DON Γαιδουράκι λούτρινο νανουρίσματος με κτύπο της καρδιάς & λευκό ήχο ZAZU

με συσκευή λευκών ήχων, αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα & 4 Μελωδίες.

Ζωάκια ZAZU για αποτελεσματικό νανούρισμα.

Ένα μαλακό παιχνίδι σαν πάπλωμα, που ηρεμεί και καταπραΰνει το νεογέννητο μωρό σας από τη μίμηση του κτύπου της καρδιάς μέσα από τη κοιλιά της μητέρας.

Τα μαλακά ζωάκια της ZAZU kids με τον ηχογραφημένο ήχο της καρδιάς μαζί με λευκό ήχο νερών από καταρράκτη & λευκό θόρυβο στη φύση καθώς και 4 ηρεμιστικές μελωδίες. ‘Έτσι το μωρό σας θα κοιμηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπως της μητέρας του κατά την εγκυμοσύνη. 

Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί θα χαρίσουν στα μωρά σας γλυκά όνειρα. Είναι απαλά , πλένονται εύκολα ακόμα και στο πλυντήριο , με αποσπώμενη συσκευή που λειτουργεί με μπαταρίες και διαθέτει αισθητήρα αυτόματης επαναλειτουργίας μόλις το μωρό κάνει θόρυβο, ξυπνήσει η κλάψει.

λουτρινο γαιδουρακι νανουρισματος με κτυπο καρδιας λευκο ηχο zazu don

Ενεργοποιήστε με ανακίνηση η σκούντημα.

Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο μουσικό χειριστήριο, απλά ανακινήστε και θα αρχίσει να παίζει το τελευταίο τραγούδι που έχει επιλεγεί. αυξομειώνεται την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί είναι πιο έξυπνα από ποτέ και καταλαβαίνουν πότε το μωρό ξυπνάει.

Ενεργοποιείται εάν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει.

Εάν το μωρό σας ξυπνάει τη νύχτα, ο έξυπνος αισθητήρας ενεργοποιείται από τη φωνή του μωρού και ενεργοποιεί τον ήχο.

Πάνω από το 65% των νεογέννητων παιδιών υποφέρουν από κολικούς.

Οι γονείς υποφέρουν ακόμα πιο πολύ γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα μωρά τους να κοιμηθούν εύκολα.

Για να απαλύνουν τους κολικούς του μωρού, στρέφονται και καταφεύγουν σε σπιτικές λύσεις για να τους σταματήσουν. Τελικά όλοι φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με τους λευκούς ήχους ψάχνουμε να βρούμε μπαλαντέζα να βάλουμε το μπιστολάκι των μαλλιών δίπλα στο μωρό γιατί ο λευκός ήχος που παράγει το μπιστολάκι μοιάζει με της μήτρας τον ήχο.

zazu Don μαλακό Γαιδουράκι λούτρινο με ήχο κτύπο της καρδιάς για νανούρισμα

Οι λευκοί ήχοι και οι χτύποι της καρδιάς είναι το φυσικό ακουστικό περιβάλλον για τα νεογέννητα μωρά, το θυμούνται από τη μήτρα της μητέρας τους. Το μόνο που μπορούν να ακούσουν είναι οι λευκοί ήχοι.

Και έτσι Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί γαϊδουράκι γεννήθηκαν!

λουτρινο γαιδουρακι νανουρισματος με κτυπο καρδιας λευκο ηχο zazu donΚαι σταμάτησε το τρέξιμο γύρω από το σπίτι , με ένα στεγνωτήρα μαλλιών, η με τη χρήση του απορροφητήρα , η με την ηλεκτρική σκούπα, που είναι δυσάρεστο και κουραστικό.

Ο DEX το σκυλί, ο DON ο γάιδαρος και η LIZ το αρνί έχουν μέχρι στιγμής δοκιμαστεί από χιλιάδες γονείς!

Είναι αξιοσημείωτα κουκλάκια, σχεδιασμένα από μητέρες.

Αυτή η εύκολη στη χρήση συσκευή, με δυνατότητα ελέγχου της έντασης, λειτουργεί για 12 λεπτά έως ότου το μωράκι σας κοιμηθεί.

