Έξοδα αποστολής & τρόποι παράδοσης

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την (Trans All Space & ELTA Door to Door) για τις παραδόσεις των προϊόντων.
Οι εταιρείες αυτές διατηρούν ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε Ελλάδα  και εγγυώνται την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, δε θα υπάρξει κάποιο επιπλέον κόστος για την παράδοση της παραγγελίας σας, ενδέχεται όμως να χρειαστούν δύο 24ωρα για να παραδοθεί.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;Παράδοση στο χώρο σας εντός 24 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier (Trans All Space & ELTA Door to Door). Eιδικότερα στις παραδόσεις της επαρχίας, Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνεται ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στον τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή του.

 

Παραλαβή εκτός Αθηνών από το πλησιέστερο σε σας Ταχυδρομικό κατάστημα

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 - 20:00 & Σάββατα 10:00 - 14:00.

 

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 09:00 και 17:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

 

Έξοδα αποστολής

1) Η Αποστολές σε Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, εχουν χρέωση 3 ευρώ ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων, τρόπου πληρωμής ακόμα και στην περίπτωση που επιλεγεί η μέθοδος της Αντικαταβολής.  Εξαιρεση αποτελούν τα ογκώδη αντικείμενα (ποδήλατα ισορροπίας & παιδικές βαλίστες που υπάρχει χρέωση 9 ευρώ για την απσοτολή τους με Courier, λόγω όγκου. Σε άλλη περιπτωση αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και θα εξυπηρετηθείτε απο τον εκάστοτε τοπικό συνεργάτη τους εντός 2-3 ημερών.

2) Για παραγγελίες σε ευρωπαϊκές χώρες, ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων ή βάρους, η χρέωση για την παράδοση εξαρτάται απο τη κάθε χώρα και υπολογίζεται αυτόματα απο την ιστοσελίδα μας. 

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:

θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Παρακαλούμε εάν η παραγγελία σας , δεν έχει παραδοθεί μετά απο 2 εργάσιμες ημέρες, να επικοινωνήσετε ;amesa μαζί μας στο 210 9961300 για βρούμε που βρίσκεται με τον αριθμό voucher που έχει εκδοθεί.