VIEWPORT=
Bioin
Κολλαγόνο 2 για τις αρθρώσεις 120 κάψουλες NeoCell
Αποκαθιστά, Αναδομεί και λιπαίνει τους Χόνδρους, τις Αρθρώσεις και τους Συνδέσμους


Τιμή 58,00€
ΜONO 52,00€
Ποσότητα:

Η κόλλα που κρατά το σώμα δεμένο! περιέχει Υαλουρονικό οξύ,γλουκοζαμίνη & χονδροϊτίνη

Αυτή είναι η ελλειπής πρωτεΐνη που απαιτείται για τη διατήρηση και την αποκατάσταση του ιστού του χόνδρου των αρθρώσεων με γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και υαλουρονικό οξύ.

Κατάλληλο για χονδροπάθειες, οστεοαρθρίτιδα, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, κοίλες στη μέση, πόνους στα γόνατα, στους καρπούς, αυχενικά και αλλα.

 

-Απορρόφηση κάψουλας (Κosher) σε 12 λεπτά.

-Το μόνο με 18 Αμινοξέα απο το στέρνο του κοτόπουλου

-Ταυτόχρονα με Υαλουρονικό, γλυκοζαμίνη & Χονδροιτίνη

-Εισάγεται απο την Αμερική

-Χωρίς παρενέργειες

-Λήψη πάντα με αδειο στομάχι και λίγη βιταμίνη C

-Γρήγορα αποτελέσματα 

το κολλαγόνο παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα, την αναπαραγωγή των χόνδρων των αρθρώσεων των οστών αλλα και του δέρματος.

Αυτή είναι η πρωτεΐνη που απαιτείται για τη διατήρηση και την αποκατάσταση του ιστού του χόνδρου. Το κολλαγόνο τύπου 2 της NeoCell είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που περιέχει γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και υαλουρονικό οξύ που είναι τα βασικά βασικά συστατικά για την υποστήριξη και τη διατήρηση της υγιούς  λειτουργίας των αρθρώσεων, των χόνδρων και των συνδετικών ιστών

Οφέλη COLLAGEN 2

  • • Χτίζει και αναδομεί την μεσοκυττάρια ουσία των οστών & των χόνδρων
  • • Βελτιώνει την μηχανική αντοχή των οστών
  • • Βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή του συνδετικού ιστού, του δέρματος και των αγγείων
  •  Βελτιώνει τη λειτουργία των αρθρώσεων και μειώνει τις ενοχλήσεις από αυτές.
  • • Βοηθά στην καύση λίπους κατά τη διάρκεια της νύχτας

Πρωτεΐνη χόνδρου COLLAGEN 2 

Το Κολλαγόνο τύπου 2 αποτελεί το 85-90% του κολλαγόνου στον αρθρικό χόνδρο & το 50% του συνόλου της πρωτεΐνης στις αρθρώσεις. Η μείωση στην παραγωγή του κολλαγόνου κατά την διάρκεια της διαδικασίας της γήρανσης συχνά οδηγεί σε μείωση της αντοχής και της καλής υγείας. Αυτή η μείωση πιστεύεται ότι είναι ο λόγος που ένας στους τρεις ευρωπαιους & Αμερικανούς άνω των 60 ετών πάσχει από οστεοαρθρίτιδα.

Το κολλαγόνο τύπου II αποτελεί το κύριο συστατικό του αρθρικού χόνδρου. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη κολλαγόνου είναι μεταξύ 50% έως 55%, (λιγότερο από τον τύπο Ι και III) και περιέχει βλεννοπολυσακχαρίτες , (υδατάνθρακες) που βρίσκονται  φυσικά στο σώμα  45% έως 50%. Οι μυκοπολυσακχαρίτες περιέχουν γλυκοζαμίνη (15-17%), χονδροϊτίνη (14-16%), και υαλουρονικό οξύ (16-17%), το βασικό συστατικό του αρθρικού υγρού , και  αμινοξέα που απαιτούνται για να δημιουργηθούν τα κύτταρα  κολλαγόνου τύπου II

Η  πρωτεΐνη Κολλαγόνου Τύπου II αποτελείται από δεκαοκτώ αμινοξέα. Το ποσοστό και το μοριακό βάρος κάθε αμινοξέος είναι διαφορετικό από εκείνο που βρέθηκε στον Τύπο Ι & III. Επιπλέον, ο τύπος  II έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδροξυπρολίνη και έχει ίχνη υδροξυλυσίνης . Η βασική διαφορά είναι ότι το κολλαγόνο τύπου II βοηθά στη διατήρηση του ιστού του χόνδρου.

