VIEWPORT=
Bioin
Αποκατάσταση με κολλαγόνο πολυβιταμίνες, πολυμέταλλα & ορό γάλακτος σκόνη Βανίλια 675 g
Collagen 15.000mg σε σκόνη για δραστήριους λήπτες

υψηλής περιεκτικότητας με πεπτίδια, γλουταμίνη, αμινοξέα, βιταμίνες & αντιοξειδωτικά για εντατική αποκατάσταση τραυματισμένων και κουρασμένων Iστών & Oστών.

 

Τιμή 88,30€
ΜONO 69,90€
Ποσότητα:

Η σκόνη πρωτεΐνης κολλαγόνου & ορού γάλακτος με παγκόσμιες διακρίσεις.

Το  Sport Collagen τύπου 1 &3 σε σκόνη της Νeocell:

• Μειώνει τις ρυτίδες , τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια γήρανσης και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και απαλό.
•  Χτίζει και αναδομεί την μεσοκυττάρια ουσία των οστών & των χόνδρων
• Βελτιώνει τη λειτουργία των αρθρώσεων και μειώνει τις ενοχλήσεις.
• Βελτιώνει την μηχανική αντοχή των οστών
• Ενδυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων και βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς και συνολικά της κυκλοφορίας του αίματος
•  Διορθώνει τα αδύναμα, σπασμένα  νύχια
• Δυναμώνει τα μαλλιά και μειώνει την τριχόπτωση
• Βελτιώνει την ελαστικότητα και την αντοχή του συνδετικού ιστού, του δέρματος και των αγγείων
• Βοηθά στην καύση λίπους κατά τη διάρκεια της νύχτας
 Βοηθά σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας
•  Βελτιώνει την ταχύτητα επούλωσης των πληγών και την θεραπεία των μυϊκών τραυματισμών
• Σβήνει τις ουλές , απαλύνει  τις ραγάδες, τις  ραβδώσεις και  τα σημάδια του δέρματος
•  Επιταχύνει την ανανέωση των νεκρών κυττάρων
• Αυξάνει τις επιδόσεις και θρέφει άμεσα τις τραυματισμένες μυϊκές ομάδες

Περιέχει 19 αμινοξέα, δύο από τα οποία είναι η υδροξυπρολίνη και η υδροξυλυσίνη, δυο αμινοξέα απόλυτα εξειδικευμένα στην σύνθεση κολλαγόνου. Αυτές οι δυο μορφές δεν βρίσκονται στα συνήθη συμπληρώματα αμινοξέων και είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει επάρκειά τους για να μπορεί να παραχθεί κολλαγόνο.

Είναι πλούσιο σε διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (BCAAs) και απαραίτητη ειδικά μετά από επίπονες προπονήσεις. Τα BCAAs παίζουν επίσης έναν βασικό ρόλο στα επίπεδα της γλουταθειόνης του σώματος.

Aμινοξέα οπως η γλυκίνη, προλίνη, υδροξυπρολίνη και υδροξυλυσίνη, και υποστηρίζουν την αποκατάσταση, τη δύναμη και την ευελιξία των μυών, των συνδέσμων και των τενόντων.

Το υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελεί μια καλή μορφή πρωτεΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες για την διαχείριση βάρους καθώς οι πρωτεΐνες είναι ουσίες που προκαλούν κορεσμό.


Το εκχύλισμα ροδιού NeoCell είναι τυποποιημένο σε 70% ελλαγικό οξύ, ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης.  Ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντι-φλεγμονώδη παράγοντα που κρατά την ομοιομορφία των κυτταρικών δομών.

 Αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα για μια αθλητική διατροφή αφού περιέχει και τα 19 βασικά αμινοξέα.

Η έντονη άσκηση καταστρέφει τις πρωτεΐνες στον οργανισμό καθιστώντας την αναπλήρωσή τους πολύ σημαντική. Μέσω του υδρολυμένου κολλαγόνου επιτυγχάνεται λήψη πρωτεΐνης έως 97%. Επίσης περιέχει γλυκίνη και αργινίνη, δύο από τα τρία  βασικά στοιχεία της κρεατίνης, μόριο του οποίου η παρουσία στον οργανισμό παίζει σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια της άσκησης, παρέχοντας ενέργεια στον οργανισμό και βελτιώνοντας την αθλητική απόδοση.

