VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
18 Φεβρουαρίου 2021

Γκρινιάζει το μωρό και δεν κοιμάται? Τότε δείτε για τα ZAZU νανουρίσματος

Η ακουστική αίσθηση είναι μια βρεφική εμπειρία των μωρών κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής τους.

Στην κοιλιά της μαμάς τους, τα μωρά έχουν εμπειρίες επίσης, την αφή, τη γεύση και την κίνηση.
Αυτές οι βασικές δεξιότητες στο νευρικό σύστημα αποτελούν τη δυναμική με την οποία γεννιέται το παιδί.

Τυχόν άλλα ερεθίσματα που λαμβάνονται από τις αισθήσεις του παιδιού είναι νέα και μπορεί να προκαλέσουν αισθητηριακή υπερφόρτωση.
Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς, ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.


Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο με την μητρική καρδούλα.

Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς, ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.
Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο ή την μητρική καρδούλα.
Ας βοηθήσουμε και εμεις λοιπόν.
Η σταδιακή εισαγωγή στον κόσμο του, μιας αισθητικής εμπειρίας είναι η ανάγκη του κάθε παιδιού.
Τα Zazu με τους Λευκούς ήχους επιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Eπιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο. Δημιουργούν το περιβάλλον στο παιδί να θυμάται τη περίοδο από την κοιλιά της μαμάς του.
Ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις διάφορες πηγές της δυσφορίας που μπορεί να έχει.

Αυτά τα αξιολάτρευτα λούτρινα κουκλάκια με ήχο της καρδιάς έρχονται σε 23 επιλογές: Όλα τους είναι πραγματικά μαλακά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ένα παιχνίδι αγκαλιάς και νανουρίσματος για τα μωρά που σίγουρα φαίνεται ότι τα αγαπούν!

Είναι η τέλεια συσκευή λευκού θορύβου για βρέφη, δεδομένου ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή και την αφή.

Είναι εύκολο να τοποθετήσετε το λούτρινο κουκλάκι στη κούνια και όποτε ακούει το μικρό σας να κλαίει, αρχίζει να παίζει τον ήχο που τελευταία είχατε επιλέξει.

Ο ήχος μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με μια απλή ανακίνηση του παιχνιδιού. Μετά από λίγο σταματάει από μόνο του, καθώς η συσκευή εχει αισθητήρα απενεργοποίησης. Διαθέτει 6 επιλογές ήχου: 4-6 νανουρίσματα, κτύπο της καρδιάς και του λευκού θορύβου.

Ο ήχος είναι ευχάριστος και η ποιότητα είναι εκπληκτικά καλή για ένα παιχνίδι λούτρινο. Ο ήχος είναι ρυθμιζόμενος και η συσκευή αφαιρείται εύκολα, ετσι το λούτρινο είναι πολύ εύκολο στο πλύσιμο.

Λειτουργεί και με μπαταρίες, έτσι γίνεται και φορητό και ιδανικό για ταξίδια. Καθιστά επίσης δυνατό να πάρετε τη συσκευή μαζί σας όταν πηγαίνετε για έναν περίπατο ή για μια επίσκεψη με το μωρό.

Δείτε όλα τα Κουκλάκια νανουρίσματος της Zazu ΕΔΩ