VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
coast Cliff Παιδικό Καρότσι Compac3™ 9.8 kg Larktale LK20013

διπλώνει σε μικρότερο μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο καροτσάκι στην κατηγορία του.

To Compac3™ coast20 της Larktale είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο και εύχρηστο, σύγχρονο και μοντέρνο καρότσι μωρού.

COMPACT FOLD: Το συμπαγές πτυσσόμενο καρότσι από τη Larktale είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Compac3, (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), με γρήγορη απελευθέρωση της σκανδάλης που του επιτρέπει να μαζέψει με 3D-fold τρόπο, καθιστώντας το συμπαγές και πολύ εύκολο να διπλωθεί και να ξεδιπλωθεί σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα.

CONVENIENT: Το στιβαρό πλαίσιο αλουμινίου με πλήρεις δυνατότητες είναι πολύ ελαφρύ με μόλις 9,8 κιλά, διαθέτει τηλεσκοπικό τιμόνι για να διευκολύνει τους γονείς και τους ενήλικους συνοδούς των παιδιών όλων των σωματικών διαπλάσεων και ύψους, να κάνουν όλους τους ελιγμούς και να μεταφέρουν άνετα τα μωρά με το καροτσάκι Compac3™ coast20.

SUPERSAFE: Το καρότσι διαθέτει επένδυση καθίσματος, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με μηχανισμό διπλού κλειδώματος, ανοιγόμενη ειδική τέντα (canopy) ηλιοπροστασίας, UP50 + με παράθυρα καθώς και ιμάντα ασφαλείας για τον καρπό του συνοδού που θα βοηθήσει στην αποφυγή ανεξέλεγκτης κύλισης σε περίπτωση απώλειας επαφής με το καροτσάκι.

ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΜΩΡΟ: Το ελαφρύ καροτσάκι μωρών διαθέτει κάθισμα πολλαπλών ρυθμιζόμενων θέσεων, μια μπάρα προφύλαξης και στήριξης εμπρός,  ένα δύο θέσεων δίσκο πιατάκι για σνακ, ένα ένθετο pad νεογέννητου, ένα πατάκι Stopper των ποδιών για να διατηρεί το μωρό άνετο στο κάθισμα και ένα ρυθμιζόμενο υποπόδιο πολλαπλών θέσεων που να απόλυτα στο μωρό μεγαλώνοντας και να του προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Θεωρείται ένα από τα καλύτερα και ελαφρύτερα καροτσάκια παγκοσμίως, διαθέτει επίσης ένα αεριζόμενο πλέγμα πλάτης καθίσματος και πλευρικά για καλύτερη ροή αέρα, σύστημα ανάρτησης σε όλους τους τροχούς για ομαλότερες βόλτες, θήκη κυπέλλου και πολλαπλά διαμερίσματα αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να φέρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για τις ανάγκες του μωρού.

Τιμή 449,00€
ΜONO 249,00€
Ποσότητα:

To σύγχρονο Design της Larktale στο Compac3™ coast 20 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο στυλ που να ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή εποχή.

Η στρατηγική μας να είμαστε διαφορετικοί, καλύτεροι και δημιουργικοί,  λειτουργεί σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής.

Σχεδιασμένο από γονείς για γονείς, η ομάδα της Larktale γνώριζει ακριβώς τι ήθελε να προσφέρει με το Compac3™ coast 20 ,  ένα κομψό καθημερινό καροτσάκι πολλαπλών χρήσεων και λειτουργιών που διπλώνει αμέσως και γίνεται μικρό, γρήγορα και εύκολα.

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός του Compac3™ coast 20  επιτρέπει στο ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου να φωλιάζει από μόνο του με 3 κινήσεις, επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικά συμπαγές διπλωμένο τρόλεϊ .

Με διπλωμένες διαστάσεις 59,95 x33,53 x66,55 cm και βάρος 9,8 κιλά.

θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι το Compac3™ coast 20 διαθέτει μια τόσο μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών που ικανοποιεί τις ανάγκες της κάθε νέας οικογένειας.

Προδιαγραφές

Διαστάσεις Ανοικτό: Mήκος: 85,09  x  Πλάτος: 59,95  x  Ύψος: 102,87 cm

Διαστάσεις διπλωμένο: Mήκος: 66,55  x  Πλάτος: 59,95  x  Ύψος: 33,53 cm

Συνολικό Βάρος: 9,8 κιλά.

Εύρος Ηλικίας: από Νεογέννητο έως 25 Κιλά

 

 

Αξεσουάρ καροτσιού- Extra Options

Option: Πορτ-μπεμπέ (καλαθούνα).

Option: Διαθέσιμοι προσαρμόσιμοι αντάπτορες (adaptors) με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης των καθίσματων αυτοκινήτων Maxi Cosi, Nuna, Britax, και Chicco  με τον σκελετό του καροτσιού.

Option: Ποδόσακος, κουκούλι, Foot Muff).

Option: Κάλυμα βροχής (Rain Cover)

Option: Τσάντα μεταφοράς

Option: Φορτιστής κινητού (Φορτίζεται από τον Ήλιο).

Option: Ανεμιστηράκι ψεκασμού υγρασίας για καρότσι με φορτιστή κινητού