 

Τι λένε οι παιδοψυχολόγοι για τους λευκούς ήχους; Γιατί είναι σημαντικοί;

Η  ακουστική αίσθηση είναι μια βρεφική εμπειρία των μωρών κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής τους. Στην κοιλιά της μαμάς τους, τα μωρά έχουν εμπειρίες επίσης, την αφή, τη γεύση και την κίνηση.

Αυτές οι βασικές δεξιότητες στο νευρικό σύστημα αποτελούν τη δυναμική με την οποία γεννιέται το παιδί. Τυχόν άλλα ερεθίσματα που λαμβάνονται από τις αισθήσεις του παιδιού είναι νέα και μπορεί να προκαλέσουν αισθητηριακή υπερφόρτωση.

 Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς,  ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.

Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο με την μητρική καρδούλα.

Ας βοηθήσουμε και εμείς λοιπόν.

 Η σταδιακή εισαγωγή μιας αισθητηριακής εμπειρίας στον κόσμο του μωρού είναι η ανάγκη του κάθε μωρού.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μωρά που έχουν γεννηθεί πολύ νωρίς, με περιόδους επιπλοκών μετά τον τοκετό, που πάσχουν από αλλεργίες, με παρατεταμένο ίκτερο, τα μωρά από τις απειλούμενες εγκυμοσύνες και όλων αυτών των μωρών που το νευρικό τους σύστημα χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Τα παιδιά με προβλήματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν  τη νύχτα.

Παρέχοντας ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που γνώρισε κατά την εμβρυϊκή ζωή παρατείνει τη θετική επίδραση της εγκυμοσύνης στην αρμονική ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού.

Ο DEX το σκυλί, η LIZ το πρόβατο και ο DON ο γάιδαρος επιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο.

- δημιουργούν στο μωρό το περιβάλλον να θυμάται τη περίοδο που ήταν στην κοιλιά της μαμάς του.

-ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις πηγές της δυσφορίας που μπορεί να έχει.

Το μέγεθος του είναι: 32 x 15 x 15 cm

 Αυτά τα αξιολάτρευτα μαλακά κουκλάκια με ήχο της καρδιάς έρχονται σε τρεις επιλογές: DEX το σκυλί, η LIZ το πρόβατο και ο DON ο γάιδαρος. Όλα τους είναι πραγματικά μαλακά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ένα παιχνίδι αγκαλιάς και νανουρίσματος  για τα μωρά που σίγουρα φαίνεται ότι τα αγαπούν!

Είναι η τέλεια συσκευή λευκού θορύβου για βρέφη, δεδομένου ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή και την αφή. Είναι εύκολο να τοποθετήσετε το κουκλάκι στη κούνια και όποτε ακούει το μικρό σας να κλαίει, αρχίζει να παίζει τον ήχο που τελευταία είχατε επιλέξει. Ο ήχος μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με μια απλή ανακίνηση του παιχνιδιού. Μετά από λίγο σταματάει από μόνο του, καθώς η συσκευή έχει αισθητήρα απενεργοποίησης. 

Διαθέτει 7 επιλογές ήχου: 4 νανουρίσματα, χτύπο της καρδιάς και 2 λευκούς θορύβους. Ο ήχος είναι ευχάριστος και η ποιότητα είναι εκπληκτικά καλή για ένα κουκλάκι. Ο ήχος είναι ρυθμιζόμενος και η συσκευή αφαιρείται εύκολα, έτσι το κουκλάκι είναι πολύ εύκολο στο πλύσιμο. Λειτουργεί με τρείς μπαταρίες ΑAA, έτσι είναι φορητό και ιδανικό για ταξίδια. Η ισχύς της μπαταρίας καθιστά επίσης δυνατό να πάρετε τη συσκευή μαζί σας όταν πηγαίνετε για έναν περίπατο ή για μια επίσκεψη με το μωρό. Γι 'αυτό είναι ίσως τα πιο βολικά και λειτουργικά κουκλάκια με συσκευή λευκού ήχου και καρδιάς για τα μωρά σε αυτήν την κατηγορία τιμής.

 

zazu kids νανουρισματος ζωακια They received experts multiple awards.

Τιμή 49,00€
ΜONO 44,90€ (με Φ.Π.Α)
Ποσότητα:

με αγορές άνω των 89,99€