VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
SUZY Φορητή Συσκευή Ύπνου με σσσςςςς.., Χτύπο Καρδιάς & 6 Λευκούς ήχους ZAZU

Ηρεμεί και αποκοιμίζει το μωρό σας αποτελεσματικά με Λευκούς Ήχους & το σσσς…, Shushing.

Η προηγμένη συσκευή νανουρίσματος για βρέφη Suzy αποτελεί έναν αξιόπιστο σύντροφο που δεν αφήνει το μωρό σας να παραμείνει άυπνο, ούτε την ημέρα, ούτε τη νύχτα.

Βοηθά το νεογέννητο να αποκοιμηθεί και να διατηρήσει τον ύπνο του, χωρίς να διακόπτεται από εξωτερικούς θορύβους.

Σταματά το Κλάμα των μωρών και τα αποκοιμίζει. Κατάλληλο για φορητή χρήση για το καρότσι, την κούνια, το λίκνο, το χαλάκι παιχνιδιού και οπουδήποτε.

Μπορείτε να τοποθετήσετε την συσκευή σαν πρώτη η σαν δεύτερη επιλογή για τις μετακινήσεις σας με το μωρό, η να την αφήσετε στη γιαγιά και στο παππού, η ακόμα και μέσα σε δικό σας κουκλάκι με τσεπούλα η θήκη.

Μία αποτελεσματική ιδέα που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας ςςς..ςςςς..ςςςς  και προτείνει ο πασίγνωστος ειδικός σύμβουλος ύπνου Harvey Karp. 

Περιλαμβάνει τους  Ήχους

Β Σςςςς Σςςςς (Shushing)

C Μίμηση του βόμβου της καρδιάς

D Λευκός 'Ηχος

E  Ήχοι του Ωκεανού

Χαλαρωτικές μελωδίες

G Μελωδίες νανουρίσματος

Ενεργοποιείται εάν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει!

Εαν το μωρό σας ξυπνάει τη νύχτα, ο εξυπνος αισθητήρας ενεργοποιείται απο τη φωνή του μωρού και ενεργοποιει τον επιλεγμένο ήχο.

Χαρακτηριστικά

  • Ενέργεια: AAA X 3 (Δεν Περιλαμβάνονται)
  • SKU: ZA-SUZY-01
29,90€
Ποσότητα:


Ενεργοποιήστε τη φορητή συσκευή ύπνου Suzy αν το μωρό σας κλαίει η δεν μπορεί να κοιμηθεί, να παίζει τον ήχο ςςς..ςςςς..ςςςς, ή το γνωστό βόμβο της μητρικής καρδιάς (από ηχογράφηση υπέρηχου), ή τον λευκό ήχο του ωκεανού, ή λευκούς ήχους, ή  χαλαρωτικές μελωδίες.

⭐ Θα κοιμηθεί πάλι ήσυχο.

H φορητή Suzy της Zazu με το γνωστό "Shushing" θα απαλύνει και θα ανακουφίσει το μωρό σας.

Διευκολύνει το νεογέννητο μωρό να πέσει για ύπνο και να παραμείνει κοιμισμένο χωρίς να ξυπνάει από εξωτερικούς θορύβους.

Τα νεογέννητα μωρά δεν έχουν συνηθίσει στη απόλυτη σιωπή και ησυχία. Το ηχητικό τους επίπεδο μέσα στη μήτρα είναι πιο δυνατό από μια ηλεκτρική σκούπα εν λειτουργία.

Επιπλέον, πατήστε το κουμπί επιλογής του ήχου και τον λευκό θόρυβο και 3 άλλες μελωδίες. Ο ήχος θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 20 λεπτά και ο αισθητήρας για το κλάμα η τη φωνή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν το μωρό σας κλάψει.

syskeui-voithoi-ypnou-xtypos-kardias-suzy-ssss-foriti-moron-zazu

Οδηγίες Λειτουργίας

Τοποθετήστε 3 Μπαταρίες Χ ΑΑΑ (δεν Περιλαμβάνονται)

Ανοίγει πατώντας το Κουμπί Α

Επιλέξτε τον επιθυμητό ήχο:

Επιλέξτε την επιθυμητή ένταση πιέζοντας το κουμπί Η πολλές φορές.

Ενεργοποιήστε η κλείστε τον έξυπνο αισθητήρα για το κλάμα του μωρού πατώντας το κουμπί

Ι.   Όταν το κόκκινο λαμπάκι ανάψει ο έξυπνος ηχητικός αισθητήρας είναι ενεργοποιημένος. Μετά από ένα λεπτό το κόκκινο λαμπάκι θα σβήσει για λόγους οικονομίας, αλλα ο ηχητικός αισθητήρας παραμένει ενεργοποιημένος για 12 ώρες.

Η μουσική και οι ήχοι θα απενεργοποιηθούν αυτόματα μετά από 20 λεπτά.

Αν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας ήχου, η μουσική θα ενεργοποιηθεί ξανά αυτόματα, όταν το παιδί σας κλαίει.
Σημείωση: Η ευαισθησία του αισθητήρα για το κλάμα, επηρεάζεται από την απόσταση. Όσο πιο μακριά είναι το παιδί σας απο την συσκευή, τόσο μικρότερη είναι η ευαισθησία της.

Πάρτε το μαζί σας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή στην κούνια, στο κάθισμα του αυτοκινήτου ή στο καροτσάκι με έναν ιμάντα Velcro (που συμπεριλαμβάνεται).

Διαστάσεις : 9 x 9 x 3,5 cm

Δείτε εδώ τις Οδηγίες Χρήσης 

Ο Λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας.

Ο Λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.

Απαραίτητος βοηθός για τους νέους γονείς, τα νεογέννητα, τα πρόωρα μωράκια, για ενοχλήσεις από κολικούς, για ανήσυχο ύπνο κλπ.

Ηρεμούν και καταπραΰνουν το νεογέννητο μωρό σας, με τη μίμηση του κτύπου της καρδιάς που άκουγε για 9 μήνες μέσα στη κοιλίτσα της μαμάς.

Με τον ηχογραφημένο ήχο της καρδιάς (οπως ακούγεται στον υπέρηχο), μαζί με λευκούς ήχους νερών απο καταρράκτη, πουλάκια στη Φύση, Ήχους Ωκεανού, Τρεχούμενα νερά καθώς και το Ιατρικά αποδεδειγμένο ssssssss.., sssssss.., (Sush Suther ήχοι) ο πατροπαράδοτος που έκανε η Γιαγιά με το στόμα της καθώς και Ηρεμιστικές μελωδίες.

Eτσι το μωρό σας θα κοιμηθεί σε ενα γνώριμο & ασφαλές για αυτό περιβάλλον. 

Θα χαρίσουν στα μωρά σας γλυκά ονειράκια.