 15gr καθαρού ορού πρωτεΐνης ορού (whey isolate), με την μέθοδο ανταλλαγής  ιόντων
 15gr super collagen. Πατενταρισμένης μορφής πεπτίδια κολλαγόνου
 Πλούσιο σε αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου BCAAs
 Εξαιρετική πηγή γλουταμίνης 
 Εμπλουτισμένο με αμινοξέα
 Ενδυναμωμένο με μείγμα βιταμινών
 Ειδικά σχεδιασμένο από κορυφαίους γιατρούς και αθλιάτρους

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: γλουτένη, σιτάρι, ζάχαρη, λακτόζη, τεχνητά γλυκαντικά , συνθετικά πρόσθετα 

Αναμειγνύεται εύκολα σε νερό ή σε άπαχο γάλα.
Με υπέροχη γεύση. Δεν έχει χημικά ή τεχνητά γλυκαντικά.

Συστατικά 


Τα συστατικά στο αθλητικό κολλαγόνο με ορο γάλακτος neocell βοηθούν το σώμα να χτίσει και να υποστηρίξει τις δομές που τρέφουν τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα. Το φυσικό και αγνό προϊόν απομονωμένης πρωτεΐνης τυρογάλακτος διασπάται στο στομάχι με τα συστατικά του. Λόγω της διαφοράς στην μοριακή δομή του καθένος από αυτά, ο χρόνος απορρόφησης τους είναι εντελώς διαφορετικός, ώστε να μπορούν να ληφθούν μαζί.

Οι φυσικές ουσίες που συνθέτουν αυτό το προϊόν απαιτούνται για τη λειτουργία και τη συντήρηση του καρδιαγγειακού συστήματος, τη  μυϊκή συστολή , τη χαλάρωση, την ανάπτυξη των ιστών και την επούλωση.

Περιέχει εναν υψηλό βιολογικό όγκο αμινοξέων,  πρωτεϊνών και  γλουταθειόνης, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και υποστηρίζει την λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Περιέχει 20 βιταμινες, μετάλλα και αμινοξέα.

Η L-Γλουταμίνη είναι ένα βασικό συμπλήρωμα στην αθλητική διατροφή, επειδή αναπληρώνει τα αμινοξέα του σώματος που έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η L-γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ ελεύθερης μορφής στο σκελετικό μυ και είναι βασική στη διαδικασία ανάκτησης των μυών. Η ειδική χημική δομή της L-γλουταμίνης καθιστά το κύριο αμινοξύ που οδηγεί το άζωτο σε μυϊκά κύτταρα για μυϊκή σύνθεση.

Η Γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο μυϊκό ιστό μας, και εμπλέκεται άμεσα στις διάφορες μεταβολικές διεργασίες, καθώς και στη διατήρηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι τα επίπεδα αυτού του αμινοξέος στο σώμα κατρακυλούν περίπου στο 50% μετά από έντονη φυσική άσκηση, αφήνοντας το σύστημα μας εκτίθενται στην απειλητική παρουσία των ελεύθερων ριζών.

Η Γλουταμίνη αποτρέπει το πολλαπλασιασμό των ελεύθερων ριζών, και ευνοεί τη διαδικασία της σύνθεσης των πρωτεϊνών, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μυών.

L-αργινίνη, L-λυσίνη και L-Θρεονίνη είναι σημαντικές για την αύξηση της καθαρής μυϊκής πρωτεϊνικής σύνθεσης.

 Η L-Αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που έχει χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή νιτρικού οξειδίου, η οποία βοηθά στην καρδιαγγειακή λειτουργία και στην παροχή οξυγόνου στο σώμα. 

L-Θρεονίνη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και

L-λυσίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ που το σώμα δεν μπορεί να παράγει από μόνο του και είναι πολύ σημαντικό για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος να παράγει κολλαγόνο.

Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη

οι τρεις πιο σημαντικές στην μυϊκή αποκατάσταση και την αναπτυξιακή διαδικασία, συνθέτοντας έως και 35% της μάζας των μυών μας.

Προτεινόμενη χρήση: Aνακατέψτε ένα δοσομετρητή σε 180-230 ml νερού ή γάλα χαμηλών λιπαρών. Το Neocell sport εχει σχεδιαστεί να ανακατεύεται εύκολα εάν δεν υπάρχει αναδευτήρας ,απλά με ένα κουτάλι .Για πιο παχύρευστη υφή, προσθέστε πάγο σε ένα μίξερ μαζί με το αγαπημένο σας φρούτο, χυμό η γιαούρτι και ανακατέψτε  για 30 δευτερόλεπτα. Τις ημέρες που δεν γυμνάζεστε λάβετε τη 1/2 ποσότητα του δοσομετρητή.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε δροσερό και χωρίς υγρασία περιβάλλον.

