VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
ABC Χαλί παιχνιδιού 2 όψεις 200 X 150 10mm δραστηριοτήτων αδιάβροχο αφρού

200 Χ 150 cm, αδιάβροχο Αφρού που διπλώνει. Αναστρέψιμο 2 απεικονίσεων X 10mm. 

Ηλικία : 0+, Από 5 στρώματα πυκνού μαλακού αφρού, πάχους 10mm από μη τοξικά υλικά, ώστε να αποτελεί μια απαλή επιφάνεια για παίζει το παιδάκι σας με ασφάλεια και να απορροφάει τους κραδασμούς από ενδεχόμενες πτώσεις.

Στρώστε το να παίξει όπου θέλει, μετά καθαρίστε το με ένα υγρό πανάκι η απολυμαντικό πανάκι και ξαναστρώστε μέσα στο σπίτι, στο άψε σβήσε, βάλτε το επάνω σε μωσαϊκό , μάρμαρο η πλακάκι χωρίς να περνάει το κρύο επάνω στην άνω επιφάνεια και το παιδί η το μωρό. 

Κατάλληλα για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Κατασκευαστής: Marcus

88,00€ 78,00€
Ποσότητα:

Το αδιάβροχο βρεφικό χαλί παιχνιδιού 2 όψεων Playmat Foldable ABC Reversible αφρού της Marcus & Marcus είναι κατασκευασμένο από 5 στρώματα πυκνού μαλακού αφρού, από μη τοξικά υλικά, ώστε να αποτελεί μια απαλή επιφάνεια για παίζει το παιδάκι σας με ασφάλεια και να απορροφάει τους κραδασμούς από ενδεχόμενες πτώσεις με πάχος 10mm.

Ένα πεδίο δράσης παιχνιδιού και ανάπτυξης των αισθήσεων σε 3 απαλά τετραγωνικά ειδικού αφρού XPE.

Α οψη Ζωάκια με Γράμματα ABC 
Β όψη Ζωάκια με Αριθμούς marcus & marcusΣημείωση : Τα ABC χαλάκια Aφρού XPE δεν αλλάζονται και δεν καλύπτονται με εγγύση όσο αφορά τις φθορές στην επιφάνειά τους, η στο ρέλι (όπου υπάρχει), μετά χρήση τους η την ανθρώπινη επαφή.

 H λεπτή επιφάνεια πλαστικοποίησης με τις έγχρωμες εκτυπώσεις στα 6m² είναι αδιάβροχη αλλά δεν είναι ούτε Αχάρακτη ούτε Αλεξίσφαιρη.

Ο λεπτός υμένας 0,4 του χιλιοστού που φέρει στην κάθε πλευρά πλαστικοποίησης έχει ευαισθησία στα Super μωρά & μπορεί να χαραχτεί με τα νύχια του παιδιού, αιχμηρά αντικείμενα, πλαστικά παιχνίδια, τακούνια, κατοικίδια, εργαλεία η ακουμπώντας επάνω του πολύ καυτά αντικείμενα, κλπ.

Τα ανωτέρω δεν ακυρώνουν όλα τα ευεργετικά οφέλη & χαρακτηριστικά που δίνει η νέα τεχνολογία του αφρού XPE με βάρος 900 γρ., που έχει την μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία και απορρόφηση, μεγάλη μονωτική ικανότητα, πολύ ελαφρύ βάρος, αδιάβροχη ικανότητα και εύκολη διαχείριση στην καθαριότητα με νωπό πανάκι.

Εάν θέλετε για το παιδάκι σας ένα χαλί που δεν θέλετε να κάνει σημάδια με την χρήση των ανωτέρω, καλύτερα να επιλέξετε ένα άλλο Χαλί με κλασσικά υλικά κατασκευής όπως Πολυεστέρα, PVC, υφασμάτινα η πλαστικά.

Το Playmat Foldable ABC Reversible αφρού της Marcus & Marcus βρεφικό χαλί παιχνιδιού είναι τέλειο για να μπουσουλάει και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Mία παιδική μοκέτα αφρού για παιχνίδι και δρατσηριότητες.

