VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
18 Φεβρουαρίου 2021

Υπνόσακος η Φόρμα Ύπνου με χωριστά ποδαράκια ?

Αφού μία φορά το πληρώνεις , γιατί να μην βάλεις στο παιδί σου το ποιοτικότερο?

Διάβασε τα χαρακτηριστικά των υβριδικών υπνόσακων ergopouch , τουλάχιστον να γνωρίζεις μερικά βασικά στοιχεία για τους ergo υπνόσακους που Αναπνέουν....

Ο βραβευμένος υπνόσακος 2 σε 1 ergoPouch  Sleep  Suit μετατρέπεται από ένα σάκο ή ένα παιδικό υπνόσακο σε ένα κοστούμι ύπνου με χωριστά ποδαράκια.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε στο παιδί από ενός (1) έτους και άνω +, έναν υπνόσακο με χωριστά ποδαράκια της ergopouch είναι,….

-να μην μας κρυώσει, επειδή μπορεί να ξεσκεπάζεται συνεχώς,

-να μην μας κουκουλωθεί επικίνδυνα με τα σκεπάσματα του (αποτροπή του συνδρόμου SIDS),

-να έρχεται το δερματάκι του σε επαφή με βιολογικά φυσικά και απαλά υλικά που αναπνέουν, (τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα να είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα κατά των εκζεμάτων και των δερματικών πιθανών μολύνσεων,)

-να μην εφιδρώνει άσκοπα το Χειμώνα η το καλοκαίρι,

-να έχει ελαστικό και άνετο χώρο μεγαλώνοντας, για να προληφθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη δυσπλασία η ενόχληση στα ευαίσθητα και τρυφερά ισχία τους κατά τον ύπνο,

-να μπορεί να περπατήσει, εάν αποφασίσει να μετακινηθεί από κρεβάτι σε κρεβάτι (η έρθει στο δωμάτιο μας) χωρίς να πέσει κάτω (από τσουβαλομαχία),

-να μπορεί να μετακινηθεί άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ξεντυθεί κατά ανάγκη, για επείγουσα εξωτερική μετακίνηση, αφού είναι εύκολη η τοποθέτηση τους σε κάθισμα αυτοκινήτου με ζώνη 5 σημείων, ακόμα και εάν είναι κοιμισμένα.

-Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σαν φόρμα εξωτερικής βόλτας για το καρότσι, προστατεύοντας τον από το κρύο.

Μετατροπή από υπνόσακος σε Φόρμα ύπνου μωρών ergoPouch.

100% Bιολογικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS organic.

Σχεδιάσαμε τον Ergo Pouch Υπνόσακος 2 σε 1 για να αντιμετωπίσουμε δύο ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις ύπνου, στο καθημερινό ταξίδι ύπνου του παιδιού σας, που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην σωστή ανάπτυξη του.

Περπάτημα και ύπνος του παιδιού. Όταν ένα μωρό μεγαλώνει σε νήπιο και αρχίζει να περπατάει, αυτό το συναρπαστικό ορόσημο μπορεί συχνά να συνοδεύεται από διαταραχές του ύπνου.

Ένα μικρό παιδί που περπατάει πρέπει να έχει ελευθερία κινήσεων στα πόδια του, δεν μπορεί πλέον να περιορίζεται από ένα υπνόσακο, όσο φαρδύς η μεγαλύτερος και εάν είναι.

Το αποτέλεσμα συνήθως είναι η άρνηση να προσαρμοστεί στον ύπνο, ή την αφαίρεση του υπνόσακου εντελώς!

Ο Ergo Pouch Υπνόσακος 2 σε 1 SleepSuit βοηθά να ξεπεραστεί αυτό με την εύκολη μετάβαση από έναν υπνόσακο σε μία φόρμα ύπνου με ανεξάρτητα πόδια.

Στη διαμόρφωση Φόρμα ύπνου 'Sleep Suit', ο μικρός μου μπόμπιρας θα μπορεί να έχει περισσότερη ελευθερία στα πόδια για το γνωστό καράτε στον ύπνο του.

Η λειτουργία Φόρμα ύπνου 'Sleep Suit' έχει επίσης τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

- Παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην κάθε προσγείωση του παιδιού σας σε περίπτωση που καταφέρει κάποια στιγμή, να ανέβει πάνω από την κούνια, καθιστώντας τον ασφαλέστερο από έναν παραδοσιακό υπνόσακο.

