VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
12 Νοεμβρίου 2019

Βοηθοί Ύπνου με Συσκευές Λευκών Ήχων ZAZU

Οι συσκευές λευκών ήχων βοηθούν τα μωράκια να κοιμούνται πολύ πιό γρήγορα, τόσο στο σπίτι όσο και στη βόλτα.

Για τα μικρά μωράκια μπορεί να είναι δύσκολο να αποκοιμηθούν μόνα τους.
Επί 9 μήνες το μόνο που άκουγαν είναι το καρδιοχτύπι της μητέρας, τη φωνή της και τους δυνατούς εξωτερικούς θορύβους.

Η Κυκλοφορία του αίματος της Καρδούλας της μητέρας τους (προκαλεί ένα βόμβο, ο οποίος μας είναι γνωριμος απο το υπερηχογράφημα) ο οποίος μπορεί να συγκριθεί για παράδειγμα με τον ήχο μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Μόλις γεννηθούν, στο δικό τους κρεβατάκι πλέον και χωρίς τη παρηγορητική παρουσία του γονέα, στην απόλυτη ησυχία ή περικυκλωμένο από παράξενους ήχους σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ο κόσμος είναι εντελώς διαφορετικός για ένα νεογέννητο.
Μια συσκευή λευκών ήχων zazu μπορεί να το βοηθήσει πολύ να αποκοιμηθεί.

Δείτε όλα τα Κουκλάκια νανουρίσματος της Zazu ΕΔΩ

Διεθνείς έρευνες ανάμεσα σε οικογένειες από Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο, δείχνουν ότι με τις συσκευές ZAZU τα μωράκια κοιμούνται στο μισό χρόνο.
Οι γονείς των οποίων τα μικρά τους κοιμόντουσαν σε 20 λεπτά ανακάλυψαν ότι με τα ZAZU ο χρόνος μειώθηκε στα 10 λεπτά μόνο.
Η έρευνα έδειξε ακόμα ότι τα ZAZU δεν έχει αυτή την θετική επίδραση μόνο στο κρεβατάκι του μωρού αλλά και στο κάθισμα του αυτοκινήτου και στο καροτσάκι του.

Μια ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ήδη δείχνει ότι τα νεογέννητα θα κοιμηθούν πιο εύκολα ακούγοντας τους χτύπους της καρδιάς ή τους λευκούς ήχους : μιμούνται τους ήχους που άκουγαν επί 9 μήνες στη μήτρα της μητέρας τους και αυτό έχει χαλαρωτική επίδραση.
Παρόμοια αποτελέσματα είχε και η δική μας έρευνα : Με τα ZAZU τα μωράκια κοιμούνται στο μισό χρόνο.

Οι συσκευές έχουν προγραμματισμένες μελωδίες & ήχους για να βοηθούν τα παιδιά να νιώθουν ασφαλή: χτύπους καρδιάς, λευκούς ήχους, ήχους της φύσης, χαλαρωτικούς ήχους και νανουρίσματα.
Ένα ενσωματωμένο φωτάκι δίνει ένα απαλό φως στο σκοτάδι.

Άλλα δημοφιλή χαρακτηριστικά ανάμεσα σε γονείς είναι το ασύρματο μεγάφωνο, το οποίο τους επιτρέπει να παίζουν τη μουσική ή τις παιδικές ιστορίες που προτιμούν, και ο αυτόματος αισθητήρας για το κλάμα του μωρού.
Κλείνουν αυτόματα μετά από 20 λεπτά λειτουργίας και ενεργοποιείται ξανά εάν το μωράκι κλαίει, βοηθώντας το με αυτόν τον τρόπο να ξανακοιμηθεί ήρεμο.

Τα ZAZU, κάνουν τα μωράκια σας ονειροπαρμένα…! Tα βοηθούν πολύ όταν έχουν δυσκολίες να κοιμηθούν, ξυπνούν συχνά, υποφέρουν από κολικούς, ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.
Τα ZAZU είναι πιο έξυπνα από ποτέ και καταλαβαίνουν πότε το μωρό ξυπνάει.
Τα μωρά μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν τη νύχτα.
Παρέχουν ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που γνώρισε κατά την εμβρυϊκή ζωή, παρατείνουν τη θετική επίδραση της εγκυμοσύνης στην αρμονική ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού.
Ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις διάφορες πηγές της δυσφορίας που μπορεί να έχει.
Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς, ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.
Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο με την μητρική καρδούλα.
Τα εκπαιδευτικά αξεσουάρ δωματίου της ZAZU μαθαίνουν στα παιδιά να μην φοβούνται το σκοτάδι και να ξυπνούν την ώρα που πρέπει μέσα στην ημέρα. Επίσης δίνει την δυνατότητα στην μητέρα να αναπαράγει αγαπημένους ήχους και τραγούδια εξ αποστάσεως στο μικρό μέσω των Bluetooth ηχείων που διατίθενται από την ZAZU.
ZAZU: H Επανάσταση στον Ύπνο του Μωρού σας!
Τέλος στις άγρυπνες νύχτες ακόμα και για τα ανήσυχα μωρά. Τα βρεφικά λούτρινα ζωάκια νανουρίσματος ZAZU είναι όμορφα, είναι έξυπνα και υπόσχονται να ηρεμήσουν το μωράκι σας.

