γήρανση του δέρματος σε μόλις 15 ημέρες *

 

Οφέλη

• Συμπυκνωμένη στοματική φόρμουλα για δέρμα με νεανική όψη

• Προάγει την υγιή ενυδάτωση του δέρματος και χαρίζει άνεση στην επιδερμίδα

• Ενθαρρύνει τα υγιή επίπεδα κεραμιδίων στο γερασμένο δέρμα

• Αντιμετωπίζει την πρόκληση της κακής απορρόφησης των κεραμιδίων

 

CeramosidesCeramides

Τα Κεραμίδια (Ceramides) είναι ειδικά λιπίδια, παρόντα με φυσικό τρόπο στο δέρμα, που είναι απαραίτητα για το λιπιδικό φραγμό ή τον φραγμό που εμποδίζει την υγρασία να βγει από το δέρμα. Τα Ceramosides™ Ceramides είναι κλινικά δοκιμασμένα ότι αυξάνουν την απαλότητα, την υγρασία και την ελαστικότητα σε μόλις 15 ημέρες.*+ 

Glow Matrix Blend

Τα βασικά ενεργά συστατικά είναι τα εξής:

 • ·       Εκχ. Φυτοκεραμιδίων (CeramosidesPhytoceramide Extract): Τα φυτοκεραμίδια  περιέχουν λιπίδια τα οποία είναι τα ίδια με εκείνα που περιέχονται με φυσικό τρόπο στο δέρμα μας. Διεισδύουν σε κάθεμία από τις τέσσερις στιβάδες του δέρματος (που είναι γνωστές ως δερματικές στιβάδες). Υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνου, που έχει την ικανότητα να γεμίζει το δέρμα από μέσα και να αυξάνει την ελαστικότητα.

Επίσης, δημιουργούν έναν προστατευτικό φραγμό κατά των λοιμώξεων και των φλεγμονών, βοηθώντας στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το ξηρό δέρμα, η βλάβη από τον ήλιο και οι κηλίδες. Τα φυτοκεραμίδια ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, διατηρώντας την υγρασία και βοηθούν στην εξάλειψη των ρυτίδων. Τέλος, επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και μπορούν ακόμη και να αναστρέψουν τα υπάρχοντα σημάδια της γήρανσης όπως το πόδι της χήνας, δρώντας από μέσα προς τα έξω.

 • Υαλουρονικό Οξύ (Hyaluronic Acid): Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη που προστατεύει και ανανεώνει συνεχώς το δέρμα.  Η χαρακτηριστική δέσμευση υγρασίας από το υαλουρονικό οξύ είναι εξαιρετικά σημαντική όταν πρόκειται για την γήρανση του δέρματος. Ένα από τα χαρακτηριστικά της νεανικής επιδερμίδας είναι η ικανότητά της να συγκρατεί το νερό και να διατηρεί μια ισορροπημένη ποσότητα υγρασίας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει αυτήν την ικανότητά του με αποτέλεσμα την απώλεια σφριγηλότητας και ευλιγισίας. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να ενισχύσει την περιεκτικότητα σε υγρασία πέρα ​​από κάθε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο συστατικό και ταυτόχρονα να αναζωογονεί τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος, έτσι ώστε να γίνεται πιο απαλό, λείο, φωτεινό και εξαιρετικά ενυδατωμένο! Επίσης, βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
 • Εκχ. Φλοιού Πεύκου (Pine Bark Extract):Το βασικό του συστατικό είναι οι προανθοκυανιδίνες που προστατεύουν αποτελεσματικά  τη δομή του κολλαγόνου. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν το  κολλαγόνο του συνδετικού ιστού και να προστατεύουν από την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την πρόωρη γήρανση. Η αντιοξειδωτική δράση των προανθοκυανιδίνων είναι 50 φορές πιο ισχυρή από αυτή των βιταμινών Ε και C.
  • Ασταξανθίνη (Astaxanthin): Η ασταξανθίνη θεωρείται ως το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό σε σχέση με άλλα καροτενοειδή. Συγγενεύει με τη βήτα-καροτίνη και τη λουτεΐνη. Προσφέρει φυσική προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου (UV). Ενισχύει τον οργανισμό έναντι του οξειδωτικού στρες, αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή και καταπολεμά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.
  • Λουτεΐνη (Lutein): Η λουτεΐνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αποδεδειγμένη ικανότητα δέσμευσης ελευθέρων ριζών. Δρα ως προστατευτικό φίλτρο για τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες (UV) και την πρόωρη φωτογήρανση ενώ συγχρόνως αυξάνει την ελαστικότητα και ενυδάτωση του δέρματος.
  • Νερό Καρύδας σε Σκόνη (Coconut Water Powder): Το νερό της καρύδας μπορεί να βοηθήσει στην αναπλήρωση της υγρασίας, ιδιαίτερα στο αφυδατωμένο δέρμα όταν εφαρμόζεται τοπικά, λόγω των αμινοξέων που περιέχει που το ενυδατώνουν άμεσα.
  • Σελήνιο (Selenium): Το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό με αντιοξειδωτική δράση. Έχει την ικανότητα να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το σελήνιο, αποτελεί συστατικό ειδικών πρωτεϊνών που παράγει ο οργανισμός κυρίως για την παροχή αντιοξειδωτικής προστασίας. Μπορεί να χαρίσει μεγαλύτερο όγκο στα μαλλιά σας και να τα κάνει πιο ευλύγιστα και λαμπερά. Βοηθά, επίσης, στην εξάλειψη της πιτυρίδας, της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας και της ψωρίασης.
  • Γ-Λινολενικό Οξύ (GLA): Λιπαρό οξύ που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για τις μαλακτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Το GLA βοηθά το δέρμα να γίνει πιο ελαστικό και απαλό, ενώ μπορεί να σταματήσει το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα των νυχιών. Φαίνεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο ατοπικό έκζεμα και στην αλλεργική δερματίτιδα. 
Ceramides Glow matrix με μείγμα βοτάνων platinum 90 caps. Neocell

Το Glow Matrix Blendείναι ένα επιστημονικά δημιουργημένο μίγμα θρεπτικών συστατικών που προάγουν την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες χαρίζοντας ένα ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα καθώς και μία υγιή μήτρα κολλαγόνου.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.