- Επιτρέπει στα μεγαλύτερα παιδιά να περπατούν ελεύθερα κατά τη διάρκεια της νύχτας αν ξυπνούν και σας αναζητούν.

Τόσο στη διαμόρφωση Υπνόσακος Sleeping bag όσο και στη Φόρμα ύπνου 'Sleep Suit', Ο Ergo Pouch Υπνόσακος 2 σε 1 Sleep Suit έχει εγκριθεί ως ασφαλής & υγιής για τα ισχία των μωρών από το Διεθνές Ινστιτούτο Δυσπλασίας Ισχίων. 

International Hip Dysplasia Institute.

Η  ergoPouch  είναι περήφανος υποστηρικτής της Eczema  Association  Australia

O Ergo Pouch Υπνόσακος 2 σε 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 2 μηνών, όταν το μικρό σας αρχίζει και περιστρέφεται σαν roll και έχει μεταβεί από το πανάκι αγκαλιάς (τα γνωστά  από swaddles) σε κατάσταση ύπνου με τα χεράκια ελεύθερα (έξω).

Κάνει τις μετακινήσεις τους από το κρεβάτι στο καρότσι ή στο κάθισμα αυτοκίνητου πολύ εύκολες.

Στη λειτουργία Sleep Suit με ξεχωριστά ποδαράκια, είναι επίσης ιδανικός υπνόσακος για όλα τα δραστήρια μωρούλια που τους αρέσει περισσότερο η ελευθερία των ποδιών στον ύπνο ακόμα και για τα νήπια που κάνουν σκανδαλιές και μεταβαίνουν από κρεβάτι σε κρεβάτι.

Άλλο χαρακτηριστικό τους είναι ότι  περιλαμβάνουν τα ειδικά μαξιλαράκια pads στα πόδια για τις μικρές εξερευνήσεις.

 Το 100% οργανικό βαμβάκι του υπνόσακου ακόμα και στο εσωτερικό του γέμισμα, φροντίζει για τη ζεστασιά και την σωστή θερμοκρασία του παιδιού στον ύπνο και στις μετακινήσεις του.

-Βιολογικό βαμβάκι : μια φιλική προς το δέρμα των μωρών επιλογή, καθώς προάγει την αναπνοή του, αποτρέπει αυτά το αίσθημα της εφίδρωσης και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για πιο βαθύ & περισσότερο χρόνο στον ύπνο των παιδιών.

ΥΦΑΣΜΑ: Εξωτερικά: 100% βιολογικό βαμβάκι.

Εσωτερική Γέμιση: 50% βιολογικό βαμβάκι & 50% Μπαμπού Viscose

Πλευρικά πλαίσια: 95% βαμβάκι / 5% ελαστίνη (καταδυτικές στολές).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ: Απαλό κρύο πλύσιμο, Όχι στεγνωτήριο, μέτρια ζεστό σίδερο και στεγνό καθάρισμα.

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ:

  • 2-12 μήνες - μήκος 80εκ
  • 8-24 μήνες - μήκος 90εκ
  • 2-4 Χρόνια - Μήκος 105εκ

 Μετρούνται από τον ώμο στα πόδια.

 O Ergo Pouch Υπνόσακος 2 σε 1 Sleep suit bag έρχεται σε τέσσερα μεγέθη:

2-12 μήνες. Συνιστούμε τη διαμόρφωση μόνο σε Sleeping Bag"υπνόσακο" για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

8-24 μήνες. Σας συνιστούμε να μετατρέψετε τον υπνόσακο σε φόρμα ‘’κουστουμάκι’’ γύρω στους 12-15 μήνες, όταν το μικρό σας θα αρχίσει να περπατάει.

2-4 χρόνια. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη διαμόρφωση Sleep Suit Bag"κοστούμι" για αυτήν την ηλικία, για να αποφύγετε τραυματισμούς σε περίπτωση αναρρίχησης από την κούνια ή εάν σηκωθεί από το κρεβάτι του, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

4-6 χρόνια. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη διαμόρφωση Sleep Suit Bag"κοστούμι" για αυτήν την ηλικία, για να αποφύγετε τραυματισμούς σε περίπτωση που σηκωθεί από το κρεβάτι του, κατά τη διάρκεια της νύχτας η το στο πρωινό ξύπνημα.