ΓΙΑΤΙ ΛΕΥΚΟ ΘΟΡΥΒΟ & ΧΤΥΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ZAZU

Για να κοιμάται εύκολα και ήρεμα χωρίς ανήσυχο ύπνο ,σε λίγα μόλις λεπτά.

Γιατί τα συνιστούν οι περισσότεροι ειδικοί παγκοσμίως.

Γιατί η προσομοίωση του χτύπου καρδιάς και των λευκών ήχων, παραπέμπει στο περιβάλλον κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μέσα στη μήτρα και τους δημιουργεί το αίσθημα της μητρικής ασφάλειας, για λίγα λεπτά έως να αποκοιμηθούν ήρεμα.

Γιατί τα μωρά στον ύπνο τους, δεν θέλουν την απόλυτη ησυχία, όπως νομίζουμε οι περισσότεροι, αλλά τους λευκούς θορύβους που άκουγαν για 9 μήνες μαζί με το μητρικό χτυποκάρδι.

Γιατί καλύπτουν άλλους θορύβους που πιθανόν να προκληθούν και τα τρομάζουν , όπως πόρτες, φωνές , χτυπήματα, πιάτα, κόρνα κλπ.

Είναι αποτελεσματικά στον ύπνο των μωρών, κατά 80% στο πρώτο μόλις 5άλεπτο.

Γιατί βοηθούν πολύ ακόμα και τα ανήσυχα μωρά όταν έχουν ενοχλήσεις από κολικούς η άλλες βρεφικές αιτίες.

Θα κοιμάστε και εσείς λίγο περισσότερο.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται μεθόδους , όπως πιστολάκια μαλλιών ,απορροφητήρες, ηλεκτρικές σκούπες και άλλες συσκευές με λευκούς θορύβους.

Είναι πολύ μαλακά και φιλικά προς το παιδί με ασφαλή υλικά.

Είναι Γερμανικού σχεδιασμού με σύγχρονες συσκευές λευκών θορύβων και ήχων.

Οι συσκευές είναι πανεύκολες στο χειρισμό τους με κουμπάκια.

Είναι κατάλληλα από νεογέννητα 0+ μέχρι 36 μηνών τουλάχιστον. Μετά τους 36 μήνες δεν τα αποχωρίζονται αλλά τα ευχαριστούν οι καθησυχαστικές μελωδίες τους.

Είναι οι πρώτοι φίλοι των μωρών και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ.

Θα σας βοηθούν και θα σας δίνουν τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας των διεργασιών για το μωρό σας.

Έχουν ηχητικούς αισθητήρες που ενεργοποιούνται με το κλάμα κατ επιλογή.

Έχουν αισθητήρα για ενεργοποίηση η απενεργοποίηση με τη κίνηση του λούτρινου.

Αυξομειώνεται την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο, ανάλογα με την απόσταση και το ηχητικό εξωτερικό περιβάλλον.

Οι συσκευές βγαίνουν από τα κουκλάκια και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα και αυτόνομα σε εξωτερικές επισκέψεις, στο καρότσι η βόλτες, χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε μαζί & το λούτρινο ζωάκι.

Πλένονται εύκολα για να τα διατηρείτε για πάντα καθαρά , αφού είναι τα μοναδικά με τελείως αποσπώμενες συσκευές, χωρίς καλώδια.

Δεν έχουν καθόλου επικίνδυνες εκπομπές όπως τα κινητά , τα router, wifi η τα laptop.

Eχουν μεγάλη ποικιλία από πανέμορφα minimal ζωάκια που σίγουρα θα βρείτε εύκολα το αγαπημένο τους σε γήινες χρωματικές επιλογές.

Γιατί καθημερινά θα ανακαλύπτεται άλλους τόσους λόγους που ένα ζωάκι ZAZU με το χτύπο της καρδιάς και λευκούς θορύβους είναι απαραίτητος βοηθός σε κάθε νέα μανούλα και τόσο αγαπημένο από τα μωρά σας, χωρίς σε καμιά περίπτωση να χάνεται αυτή η μαγική μητρική επαφή σας, ακόμα και την ώρα που κοιμάται πιο ήρεμα.

Μωρά που κοιμούνται πιο σωστά, αναπτύσσονται πιο σωστά.

Γιατί είναι παγκοσμίως τα πιο value for money αφού δίνουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα στην ίδια κατηγορία τιμής με άλλες συσκευές λευκών ήχων.

Γιατί τα αυθεντικά ζωάκια ZAZU, Σκυλάκι, Προβατάκι, Γάιδαρος, αρνάκι, Λαγουδάκι, Κοάλα, Κουκουβάγια, Πιγκουίνος, Λυκάκι, Γατούλα, Μαιμουδάκι, Λαγός και άλλα έχουν και μία ποικιλία με φωτάκια νυκτός, συσκευές Bluetooth για χρήση ασύρματου ηχείου, Ξυπνητήρια εκμάθησης   απόλυτα ασφαλή χωρίς θερμοκρασίες και υψηλή τεχνολογία και δυνατότητες.

Το πιο ιδανικό δώρο για τη νέα μαμά ακόμα και στο μαιευτήριο. Μένει για πάντα μαζί με το μωρό και ανυπομονεί να νανουρίσει στο μέλλον το ενδεχόμενο νέο αδερφάκι του.

Τα βρίσκετε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ goo.gl/VpMLmE  ή σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο ή στα ράφια των συνεργαζόμενων βρεφικών καταστημάτων,  όπως για παράδειγμα σε όλα τα mothercare.

Δείτε στη Λίστα περισσότερα από 100 καταστήματα goo.gl/uzqEci   και βρείτε το πιο κοντινό σας η αυτό που συνήθως επισκέπτεστε για τις ανάγκες σας.