Διεγείρει το παιχνίδι φαντασίας των παιδιών ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

To χαλάκι παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τα χτυπηματάκια την ώρα του παιχνιδιού, να διασκεδάζει τα παιδάκια, ενώ παράλληλα τα εκπαιδεύει.

Είναι καταπληκτικό για να παίζει παιχνίδια ρόλων μεγαλώνοντας και να δημιουργεί φανταστικές ιστορίες.

Με έντονα χρώματα που διεγείρουν τη φαντασία του μικρού για συνεχές παιχνίδι.

Το Playmat Foldable ABC Reversible αφρού της Marcus & Marcus έχει μεγάλη επιφάνεια παιχνιδιού που εμπνέει την  παιδική περιέργεια και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των κινητικών του δεξιοτήτων με ασφάλεια.

Το χαλάκι είναι αντιολισθητικό, αδιάβροχο, υψηλής πυκνότητας και διπλώνει με ειδική χάραξη για εύκολη αποθήκευση, ενώ καθαρίζει πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανάκι.

Ιδιαίτερα προστατευτικό για τα ξύλινα πατώματα από υγρά και τροφές.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Playmat Foldable ABC Reversible αφρού της Marcus & Marcus

         Ελεύθερο από BPA και Φθαλικό άλας.

         Χωρίς Λάτεξ και φορμαλδεΰδη.

         Διπλώνει σαν σεντόνι για εύκολη αποθήκευση & μεταφορά.

         Αντιολισθητικό.

         Φιλικό προς το περιβάλλον

         Υψηλής πυκνότητας για μεγάλη αντοχή.

         Δεν χαράσσεται εύκολα.

         Απορροφά τους κραδασμούς από τις τουμπίτσες και τις πτώσεις.

         Αντιμικροβιακό και υποαλλεργικό

         Άοσμο

         Δεν προκαλεί επίπεδα Θορύβου

         Από μαλακό αφρό,

         Πλαστικοποιημένη εκτυπωμένη επιφάνεια 0,40 micro που καθαρίζεται εύκολα

         Περιλαμβάνει όμορφη πάνινη τσάντα μεταφοράς

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

         Καθαρίζει εύκολα με ένα νωπό η βρεγμένο πανάκι.

         Μην το τοποθετείτε σε πλυντήριο η στεγνωτήριο.

         Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη.

         Μην το σιδερώνετε.
H εκτύπωση με τον καιρό μπορεί να δημιουργήσει φυσιολικά σκισίματα, ραγάδες η σημαδάκια αλλα ο εσωτερικός αφρός δεν χάνει την ασφάλεια και την στεγανότητά του.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Ανοιχτό:   200 X 150cmX 10mm 
                  Διπλωμένο: 74 X 40 X 10cm   
                  Βάρος 1,1 κιλά.

ΥΛΙΚΟ : XPM Αφρός 10mm

Το Playmat είναι αδιάβροχο, φτιαγμένο από μη τοξικά υλικά, φτιαγμένο από μαλακό αφρό, που παράλληλα θα προστατέψει το πάτωμα από υγρούς λεκέδες, και την καταπόνηση του παιδικού παιχνιδιού.

Σύμφωνο με τις πιο πρόσφατες οδηγίες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης EN71.

Ποια είναι η διαφορά σε ΕPE Αφρός & XPE Αφρός

Ο αφρός EPE αποτελείτε από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας και είναι ευρέως διαδεδομένος λόγω της χαμηλής του τιμής. Εντούτοις, σε σύγκριση με τον αφρό XPE, τα διασταυρωμένα κυτταρικά τοιχώματα XPE δημιουργούν το κελί ισχυρότερο είναι ένα νέο είδος των υλικών προστασίας του περιβάλλοντος μη τοξικό, ηχομόνωση, θερμομόνωση, μεγαλύτερη αντοχή στη φυσιολογική διάβρωση και πιο ανθεκτικό. Έτσι είναι το πιο κατάλληλο για όλους τους χώρους διαβίωσης.