Ποδηλατικά Παιδικά Γάντια CrazySAFETY Λευκός Καρχαρίας

Γιατί ασφάλεια και στυλ, πάνε μαζί!

Ηλικία : 22+ μηνών

Τα γάντια μου είναι ασορτί με το κράνος μου!


Με τα γαντάκια της CrazySAFETY τα παιδιά προστατεύουν τα χέρια τους από την τριβή που δημιουργείται καθώς κρατούν τις λαβές του ποδηλάτου και από τις πτώσεις που μπορεί να έχουν με το ποδήλατο ή το πατίνι. Οι 12 μοναδικοί χαρακτήρες ζωάκια της CrazySAFETY μετατρέπονται σε ασορτί γαντάκια ποδηλάτου, που προσαρμόζονται εύκολα στο παιδικό χεράκι. Ανακαλύψτε όλη την σειρά παιδικών αξεσουάρ ποδηλάτου για μέγιστη προστασία από τυχόν πτώσεις με το ποδήλατο ή το πατίνι.


 

Τα γαντάκια της CrazySAFETY έχουν :

 

⭐ Μοναδική Κατασκευή 

Τα γαντάκια της CrazySAFETY κατασκευάζονται από lycra ώστε κάθε μικρό παιδί να μπορεί να φοράει εύκολα τα γάντια του. Ο αφρός στο εσωτερικό τους προστατεύει τα παιδικά χεράκια από την τριβή και την ζέστη όσο εκείνα κρατούν τις λαβές του ποδηλάτου καθώς και από τυχόν πτώσεις κατά την διάρκεια της βόλτας. Το ρυθμιζόμενο Velcro στο μπροστινό τους μέρος βοηθά ώστε να προσαρμόζεται το γαντάκι καλύτερα στο χέρι του παιδιού.

 

⭐ Ιδιαίτερο Design 

Επιλέξτε το ασορτί σετ γάντια με το κράνος του μικρού σας και δημιουργήστε ένα σετ από αξεσουάρ ποδηλάτου με στυλ που υπόσχεται να προστατεύσει το μικρό σας στις βόλτες του με το ποδήλατο ή το πατίνι.

 

Προϊόν  


Μέγεθος : Small

Υλικό : Lycra, Amara, PU, Foam

Βάρος Προιόντος : 0,028kg.

Διαστάσεις : 17 x 11 x 1,5 cm

14,96€ (με Φ.Π.Α)
Ποσότητα: