VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
ZOE Πιγκουίνος Ασύρματο Ηχείο, Φως, χτύπο καρδιάς, λευκοί ήχοι ZAZU pink ZA-ZOE-03

φορητή συσκευή νανουρίσματος & δραστηριοτήτων με ήχο καρδιάς, λευκούς ήχους, ήχος της φύσης, και φωτάκι νυκτός, επαναφορτιζόμενη. Κατασκευαστής ZAZU

Θα χαρίσει στα μωρά γλυκά ονειράκια & συντροφιά στις βόλτες σας.     *Ηλικία: 0 m+  ZA-ZOE-03

Έξυπνη συσκευή ασύρματου ηχείου που μπορείτε να τη χειρίζεστε αποκλειστικά από το κινητό σας με λειτουργία Bluetooth από το κεντρικό πάνελ του ΖΟΕ ZAZU πιγκουίνου νανουρίσματος και συντροφιάς με φωτάκι νυκτός.

Για να το έχετε μαζί σας... με το μωρό, όταν είστε ακόμα και έξω απο το σπίτι. Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια.


 Awards

Zoe the penguin- Made for Mums Finalist 2017        

Zoe the penguin- Hong Kong Smart Design Award Merit 2017

 

Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Ροζ

Έχουν ενδιαφέρον

Τιμή 53,90€
ΜONO 49,90€
Ποσότητα:

 

ZAZU ZOE Είναι το απόλυτο gadjet νανουρίσματος για μωρά αφου έχει όλες τις λειτουργίες των ZAZU αλλά επιπλέον είναι ένα ασύρματο ηχείο bluetooth χωρίς ακτινοβολίες και φωτάκι νυκτός. Παίζει τον ήχο της καρδιάς, λευκό ήχο καταρράκτη, ήχο της φύσης, απαλή μουσική, 3 παραδοσιακά νανουρίσματα. Όταν μπει στη λειτουργία σαν ασύρματο ηχείο μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε μουσικό αρχείο ακόμα & τη φωνή της μανούλας (εάν την έχετε εγγραφή),  και φωτάκι νυκτός για τη κούνια η το λίκνο του.

Είναι ένα μουσικό ηχείο με Bluetooth που μπορείτε να βάλετε ότι παραμύθια, κλασική μουσική, εγγραφή με τη φωνή σας, παιδικά τραγουδάκια  απο οποιαδήποτε πηγή θέλετε η το ZAZU spotify, για να ακούει το μωρό σας μια ανεξάντλητη ποικιλία με εκατοντάδες τραγούδια, λευκούς ήχους και παραμύθια ακόμα και στα Ελληνικά https://open.spotify.com/user/zazu-kids όσο μεγαλώνει. Είναι ανεξάντλητος.

Αν το αγγελούδι σου αρνείται να κοιμηθεί όταν το βάζεις στο κρεβάτι, η στην βόλτα, μια συσκευή νανουρίσματος, όπως ο Zazu Zoe Πιγκουίνος με Bluetooth & Φως Νυκτός, το χτύπο της καρδιάς και λευκούς ήχους θα ολοκληρώσει την προσπάθειά σου.

ZAZU ZOE Αναπαράγει απο το μπροστινό πάνελ, λευκούς ήχους και μελωδίες ύπνου & νανουρίσματος. Περιλαμβάνουν στη συσκευή τους, 7 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά απο καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια (ήχοι της φύσης) και άλλες 4 μελωδίες νανουρίσματα. 


 Το φωτάκι νυκτός (στο κεφαλάκι του ZOE πιγκουίνου) είναι 2 διαβαθμίσεων, έντονο και απαλό.

Απενεργοποιείται αυτόματα και η μουσική, οι ήχοι η το φωτάκι μετά από 20 λεπτά.

Ενεργοποιείται αυτόματα με αισθητήρα ήχου με τη φωνή ή το κλάμα και το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας  ξυπνήσει.

ZOE ZAZU Εχει ειδική ταινία scratch για να μπορείτε να το κρεμάσετε παντού, στο καρότσι, στη κούνια, στο λίκνο, στο αυτοκίνητο, στο καρεκλάκι φαγητού οπουδήποτε.

Προτείνεται να το φορτίζεται με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται πάντα απο θύρα USB υπολογιστή η laptop και όχι απο οποιοδήποτε φορτιστή κινητού στις πρίζες του σπιτιού.