Αριθμος γνωστοποιησης Ε.Ο.Φ. 14944/2013

 *Όλα τα ανωτέρω έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και συμβουλευτικό, δεν αποτελούν -σε καμία περίπτωση- ιατρική διάγνωση και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές οδηγίες και γνωματεύσεις.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης δίαιτας.

Η NeoCell παράγει την υψηλότερη ποιότητα αποτελεσματικού κολλαγόνου, πλήρως βιοδιασπώμενου και συναφών προϊόντων στην αγορά σήμερα, διασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη ακεραιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

Μέσω μίας πατενταρισμένης ενζυματικής διαδικασίας, όλα τα προϊόντα κολλαγόνου μας είναι υδρολυμένα & τυποποιημένα με τέτοια τεχνολογία (2000 & 3000 Daltonmolecular weight) για μέγιστη απορρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό. 
Εγγυόμαστε ότι κάθε ενεργό συστατικό ανά δόση υπολογίζεται να παρέχει λειτουργική υποστήριξη βιοενεργά. GMP CERTIFIED                                                                

Όλα τα προϊόντα της Neocell  περιέχουν βιταμίνη C για να μπορούν να επιτύχουν  τη μεγαλύτερη απορρόφηση  από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό 95%.

Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα συμπληρώματα διατροφής από τον Food and Drug Administrator, από το Natural Products Association και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. Αριθμος γνωστοποιησης Ε.Ο.Φ. 14944/2013

Εισάγονται συσκευασμένα από την Αμερική αεροπορικώς τηρώντας όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ

Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ
Η πρωτεΐνη είναι το βασικό θρεπτικό συστατικό που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός. Αποτελεί το δομικό υλικό με το οποίο κτίζονται όλα τα κύτταρα, ο μυϊκός ιστός, οι ορμόνες, τα αντισώματα και μια σειρά από άλλες, πολύτιμες για τον οργανισμό, ενώσεις κι ουσίες.

Σε ποιες τροφές βρίσκονται οι πρωτεΐνες;

Κυρίως στο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα), στα ψάρια, στο ασπράδι του αβγού, στα γαλακτομικά προϊόντα, στα όσπρια και στους ξηρούς καρπούς. Όλα τα ζωικά προϊόντα περιέχουν πλήρεις πρωτεΐνες (με όλα τα βασικά αμινοξέα που δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνος του ο οργανισμός). Οι φυτικές τροφές χρειάζονται να συνδυαστούν κατάλληλα, μεταξύ τους ή με ζωικές τροφές, για παράδειγμα αρακάς με ρύζι ή φασόλια με τυρί, για να "συμπληρωθούν" τα βασικά αμινοξέα που τους λείπουν.

Ποια είναι τα βασικά και ποια τα μη βασικά αμινοξέα;

Ο όρος "βασικά" και "μη βασικά" δημιουργεί συχνά σύγχυση.. Και τα μεν και τα δε είναι απολύτως αναγκαία για τον οργανισμό και πρέπει να τα προσλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση από τις τροφές μας. Βασικά, πάντως, αμινοξέα θεωρούνται η Θρεονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη, η μεθιονίνη, η βαλίνη, η φαινυλαλανίνη, η λευκίνη, η τρυπτοφάνη, η ισολευκίνη κι η ιστιδίνη (σημειώνονται με αστερίσκο στα συμπληρώματα). Μη βασικά αμινοξέα, αμινοξέα δηλαδή που μπορεί να κατασκευάσει ο οργανισμός με συνδυασμό άλλων ουσιών, είναι η γλυσίνη, η αλανίνη, η σερίνη, η κυστεϊνη, η καζεϊνη, η γλουταμίνη, το γλουταμινικό οξύ, η τυροσίνη, η προλίνη, η κιτρουλίνη, το ασπαρτικό οξύ κι η ορνιθίνη. Τα αμινοξέα είναι το τελικό προϊόν της χώνευσης των πρωτεϊνών. 

Πόσα γραμμάρια πρωτεϊνών πρέπει να παίρνω κάθε ημέρα;

Δεν υπάρχει απόλυτη ομοφωνία σε αυτό το θέμα. Οι ανάγκες σε πρωτεΐνες είναι διαφορετικές από άτομο σε άτομο κι εξαρτώνται από παράγοντες όπως η ηλικία, η άσκηση, ο τρόπος, το είδος και η περίοδος προπόνησης, τα υπόλοιπα συστατικά στη διατροφή, η προέλευση των πρωτεϊνών, ο χρόνος λήψης τους, η κατάσταση του οργανισμού, η χρήση ή όχι φαρμάκων, κ.ά. 

