VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
BECKY Ύπνου Κουβερτάκι Αγκαλιάς με Συσκευή Λευκών ήχων & Μελωδίες Λαγουδάκι ZAZU

Λευκοί Ήχοι, Χτύποι καρδιάς, τρεχούμενα νερά, Ήχοι στην φύση και νανουριστικές μελωδίες. 

Με τον εξαιρετικό συνδυασμό της μαγικής συσκευής ύπνου στο πανάκι αγκαλιάς και της προηγμένης τεχνολογίας ZAZU, ακόμα και τα πιο ανήσυχα μωρά βρίσκουν έναν αξιόπιστο σύντροφο που τους υποδέχεται στον κόσμο των ονείρων τους.

Αφήστε τη μαγεία της αγάπης και της μητρικής αγκαλιάς να συνοδεύσει το μωρό σας κάθε νύχτα, δίνοντάς του μια εμπειρία ύπνου γεμάτη ηρεμία.

Αναπαραγωγή Καρδιακού Ρυθμού: Αναπαράγει τον καρδιακό ρυθμό μιας μητέρας, ακριβώς όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα, προσφέροντας στο μωρό μια αίσθηση φυσικής αγκαλιάς που το βοηθάει να χαλαρώσει.

Λευκοί Ήχοι και Μελωδίες: Προσφέρει λευκούς ήχους που είναι οικείοι στο μωρό από την περίοδο της μήτρας, μαζί με μελωδίες που ενθαρρύνουν έναν εύκολο και ήρεμο ύπνο, όπως το ήχο τρεχούμενων νερών σε ένα δάσος & μελωδικά νανουρίσματα που ηρεμούν.

Ενσωματωμένος Αισθητήρας Ήχου: Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου, ανταποκρίνεται αυτόματα όταν το μωρό ξυπνά, κάνει θόρυβο ή κλαίει, επαναλαμβάνοντας το επιλεγμένο πρόγραμμα για 10 λεπτά.

Συστήνεται από Ειδικούς: Η σύγχρονη συσκευή ύπνου ZAZU που περιλαμβάνει, συστήνεται από περισσότερους παιδοψυχολόγους παγκοσμίως ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για το νανούρισμα και τη δημιουργία ενός ασφαλούς μητρικού ηχητικού περιβάλλοντος.

Aπόλυτη εμπειρία νανουρίσματος με την διάσημη συσκευή βοηθό ύπνου από την κορυφαία Ολλανδική εταιρία ZAZU, τον αναγνωρισμένο παγκόσμιο ηγέτη στην κατηγορία Νανουρίσματος, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικία: 0+
  • Χρώμα: Ροζ
  • Ενέργεια: AAA X 3 (Δεν Περιλαμβάνονται)
  • SKU: ZA-BECKY-01

Διαθέσιμο επίσης σε

39,90€
Ποσότητα:


Το μαγικό πανάκι αγκαλιάς σε συνδυασμό με μια ενσωματωμένη συσκευή ύπνου δημιουργεί μια αναπαράσταση του αγκάλιασματος της μητέρας.
Από τον ρυθμό της καρδιάς της, όπως τον ακούμε σε ένα υπερηχογράφημα, μέχρι τους απαλούς λευκούς ήχους που είναι τόσο οικείοι στο αυτί του μωρού μέσα στη μήτρα και τις γλυκές μελωδίες που το βοηθούν να χαλαρώσει και να κοιμηθεί βαθιά, αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε με αγάπη και φροντίδα για την  την ηρεμία του μωρού σας.

Προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του μωρού σας και της ανάπτυξης της δικής του ανεξαρτησίας.
Παρέχει ασφάλεια και ζεστασιά σε όλα τα μωράκια που θέλουν να κρατάνε τα πανάκια τους για να κοιμούνται με ηρεμία.

Είναι ιδανικό για να χαλαρώνουν τα μωρά και να κοιμούνται εύκολα. Τα πανάκια αγκαλιάς επιτρέπουν στα μικρά δάκτυλα τους να εξερευνούν και να αισθάνονται, δημιουργώντας την επιθυμία να τα πιάνουν, να τα περιεργάζονται, να τα μυρίζουν, να τα αγγίζουν και να τα ανακαλύπτουν!

Επιπλέον, αυτό το κουκλάκι ενισχύει την κοινωνικότητα των μωρών σας και τα φιλικά τους συναισθήματα προς τα ζώα.

Περιλαμβάνει τους  Ήχους

-Χτύπος καρδιάς ZAZU

-Φύση με βροχή και πουλάκια ZAZU

-Νερά Καταρράκτη ZAZU

- lounge μελωδίες ZAZU

- μελωδίες νανουρίσματος ZAZU

Μετά απο 10 λεπτά ο επιλεγμένος ήχος νανουρίσματος σταματά αυτόματα.

Ξεκινάει με ακουστικό αισθητήρα, εάν το μωρό ξυπνήσει το βράδυ και το ξανα-νανουρίζει. 
Ρυθμίστε την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο.

Ένας σύνδεσμος Velcro στo πανάκι αγκαλιάς σας επιτρέπει να συνδέσετε μια πιπίλα ή ένα παιχνίδι στην κατευναστική κουβέρτα παρηγοριάς.
Χρησιμοποιείστε το velcro για το κρεμάστε στην καλαθούνα, στο πορτ μπεμπέ, στο λίκνο, στο καρότσι η στην κούνια του.

Είναι απαλλαγμένο από BPA, φθαλικές ενώσεις και επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Κατάλληλο για χρήση από 0+ μηνών

Υφάσματα:  Βελούδινο Pet

Καθαρισμός: Μπορεί να πλυθεί στους 40 ° C, μην το βάλετε στο στεγνωτήριο, μην το σιδερώσετε

Διαστάσεις 50 x 40 x 10cm

Η Συσκευή λειτουργεί με 3 μπαταρίες 3 χ ΑΑΑ που δεν περιλαμβάνονται. 

Δείτε εδώ τις Οδηγίες Χρήσης Ελληνικά Σελ. 15