VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
ZOE Πιγκουίνος Ασύρματο Ηχείο, Bluetooth, Φως, χτύπο καρδιάς, λευκοί ήχοι ZAZU blue ZA-ZOE-02

φορητή συσκευή νανουρίσματος παιδιών & δραστηριοτήτων με ήχο καρδιάς, λευκούς ήχους, ήχος της φύσης, και φωτάκι νυκτός, επαναφορτιζόμενο 

*Ηλικία: 0 m+ ZAZU ZOE θα χαρίσει στα μωρά γλυκά ονειράκια & συντροφιά στις βόλτες σας.  Για να το έχετε μαζί σας... με το μωρό, όταν είστε ακόμα και έξω απο το σπίτι. Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια. Κατασκευαστής ZAZU

Είναι το απόλυτο gadjet για μωρά αφου έχει όλες τις λειτουργίες των ZAZU αλλα επιπλέον είναι ένα ασύρματο ηχείο bluetooth χωρίς ακτινοβολίες και φωτάκι νυκτός. Παίζει τον ήχο της καρδιάς, λευκό ήχο καταρράκτη, ήχο της φύσης, απαλή μουσική, 3 παραδοσιακά νανουρίσματα. Οταν μπέι στη λειτουργία σαν ασύρματο ηχείο μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό αρχείο ακόμα & τη φωνή της μανούλας (εάν την έχετε εγγραφή),  και φωτάκι νυκτός για τη κούνια η το λίκνο του.

Awards

Zoe the penguin- Made for Mums Finalist 2017        

Zoe the penguin- Hong Kong Smart Design Award Merit 2017


Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Τιρκουάζ

Έχουν ενδιαφέρον

Τιμή 53,90€
ΜONO 49,90€
Ποσότητα:

Δεν είναι τέλειο να μπορείς να νανουρίσεις το μωρό η το παιδάκι σου από μακριά.... με το κινητό σου τηλέφωνο χωρίς ακτινοβολίες? Από το άλλο δωμάτιο, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο, στην επίσκεψη.... για να το χαλαρώνεις και να το αποκοιμίζεις. Η πιο εξελιγμένη συσκευή νανουρίσματος & συντροφιάς Zazu ZOE o πιγκουίνος με ασύρματο bluetooth.


Είναι ένα μουσικό ηχείο με Bluetooth που μπορείτε να βάλετε ότι παραμύθια, κλασική μουσική, εγγραφή με τη φωνή σας, παιδικά τραγουδάκια  απο οποιαδήποτε πηγή θέλετε η το ZAZU spotify, για να ακούει το μωρό σας μια ανεξάντλητη ποικιλία με εκατοντάδες τραγούδια, λευκούς ήχους και παραμύθια ακόμα και στα Ελληνικά https://open.spotify.com/user/zazu-kids όσο μεγαλώνει. Είναι ανεξάντλητος.

Αναπαράγει απο το μπροστινό πάνελ, λευκούς ήχους και μελωδίες. Περιλαμβάνουν στη συσκευή τους, 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά απο καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια (ήχοι της φύσης) και άλλες 4 μελωδίες νανουρίσματα. 

 

συσκευές που αναπαράγουν το χτύπο της καρδιάς της μητέρας, (όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους (οικείους στο μωρό μέσα απο τη μήτρα) και μελωδίες. 

zazu Διαθέτουν ενσωματωμένο ακουστικό αισθητήρα ήχου ώστε όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει αυτό επαναλαμβάνει το επιλεγμένο πρόγραμμα. 
Τα Zazu φροντίζουν ώστε  ακόμα και τα πιό ανήσυχο μωρό να αποκοιμηθεί εύκολα χαρίζοντας του όνειρα γλυκά, ακόμα και σε περιπτώσεις που έχει φυσιολογικές ενοχλήσεις.
Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιό πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερo.

Το φωτάκι νυκτός (στο κεφαλάκι του πιγκουίνου zazu) είναι 2 διαβαθμίσεων, έντονο και απαλό.

Απενεργοποιείται αυτόματα και η μουσική, οι ήχοι η το φωτάκι μετά από 20 λεπτά.

Ενεργοποιείται αυτόματα με αισθητήρα ήχου με τη φωνή ή το κλάμα και το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας  ξυπνήσει.

Εχει ειδική ταινία scratch για να μπορείτε να το κρεμάσετε παντού, στο καρότσι, στη κούνια, στο λίκνο, στο αυτοκίνητο, στο καρεκλάκι φαγητού οπουδήποτε.