Όποιος κάνει αερόμπικ χρειάζεται λιγότερες πρωτεΐνες από αυτόν που κάνει βάρη;

Όχι. Οσοι κάνουν έντονες αερόβιες δραστηριότητες, χρειάζονται ελαφρώς περισσότερες πρωτεΐνες ανά κιλό βάρους από όσους ασχολούνται με τα βάρη, γιατί ένα μέρος των σωματικών πρωτεϊνών χρησιμοποιούνται για ενεργειακούς σκοπούς.

Οσοι ασκούνται χρειάζονται περισσότερη πρωτεΐνη από αυτούς που δεν ασκούνται;

 Ένας αθλητής λοιπόν χρειάζεται τουλάχιστον 30 - 50% μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης από ό,τι ένας μη ασκούμενος, χωρίς να υπολογίσουμε τις επιπλέον ανάγκες του λόγω των υψηλών "ρυθμών" που δουλεύει το σώμα του και τη μεγαλύτερη μυϊκή του μάζα.

Ποιους θα βοηθούσε ένα συμπλήρωμα πρωτεϊνών;

Μόνον όσους έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνες οι οποίες δεν μπορούν να καλυφτούν από τη συνήθη διατροφή. Αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνες έχουν όσοι κάνουν έντονες αερόβιες δραστηριότητες, οι έφηβοι που ασκούνται έντονα, όσοι υπερπροπονούνται κι όσοι κάνουν δίαιτα αδυνατίσματος (αυξημένο ποσοστό πρόσληψης σε σχέση με τα υπόλοιπα συστατικά). Σε τέτοιες περιπτώσεις, το συμπλήρωμα πρωτεΐνης βοηθά στην λήψη των απαραίτητων πρωτεϊνών, χωρίς μεγάλη αύξηση των προσλαμβανόμενων θερμίδων και του κορεσμένου λίπους (ζωικές τροφές).
Το πόσο καλό είναι ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης εξαρτάται από ποιόν κατασκευάζεται, με τι τεχνογνωσία, από το τι περιέχει και για ποιο σκοπό το χρησιμοποιούμε. Με αυτή τη λογική υπάρχουν κατά περίπτωση καλά, λιγότερο καλά κι "άχρηστα" πρωτεϊνούχα συμπληρώματα. Μεγαλύτερης βιολογικής αξίας πρωτεΐνες, θεωρούνται αυτές που είναι φτιαγμένες από ορό του γάλακτος, αβγά, γάλα κι από τους συνδυασμούς τους. Χαμηλής βιολογικής αξίας θεωρούνται οι πρωτεΐνες που προέρχονται από φυτικές τροφές.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να πάρω ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης;

40-50 λεπτά μετά την προπόνηση ή στα μεσοδιαστήματα των γευμάτων. 
Προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν από την υπερκατανάλωσή τους (πάνω από 100 γραμμάρια συμπληρωματικής πρωτεΐνης καθημερινά και επί μεγάλο χρονικό διάστημα). Ποσότητες πρωτεϊνών πάνω από 3 - 3,5 γραμμαρίων ανά κιλό σωματικού βάρους (από τροφές μόνον ή από τροφές και συμπληρώματα) θα πρέπει γενικά να αποφεύγονται. Εάν η ποσότητα της προσλαμβανόμενης πρωτεΐνης είναι μεγαλύτερη από αυτή που χρειάζεται ή μπορεί να αφομοιώσει ο οργανισμός και λαμβάνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ένα μέρος της παραπανίσιας ποσότητας μετατρέπεται σε αμμωνία κι οργανικά οξέα που αποβάλλονται με τα ούρα κι ένα μέρος της αποθηκεύεται ως λίπος στα λιποκύτταρα. Οποιαδήποτε κατάχρηση στην πρόσληψη πρωτεϊνών, αλλάζει το ρυθμό του μεταβολισμού, προκαλώντας περισσότερη δουλειά σε συκώτι και νεφρά, χάσιμο ασβεστίου, νερού, βιταμινών και πρόωρη κόπωση. Η υπερκατανάλωση πρωτεϊνών είναι επιβαρυντικός παράγοντας για τη δημιουργία προβλημάτων στο συκώτι, στα νεφρά, για προβλήματα στις αρθρώσεις και στα οστά (δημιουργία ή πρόωρη εμφάνιση οστεοπόρωσης).

