VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Zazu Kids, marcus & marcus, Shaun the Sheep

H BIOIN LTD. δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα απο 3 πολύ νέες μητέρες την Έφη (ειδικός παιδαγωγός, special needs teacher) , τη Σοφία (εκπαιδευτικός), και τη Βιολέτα (Ιατρός). 

Άρχισαν τη δραστηριότητα τους με την αποκλειστική διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων υγείας και ομορφιάς, βραβευμένων καλλυντικών & το 2013 ανέλαβαν την εκπροσώπηση με βραβευμένα συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία τους άρχισε το 2014 να συνεργάζεται με πάνω απο 750 φαρμακεία & συνεταιρισμούς φαρμακοποιών στην Ελλάδα & στη Κύπρο. 

Εισπράτοντας κάθε μέρα την αγάπη των μικρών παιδιών τους αλλα και αφουγκραζόμενες τις καθημερινές ανάγκες τους, δημιούργησαν το 2016 ένα τμήμα με βρεφικά και παιδικά προιόντα, κάτι το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε σαν όνειρο για αυτές. Είχαν φανταστεί και είχαν ένα κοινό όραμα στο μυαλό τους, οσο αφορά τα βρεφικά προιόντα. Είχαν και εχουν καθημερινά τα παιδιά τους, που τα συμβουλεύονται πιό πολύ απο οποιοδήποτε marketing manager , τι τους αρέσει και τι όχι, τι τα εξυπηρετεί περισσότερο και τί όχι, με τι διασκεδάζουν περισσότερο, με ποιό απο όλα ασχολούνται λίγο περοσσότερο.

Tις περισσότερες φορές είχαν διαπιστώσει οτι ο ενθουσιαμός των παιδιών κρατούσε πολύ λίγο και μετά το βρεφικό παιχνίδι η το αξεσουάρ παραγκωνιζόταν σε μία ακρη αδιάφορα. Ήθελαν προιόντα που θα κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των μωρών και των παιδιών και με όσο μεγαλύτερη διάρκεια ήταν αυτό δυνατό. Δεν τις ενδιέφερε πρωτίστως το εμπορικό κέρδος, άλλα να μπορεί η κάθε μανούλα να βρίσκει πολύ εύκολα για το μωρό της η το παιδί της οποιοδήποτε προιόν υπήρχε μόνο σε άλλες χώρες και ήταν δύσκολο έως αδύνατο να το προμηθευτεί έως τώρα!

Οι αυστηρές επιλογές τους, με αποκλειστικά συνεργαζόμενα εργοστάσια σε βραβευμένα βρεφικά προιόντα, είχαν πρώτο γνώμονα την ασφάλεια των βρεφών, την ικανοποίηση τους και την πρωτότυπο σενάριο που προσφέρει το κάθε προιόν με βάση την εκμάθηση σε οποιοδήποτε ηλικιακό επίπεδο απο 0+.

Το ανωτέρω σκεπτικό & οι επιλογές τους,  άρχισαν γρήγορα να αποδίδουν καρπούς μετατρέποντας αυτό το μικρό γραφείο, σε μία εισαγωγική επιχείρηση διανομής βρεφικών έξυπνων αξεσουάρ και ήδη καλύπτονται καθημερινά οι ανάγκες πολλών βρεφικών καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο κλπ.                                              

Η Εfi, Sofia & Violeta, μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις για όλες τις μανούλες και τα παιδάκια. 

''Η αξία της επαφής με το παιδί σας, είναι αξία ανεκτίμητη, γιατί δεν θα μείνει για πάντα παιδί! Χαρείτε τα παιδιά σας όσο μπορείτε, τα παιδιά δεν θέλουν τα παιχνίδια μας, ούτε τα αξεσουάρ μας...εσάς θέλουν! Δυστυχώς όμως, η καθημερινότητα της κάθε μητέρας είναι δύσκολη και θέλουμε κατα ανάγκη να τα κάνουμε ευτυχισμένα, όσο μπορεί ο καθε ένας απο εμάς. Τουλάχιστον εαν είναι να του αγοράσουμε κάτι , ας του πάρουμε κάτι ποιοτικό.''

Εάν είσαι μητέρα και έχεις κάποια ιδέα, στείλε την στο info@bioin.gr να μας τη γνωστοποιήσεις, εάν μας αρέσει και μπορεί να υλοποιηθεί, ευχαρίστως να την αξιοποιήσουμε μαζί σου!  

 

Ανακαλύψτε τα brands μας:

ZAZU KIDS για το εύκολο υπνο των βρεφών και των νηπίων

MARCUS & MARCUS βρεφικά αξεσουάρ και είδη σιλικόνης

BERZ έξυπνα βρεφικά σετ φαγητού

SHAUN THE SHEEP παιδικές βαλίτσες ταξιδιού & παιχνιδιού η βάφτισης

PAW PATROL παιδικές βαλίτσες ταξιδιού η παιχνιδιού

FIRSTBIKE βραβευμένα ποδήλατα ισορροπίας


Aκουστε τα Εκπαιδευτικά Παιδικά Τραγουδάκια μας με πρωταγωνιστές τα ζωάκια της marcus & marcus στο Youtube.

Γνωρίστε τα ζωάκια της zazu Dex το σκυλάκι, Liz το αρνάκι, Don ο γάιδαρος, Bibi το λαγουδάκι, Coco το κοάλα, Zoe ο πιγκουίνος, Lou η κουκουβάγια, Max το μαιμουδάκι, Kiki η γατούλα, Bo ο κούνελος, Katie η γάτα, Lex το λιονταράκι, Gina η καμηλοπάρδαλη , FAY η Αλεπού, REX το Ρακούν & OTIS η Κουκουβάγια, Sam το προβατάκι, Pam ο πιγκουίνος, Howy το κουταβάκι hasky,  Bobby το ρολογάκι, Dexy κουταβάκι, Lizzy αρνίτσα & Donny γαιδουράκι.


Γνωρίστε τα ζωάκια της marcus and marcus ο Ollie the Elephant, o Lucas the Hippo, Pokey the Piggy, Willo the Whale, Marcus the Lion, Lola the GiraffeΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΛΕΥΚΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΥΠΝΟY ΓΙΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΜΩΡΩΝ ZAZU

ΠΩΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΗΧΟΙ ZAZU

ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΗΧΩΝ ZAZU

ΥΠΝΟΣ ΜΩΡΟΥ -ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ZAZU


Aποκλειστικός προμηθευτής της www.loutrina.gr