Το κάθε ζωάκι φροντίζει με τη μίμηση του ήχου της καρδιάς, με μελωδίες και τους λευκούς ήχους της φύσης να αποκοιμίζει το μωρό σας με τρόπο μαγικό!
Θα αναρωτιέστε πως…Η μαγεία των λούτρινων ZAZU είναι κλειδωμένη σε μια μικρή, στρόγγυλη συσκευή. Αυτή, η έξυπνη συσκευή παρέχει τη δυνατότητα λειτουργίας ακουστικού αισθητήρα και αισθητήρα δόνησης για την επαναλειτουργία του κάθε φορά που το μωράκι σας κουνηθεί ή πάει να ξυπνήσει.
Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος; Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί!
Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική.

Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.
Από την πρώτη κιόλας μέρα που καλωσορίζετε το μωρό σας στη νέα του ζωή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη που κρύβουν τα ZAZU μέσω του λευκού ήχου!

Ορισμένοι υποστηρίζουν μάλιστα, ότι ιδίως τα νεογέννητα, αλλά και τα μωρά έως ενός έτους θα πρέπει να ακούνε καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου τους λευκούς θορύβους, αλλά όχι σε μεγάλη ένταση, για να κοιμούνται ήρεμα και να ξεκουράζονται επαρκώς.

Η διεθνής επιστημονική βιβλιογραφία υποστηρίζει την χρήση λευκών θορύβων στα μωρά για καλύτερο ύπνο, για να ηρεμήσει το κλάμα και τις ενοχλήσεις από κολοικούς αλλά και για τη μείωση του στρες και την μείωση των πιθανοτήτων για το Σύνδρομο του Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (Sudden Infant Death Syndrome- SIDS).
Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς βοηθάει στο SIDS, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο, ότι ο λευκός θόρυβος κόβει τον ενεργό ύπνο, που μοιάζει με τον ύπνο REM και καταλαμβάνει το 50% του ύπνου των βρεφών, όπου συνήθως συμβαίνει το τραγικό αυτό σύνδρομο.

Όπως αναφέρθηκε, τα αρχεία-καταγραφές των ενδομήτριων ήχων, ηρεμούν τα μωρά και σε μια μελέτη διαπίστωσαν, ότι τέσσερα από τα πέντε βρέφη κοιμούνται κατά την χρήση τους. Ακόμη, ο ήσυχος ύπνος σε νεογέννητα ηλικίας 4 ημερών επιτεύχθηκε σημαντικά νωρίτερα και η διάρκεια του παρατάθηκε κατά 20% όταν αυτά εκτέθηκαν σε συνεχή λευκό θόρυβο.
Πέραν τούτων, ο λευκός θόρυβος μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο και των γονέων, καθώς το μωρό ηρεμεί και κοιμάται περισσότερο!

Επίσης, μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της επιλόχειας κατάθλιψης αλλά και να βοηθήσει τις μαμάδες να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, καθώς ο σωστός και ποιοτικός ύπνος επηρεάζει τις ορμόνες και αυτές με την σειρά τους επηρεάζουν τα συναισθήματα πείνας και πληρότητας.

Έτσι, τα ZAZU προσφέρουν μια αποτελεσμάτικη μέθοδο για ολόκληρη την οικογένεια και όχι μονάχα για τα μωράκια σας! Έτσι θα αρχίσετε να κοιμάστε και εσείς λίγο περισσότερο !
Δεν το αξίζουμε όλες οι μανούλες?

Τα ZAZU έχουν εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως σε νέες μανούλες και μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα που εισάγονται στην Eλλάδα εδώ :
https://www.bioin.gr/el/products_categories-105/voithoi-ypnou-nanouristiria-zazu.htm