Η οστεοαρθρίτιδα είναι η φυσική φθορά του αρθρικού χόνδρου μας. Καθώς μεγαλώνουμε, η ικανότητα του σώματος να παράγει Κολλαγόνου Τύπου II μειώνεται. Η  πρωτεΐνη Κολλαγόνου Τύπου II  είναι η πρωτεΐνη που απαιτείται για τη διατήρηση της υγείας των ιστών του χόνδρου.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ 

1-2 καψουλες δύο φορές ημερησίως. Συνίσταται να λαμβάνονται 2 κάψουλες το πρωί και 2 το βράδυ πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν έχει καμμία σχέση με άλλα προιόντα Κολλαγόνου της Ελληνικής αγοράς.

Με απλά λόγια, αυτό που πρέπει να γνωρίζεται ποιοτικά είναι οτι η Neocell σας προφέρει καθαρά απομονωμένα αμινοξέα (και οχι πλήρη πρωτείνη Κολλαγόνου, η οποία δεν απορροφάται απο τον οργανισμό, οπως αλλες εταιρείες με φθηνά σκευάσματα), που εχουν προκύψει απο ενζυματική υδρόλυση και σε 15 λεπτά εντοπίζονται απο τους φασματογράφους στον ορο του αιματος σας και εκ των υστέρων στα βλαστοκύταρρα. Ετσι ο οργανισμός τα μετατρέπει υποχρεωτικά σε κολλαγόνο αναλογου τυπου που προκύπτει απο τη πηγή λήψης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε τυπο 2 με όλα τα ωφέλη, οπου υπάρχει τυπος 2 στο σώμα (Αρθρώσεις).

Είναι Μύθος να νομίζουμε οτι πίνουμε Κολλαγόνο, πίνουμε καθαρά επιλεγμένα αμινοξέα που ο οργανισμός μόλις βρεθεί σε κατάσταση ύπνου αρχίζει να χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο Κολλαγόνο του και κάνει αναδόμηση και αποκατάσταση οπου υπάρχει ζημιά και κατεστραμένοι ιστοί στο μέτρο του εφικτού και ανάλογα με την ηλικία και την περιεκτικότητα σε κολλαγόνο του λήπτη.

Αυξάνεται δηλαδή ο ρυθμός αποκατάστασης σαν να είμαστε κατα πολύ νεώτεροι επειδή εχουμε πλέον επάρκεια Κολλαγόνου στον Οργανισμο. Αυτή η διαδικασία δεν θα αλλάξει ποτέ στον ανθρώπινο οργανισμό αλλα δεν πρόκειται να λειτουργήσει εαν τα αμινοξέα που του προσφέρουμε δεν ειναι ενδεδειγμένα με κατάλληλο μοριακό βάρος και απομονομένα σε μια διακλαδισμένη αλυσίδα ελλειπής πρωτείνης που προκύπτει μόνο με σοβαρή εργαστηριακή ενζυματική υδρόλυση.

Οταν δεν ισχύουν τα παραπάνω δυστυχώς δεν λειτουργεί η διαδικασία αυτή με αποτέλεσμα ο λήπτης να πληρώνει δήθεν Κολλαγόνα και παίρνει βάρος η εχει μηδαμινά αποτελέσματα εως και παρενέργειες οπως διάρροιες κτλπ..

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης δίαιτας.

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής από τον Food and Drug Administrator, από το Natural Products Association και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Αριθμος γνωστοποιησης Ε.Ο.Φ. 13990/2013 

Κολλαγόνο τύπου 2 πηγή λήψης Στέρνο κοτόπουλου

Συμπλήρωμα
Μερίδα   4 κάψουλες ημερησίως
Μερίδες ανά εμπορευματοκιβώτιο    30
 
Ποσό ανά 
σερβιρίσματος
% Ημερήσια 
Αξία
ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ Στέρνου Κοτόπουλου
Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ), γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη
2400 mg
N / A *

* Ημερήσια αξία που δεν εχει καθοριστεί

Άλλα Συστατικά:
κάψουλα ζελατίνης.

Δεν περιέχει : Γλουτένη, λακτόζη, σόγια , σιτάρι, άμυλο, μαγιά, τεχνητά αρώματα.