VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
11 Νοεμβρίου 2019

10 Συμβουλές για να κοιμάται πιο εύκολα το μωρό σας tips ZAZU

  1. Κατάλληλα ρούχα
  2. Αρκετός ύπνος το βράδυ και να μην μένει πάρα πολλές ώρες ξύπνιο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  3. Ρούχα με τη μυρουδιά του η της μαμάς του, κάπου κοντά με ασφάλεια
  4. Απόφραξη μυτούλας
  5. Εάν ξυπνήσει στις 5.00 με 6.00 το πρωί που έχει πιο ελαφρύ ύπνο, δεν κάνουμε θορύβους και το ξανακοιμίζουμε αμέσως, ίσως και με τη χορήγηση λίγου γάλακτος.
  6. Κατάλληλος φωτισμός, συσκότιση , προτείνεται μικρό φωτάκι, κλειστά παντζούρια και το μεσημέρι.
  7. Τήρηση προγράμματος και διαδικασιών χαλάρωσης για ύπνο. (κλασσική ρουτίνα, γάλα, πυτζάμες, κλπ)
  8. Να μην είναι θορυβώδες το περιβάλλον με κινητά, τηλεόραση , παιχνίδια με κρότους η δυνατή ένταση μουσικής , χορούς, έντονα παιχνίδια και δρομολόγηση χαλάρωσης ήχων, ακόμα και ένταση ομιλίας.
  9. Σε περίπτωση μετακινήσεων να έχουμε μαζί μας ένα κατωσέντονο, παπλωματάκι και τα απαραίτητα με τη δική του μυρωδιά για να αισθάνεται ασφάλεια ότι είναι στο ίδιο περιβάλλον.
  10. Συσκευή με λευκούς ήχους & χτύπο της καρδιάς είτε μέσα σε λούτρινο είτε μόνη της η συσκευή

Προσοχή: Πάντα τα κινητά τηλέφωνα απομακρυσμένα από το δωμάτιο του παιδιού, είτε είναι απασχολημένα η είναι στο standbye. Μακριά το router από το μωρό σε όλες τις περιπτώσεις και όποια συσκευή έχει ακτινοβολία.

Μην βάζετε λευκούς ήχους στο κινητό σας παρά μόνο εάν είναι σε άλλο δωμάτιο η χρησιμοποιείστε κάποιο έξυπνο ασύρματο ηχείο Bluetoothόπως ο Zoeoπιγκουίνος της ZAZUχωρίς ακτινοβολίες.

Δείτε το video με tips από την κα Βαρβάρα Μπαρμπή.


Τα μωρά μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν τη νύχτα.

Tα ζωάκια ZAZU Kids με λευκό ήχο και τον ήχο της καρδιάς, παρέχουν ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που γνώρισε κατά την εμβρυϊκή ζωή, παρατείνουν τη θετική επίδραση της εγκυμοσύνης στην αρμονική ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού.

Eπιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο. Δημιουργούν το περιβάλλον στο παιδί να θυμάται τη περίοδο από την κοιλιά της μαμάς του.
Ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις διάφορες πηγές της δυσφορίας που μπορεί να έχει.