Προτείνεται να το φορτίζεται με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται πάντα απο θύρα USB υπολογιστή η laptop και όχι απο οποιοδήποτε φορτιστή κινητού στις πρίζες του σπιτιού.

Περιλαμβάνει τους  Ήχους zazu

-Χτύπος μητρικής καρδιάς -λευκός νανουρίσματος

-Φύση με βροχή και πουλάκια -λευκός θόρυβος

-Νερά Καταρράκτη- λευκός ήχος

- 2 lounge μελωδίες νανουρίσματος

- 2 μελωδίες νανουρίσματος

- Λειτουργία bluetooth με απεριόριστες δυνατότητες αναπαραγωγής ήχων απο το internet η ZAZU spotify

Διαστάσεις  : 17 Χ 10 Χ 5 cm


zoe-pigouinos-ypnou-leukoi-ixoi-ixeio-bluetooth-fos-nyktos-zazu

Η Blogger Olivia Gavrili δοκίμασε την zazu Zoe και ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει την εμπειρία της.

 Ιδανικό δώρο για όλους εσάς που ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, έξυπνο και πολύ χρήσιμο για τα νεογέννητα & τα μωρά!

Το μοναδικό με επιλογή Bluetooth ασύρματης λειτουργίας χωρίς ακτινοβολίες. 

Ζωάκι ύπνου λευκών ήχων των μωρών νέας γενιάς με το χτύπο της καρδιάς (από υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους & μελωδίες που θα χρειαστούν όλοι οι νέοι γονείς!

 

 

Bluetooth Ηχείο zoe zazu

Μπορεί να παίζει συνεχώς μουσική ή να διηγείται παραμύθια.

Μπορείτε να συνδεθείτε με το spotify της zazu kids για χιλιάδες επιλογές ήχων και τραγουδιών μαζί με λευκούς ήχους ταυτόχρονα.

zoe-pigouinos-ypnou-leukoi-ixoi-ixeio-bluetooth-fos-nyktos-zazu

 
7 προκαθoρισμένες μελωδίες που θα ηρεμήσουν το μωράκι σας

Περιέχει ήχο καρδιάς, λευκό ήχο, ήχος της φύσης, απαλή μουσική και 3 παραδοσιακά νανουρίσματα.

zoe-pigouinos-ypnou-leukoi-ixoi-ixeio-bluetooth-fos-nyktos-zazu

 Φωτάκι Νυκτός με απαλό φωτισμό zazu zoe

Το κεφάλι της Zoë είναι ένα μικρό φωτάκι νυκτός με 2 ρυθμίσεις φωτεινότητας

Αυτόματη Απενεργοποίηση zazu zoe

Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.

 Ενεργοποιείται αυτόματα με το κλάμα zoe

Με τη φωνή ή το κλάμα του μωρού σας ενεργοποιείται αυτόματα ο αισθητήρας του ήχου ενώ το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας  ξυπνήσει.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε.

 Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που περιλαμβάνεται και φορτίζει με καλώδιο USB

Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος; Ολευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί! Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική. Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.

 


Οδηγίες  Σωστής  Διαχείρισης  Συσκευής

  • Κουμπί On/Off :  πατήστε για 2’’ για ενεργοποίηση.
  • Κρατώντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί για 10’’ γίνεται Reset της συσκευής.
  • Η σωστή φόρτιση της συσκευής γίνεται μόνο σε υπολογιστή (όχι με το φορτιστή του κινητού στη πρίζα) επειδή εκπέμπει λιγότερα η περισότερρα μιλιAmber.. Η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά με το καλώδιο USB του κατασκευαστή που βρίσκεται στο κουτί.                                                                                                                               

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιείται άλλα καλώδια USB για τη φόρτιση της συσκευής (π.χ. κινητού) γιατί ενδέχεται να χαλάσουν την υποδοχή της συσκευής.

  •  Η πλήρης φόρτιση της συσκευής ολοκληρώνεται όταν το φωτάκι ανάψει πράσινο.
  • Όταν ο διακόπτης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής δεξιά είναι στο ¨Ο¨ ενεργοποιούνται όλες οι λειτουργίες της συσκευής.
  •  Ενώ όταν είναι στη ¨-¨ ενεργοποιείται  ΜΟΝΟ η  λειτουργία του Bluetooth, απενεργοποιώντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του κεντρικού panel.