Σετ φαγητού σιλικόνης Ελεφαντάκι Marcus & Marcus

με τα ζωάκια και τα χρώματα της Marcus & Marcus.

Ηλικία : 18 μηνών+

Τα δώρα σας αποκτούν εκπαιδευτικό χαρακτήρα!


Το παιδικό σετ φαγητού της Marcus & Marcus είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις σε ένα μικρό παιδί αφού ο σκοπός του είναι εκπαιδευτικός. Με την καθημερινή χρήση του σετ, το παιδί θα καταφέρει σύντομα να ανεξαρτητοποιηθεί και να τρώει μόνο του βάζοντας τις βάσεις για το επόμενο βήμα στην διαδικασία του φαγητού.

 

 

Το σετ δώρου “Toddler Mealtime” περιλαμβάνει :

 

⭐ Μπολ σιλικόνης με βάση | Περισσότερα 

Το μπολ της Marcus & Marcus με την ειδική βάση, κατασκευάζεται από φαρμακευτική σιλικόνη FDA και φροντίζει ώστε να μην βρείτε ποτέ ξανά άλλο πιάτο με φαγητό στο πάτωμα. Χάρις στη ισχυρή ενσωματωμένη βεντούζα στο κάτω μέρος του, το μπολ φαγητού «κολλά» σε όλες τις επιφάνειες με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στο μικρό σας να το ρίξει μπολ ή το περιεχόμενο του κάτω από το τραπέζι ή το καρεκλάκι φαγητού.

 

 

⭐ Παιδικό Σετ Πιρούνι & Κουτάλι με ζωάκια | Περισσότερα

Τα σετ πιρούνι και κουτάλι της Marcus & Marcus είναι κατασκευασμένα από φαρμακευτική σιλικόνη FDA και ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρις στην ειδική τους κεφαλή 90 μοιρών με χαρακτήρες από τα ζωάκια της Marcus & Marcus, το μικρό σας ανεξαρτητοποιείται καθώς μαθαίνει πώς να τρώει μόνο του κρατώντας σωστά το πιρούνι και το κουτάλι.

  
 

Μέγεθος Προϊόντων


Τιρκουάζ Μπολ : 5.4 x 12.9 x 16.5 cm

Πιρούνι Ελεφαντάκι : 9.4 x 2.9 x 3.5cm

Κουτάλι Ελεφαντάκι : 9.4 x 2.1 x 3.5cm

Συσκευασία