Πως μπορώ να μειώσω τις πιθανότητες παρενεργειών;

Πριν από όλα θα πρέπει να αποκλείσετε πρωτεϊνούχες σκόνες που σας "πειράζουν".  Σημαντικό είναι να ακολουθείτε αυστηρά τη δοσολογία που προτείνουν οι κατασκευαστές του προϊόντος που χρησιμοποιείτε. Όταν αυξάνετε τη λήψη πρωτεϊνών στη διατροφή πρέπει να αυξήσετε τις ποσότητες νερού που παίρνετε.  

Μεταξύ άλλων, ο ορός γάλακτος είναι γνωστό πως αυξάνει την αντοχή και τη δύναμη του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα καταπολέμά τις επιπτώσεις μιας κουραστικής ημέρας καθώς και μιας ασθένειας.

Ακολουθείτε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, γυμνάζεστε τακτικά αλλά ακόμα δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Αυτό το συναίσθημα είναι γνωστό σε όλους. Για πολλούς ο σκοπός και το νόημα της γυμναστικής είναι η δημιουργία μιας καλύτερης εκδοχής του εαυτού τους. Ένας τρόπος- που συχνά παραβλέπεται- για την αποκτήση καλύτερων αποτελέσματων αλλα και αύξησης της ποιότητας ζωής είναι η απλή προσθήκη ενός στοιχείου στη καθημερινότητα: η πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Υπάρχουν πολλά πιθανά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος και εδώ σας παραθέτουμε τα έξι πιο βασικά: 

Χάστε λίπος και διατηρήστε τη μυική σας μάζα

Έχετε μειώσει τη θερμιδική πρόσληψη σας, ελπίζοντας να ρίξετε τα παχάκια; Όσοι κατανάλωσαν ορό γάλακτος κατάφεραν να χάσουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό λίπους (6,1% συνολικά) και να διατηρήσουν καλύτερη μυικότητα. Εάν λοιπόν έχετε όρεξη, δοκιμάστε  πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

 Αύξηση της μυϊκής δύναμης και μυϊκού όγκου

 Νομίζετε πως το να χτυπιέστε στο γυμναστήριο θα αυξήσει τη δύναμη σας;  Όσοι κατανάλωσαν τον ορό γάλακτος παρουσίασαν μεγαλύτερη αύξηση άλιπης μάζας σώµατος και δύναμης στους μύες. Το κλειδί είναι να  καταναλώνετε τη πρωτείνη ορό γάλακτος μία ώρα μετά την άσκηση. 

Μείωση της πείνας

 Πεινάτε; Ο Ορός γάλακτος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μειώσετε την πείνα σας. Εκείνοι που κατανάλωνουν  40-50 γραμμάρια ορού γάλακτος μείωσαν σημαντικά τα επίπεδα της γκρελίνης (ορμόνη που λέει στο μυαλό ότι πεινάτε) έως και τέσσερις ώρες αργότερα. Έτσι, αντί να μασουλάτε ανθυγιεινά σνακ, πιείτε ένα shake πρωτεΐνης.  

Αντιμετωπίστε το άγχος 

Είστε αγχωμένοι;  Μελέτες που διεξήχθησαν στις Κάτω Χώρες φαίνεται να έχουν βρει μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση για όσους είναι ευάλωτοι στο στρες. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που κατανάλωναν πρωτεΐνη ορού γάλακτος παρουσίασαν λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης και είχαν καλύτερη διάθεση από εκείνους που δεν το έκαναν. Κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν πιθανές αλλαγές της συγκέντρωσης της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Αντί λοιπόν να βυθίζεστε στη λύπη,  επιλέξτε ένα δροσιστικό ρόφημα πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος 

Θέλετε να βελτιώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα; Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα  διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που κάνουν έντονη αερόβια δραστηριότητα έχουν σημαντική μείωση στα επίπεδα της γλουταθειόνης, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει τοσο το νευρικό όσο το γαστρεντερικό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης ανακαλύψαν ότι με την προσθήκη πρωτεΐνης ορού γάλακτος, οι συμμετέχοντες εμφάνισαν σημαντικά μικρότερη μείωση σε επίπεδα γλουταθειόνης. Αν σας αρέσει λοιπόν η cardio γυμναστική, αλλά δε θέλετε να μείωσετε τα επιπέδα της γλουταθειόνης, προσθέστε στη διατροφή σας ορό γάλακτος.