Περιλαμβάνει τους  Ήχους ZAZU

-Χτύπος καρδιάς

-Φύση με βροχή και πουλάκια

-Νερά Καταρράκτη

- 2 lounge μελωδίες

- 2 μελωδίες νανουρίσματος

- Λειτουργία bluetooth με απεριόριστες δυνατότητες αναπαραγωγής ήχων απο το internet η ZAZU spotify 


Δίνοντάς σου μάλιστα τη δυνατότητα να αναπαράγει την ηχογράφηση της φωνής σου, να αφηγείται παραμύθια ή να τραγουδά στο μωρό, ώστε να νιώθει συνεχώς την παρουσία σου δίπλα του, ακόμη και όταν δεν είσαι εκεί.
 
Η Blogger Olivia Gavrili δοκίμασε την Zoe και ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει την εμπειρία της.

 

Ιδανικό δώρο για όλους εσάς που ψάχνετε κάτι ξεχωριστό, έξυπνο και πολύ χρήσιμο για τα νεογέννητα & τα μωρά!

Το μοναδικό με επιλογή Bluetooth ασύρματης λειτουργίας χωρίς ακτινοβολίες. 

Ζωάκι ύπνου λευκών ήχων των μωρών νέας γενιάς με το χτύπο της καρδιάς (από υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους & μελωδίες που θα χρειαστούν όλοι οι νέοι γονείς!

Διαστάσεις  : 17 Χ 10 Χ 5 cm

zoe-pigouinos-ypnou-leukoi-ixoi-ixeio-bluetooth-fos-nyktos-zazu

 

Bluetooth Ηχείο

Μπορεί να παίζει συνεχώς μουσική ή να διηγείται παραμύθια.

Μπορείτε να συνδεθείτε με το spotify της zazu kids για χιλιάδες επιλογές ήχων και τραγουδιών μαζί με λευκούς ήχους ταυτόχρονα.

zoe-pigouinos-ypnou-leukoi-ixoi-ixeio-bluetooth-fos-nyktos-zazu

 5 προκαθoρισμένες μελωδίες που θα ηρεμήσουν το μωράκι σας

Περιέχει ήχο καρδιάς, λευκό ήχο, ήχος της φύσης, απαλή μουσική και 3 παραδοσιακά νανουρίσματα.

 

zoe-pigouinos-ypnou-leukoi-ixoi-ixeio-bluetooth-fos-nyktos-zazu

 Φωτάκι Νυκτός με απαλό φωτισμό

Το κεφάλι της Zoë είναι ένα μικρό φωτάκι νυκτός με 2 ρυθμίσεις φωτεινότητας

Αυτόματα Απενεργοποίηση

Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.

 Ενεργοποιείται αυτόματα με το κλάμα

Με τη φωνή ή το κλάμα του μωρού σας ενεργοποιείται αυτόματα ο αισθητήρας του ήχου ενώ το φωτάκι ανάβει μόλις το παιδάκι σας  ξυπνήσει.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε.

 Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που περιλαμβάνεται και φορτίζει με καλώδιο USB

 

Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος; Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί! Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική. Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.

 


Οδηγίες  Σωστής  Διαχείρισης  Συσκευής

  • Κουμπί On/Off :  πατήστε για 2’’ για ενεργοποίηση.
  • Κρατώντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί για 10’’ γίνεται Reset της συσκευής.
  • Η σωστή φόρτιση της συσκευής γίνεται μόνο σε υπολογιστή (όχι με το φορτιστή του κινητού στη πρίζα) επειδή εκπέμπει λιγότερα η περισότερρα μιλιAmber.. Η φόρτιση γίνεται αποκλειστικά με το καλώδιο USB του κατασκευαστή που βρίσκεται στο κουτί.                                                                                                                               

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιείται άλλα καλώδια USB για τη φόρτιση της συσκευής (π.χ. κινητού) γιατί ενδέχεται να χαλάσουν την υποδοχή της συσκευής.

  •  Η πλήρης φόρτιση της συσκευής ολοκληρώνεται όταν το φωτάκι ανάψει πράσινο.
  • Όταν ο διακόπτης που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής δεξιά είναι στο ¨Ο¨ ενεργοποιούνται όλες οι λειτουργίες της συσκευής.
  •  Ενώ όταν είναι στη ¨-¨ ενεργοποιείται  ΜΟΝΟ η  λειτουργία του Bluetooth, απενεργοποιώντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του κεντρικού panel