VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
FirstBIKE Ποδήλατα
  • Ποδήλατο σκι με Χιονοπέδιλα εκμάθησης FirstSKI
  • FirstBIKE ποδήλατα Ισορροπίας
  • ποδήλατα Ισορροπίας FirstBIKE
  • FirstBIKE ποδήλατα Ισορροπίας
  • FirstBIKE ποδήλατα Ισορροπίας

To Βρεφικό Ποδήλατο Ισορροπίας FirstBIKE είναι το πιο εξελιγμένο, ελαφρύ 4,9kg, ποδήλατο εκμάθησης ισορροπίας & Σκί για ηλικίες από 18 μηνών έως 5,5 ετών με Κιτ ασφαλείας, πραγματικά ελαστικά σαμπρέλας , φρένο & ανθεκτικά πέδιλα παιδικού σκι.

Είναι το πολυβραβευμένο παιδικό ποδηλατάκι εκμάθησης ισορροπίας από εύκαμπτο υλικό Glass Fibre PP Patented με Ισόβια Εγγύηση, αφού δεν σπάει δεν χαλάει , δεν διαβρώνεται, δεν σκουριάζει και δεν καταστρέφεται.

Τα παιδιά δεν θα χρειαστούν ποτέ βοηθητικές ρόδες αφού θα είναι έτοιμα μετά από λίγο καιρό να χρησιμοποιήσουν πλέον ένα κανονικό ποδήλατο με πετάλια & θα μεταβούν πολυ έυκολα και αμέσως σε χρήση πέδιλων του σκι.

Βραβευμένα, Πανάλαφρα Ποδηλατάκια Ισορροπίας απο συνθετικό Γραφίτη & Υαλόνημα, με Ισόβια Εγγύηση Σκελετού, για Ηλικίες απο 18m+, τα πιο κατάλληλα παγκοσμίως για την κινητική συναρμογή των νηπίων !

Όλα τα εξαρτήματα των Firstbike μοντάρονται και ξεμοντάρονται για οποιαδήποτε τροποποίηση σύμφωνα με την ανάπτυξη του παιδιού η για ενδεχόμενη επισκευή της σαμπρέλας των πραγματικών ελαστικών που φέρουν με ένα κλειδάκι σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μαθαίνουν να ισορροπούν μόνα τους , σε λίγες μόλις βόλτες! 


Τα Firstbike είναι τα πιο ελαφριά ποδηλατάκια ισορροπίας στον Κόσμο, τα παιδιά αισθάνονται ασφάλεια στις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες, επειδή τα διαχειρίζονται μόνα τους με τα μικρά τους χεράκια και την λιλιπούτεια σωματοδομή τους, σε μικρές ανωμαλίες, εμπόδια ή ακόμα και πεζουλάκια.

Αντιθέτως οι πρώτες βόλτες με άλλες βαρύτερες κατασκευές ποδηλάτων ισορροπίας δημιουργούν στα παιδιά μεγαλύτερη ανασφάλεια και ακόμα και οι μικρές ανωμαλίες, φαντάζουν ανυπέρβλητα εμπόδια.

Έτσι όλο και καθυστερούν την επόμενη βόλτα και τον φυσιολογικό ρυθμό εκμάθησης, αναστέλλοντας και αναβάλλοντας τις προσεχείς βόλτες τους.

Το ποδήλατο ισορροπίας της FirstBIKE, θα βοηθήσει το παιδί να μάθει πολύ γρήγορα πώς να ισορροπεί πάνω στο ποδήλατο χωρίς την χρήση βοηθητικών ροδών. Λόγω της απουσίας των πεταλιών από το σώμα του ποδηλάτου το παιδί πατάει σταθερά στο έδαφος με αποτέλεσμα να νιώθει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Χάρις στην ειδική τους κατασκευή από πλαστικό ενισχυμένο με υαλόνημα (Glass Fibre Technology) τα ποδήλατα ισορροπίας της FirstBIKE σας παρέχουν Ισόβιά Εγγύηση.

ποδήλατο ισορροπίας της FirstBIKE είναι :

⭐Με ειδικό ταμπούρο φρένου

-Με πραγματικά ελαστικά με σαμπρέλα αυτοκινήτου και βαλβίδα αέρα.

⭐ Aσφαλές  

Το ασφαλέστερο ποδήλατο ισορροπίας με κατασκευή φιλική προς το παιδί χωρίς σίδερα, ξύλα και άλλες αιχμηρές απολήξεις.

 

⭐ Ανθεκτικό

Με σκελετό από πλαστικό ενισχυμένο με υαλόνημα (Glass Fibre Technology) το ποδήλατο ισορροπίας της FirstBIKE έχει Ισόβια Εγγύησηαφού δεν σπάει και δεν σκουριάζει.

 

⭐ Ρυθμιζόμενο

Καθώς το παιδί ψηλώνει μπορείτε να προσαρμόζετε αντίστοιχα το ύψος της σέλας χωρίς την χρήση εργαλείων αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να χαλαρώσετε την βαλβίδα, να σηκώσετε την σέλα στο επιθυμητό ύψος και στην συνέχεια να σφίξετε και πάλι την βαλβίδα.

 

⭐ Ελαφρύ 

Με βάρος μόνο 3,5 κιλά, είναι ιδανικό τόσο για να βοηθήσει το παιδί να εξελίξει την ισορροπία του στο ποδήλατο όσο και για το γονέα αφού μπορεί να το μετακινήσει εύκολα παντού.

 

⭐ Εύκολο στη χρήση

Χάρις στην ειδική του κατασκευή δεν προκαλεί ζημιές στα έπιπλα του σπιτιού με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα αφού αρκεί ένα πέρασμα με βρεγμένο πανί για να καθαρίσει.

 

⭐ Δεν χρειάζεται εργαλεία για τη ρύθμιση της σέλας

ειδκή πλαστική πεταλούδα , αλλαγής ύψους στο λεπτό.

FirstBike Ποδηλατάκι Εκμάθησης 2+ Basic Blue

 

Oλοκληρωμένο Πακέτο Ασφαλείας


 

⭐ Σκελετό τεχνολογικά καινοτόμο με ισόβια εγγύηση που είναι ταυτόχρονα ελαστικός για την μείωση των κραδασμών.

 

⭐ Περιορισμένη στροφή τιμονιού για αποφυγή τραυματισμών και επικίνδυνων καταστάσεων που μπορεί να προκληθούν από μια πλήρη περιστροφή του τιμονιού.

 

⭐ Χερούλια ασφαλείας.

 

⭐ Χωρίς τις αιχμηρές γωνίες, βίδες, παξιμάδια και τα σύρματα που εξέχουν, των συνηθισμένων ποδηλάτων.

 

⭐ Aντιολισθητική Σέλα "ιππασίας" με ρύθμιση ύψους χωρίς εργαλεία.

 

⭐ Σφραγισμένα κέντρα τροχών.