VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Titot

Βρεφικά Χειροποίητα Παπούτσια για τα πρώτα βήματα των μωρών και των νηπίων, για τις πρώτες τους βόλτες, περπατούρες & εξερευνήσεις από 9μηνών έως 6 ετών.

Τα Χειροποίητα παπουτσάκια Baby Run της TiToT για τα πρώτα βήματα των μωρών & των νηπίων και τις πρώτες καθημερινές μικρές εξερευνήσεις τους, είναι μελετημένα να είναι πολύ ελαφριά, μαλακά και ευλύγιστα.

Με σόλα από απαλό δέρμα αγελάδας, προστατεύει τα απαλά πελματάκια αλλά διατηρεί την αίσθηση τις ξυπολυσιάς & φυσικά δεν γλιστράει.
Χειροποίητα από Βιολογικό βαμβάκι, βαμβάκι 120γρ. Καμβά, Μπαμπού με σόλα απαλή απο 100% φυσικής επεξεργασίας δέρμα.

Σχεδιάζονται και ράβονται με μεράκι απο την οικογένεια της TiTot με υφάσματα υψηλής ποιότητας και φτιάχνονται ένα ένα στο χέρι σε πολύ μικρές συλλεκτικές παραγωγές με διαφορετικές Collection σε κάθε εποχή του έτους, κάθε 3 μήνες. Made in Europe 100% .

Τα προϊόντα διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία ΒΙΟΙΝ LTD.

 

Titot 

Βρεφικά Παπουτσάκια Αγκαλιάς & εκμάθησης περπατήματος |

Βρεφικά Παπουτσάκια Αγκαλιάς & εκμάθησης περπατήματος η βόλτας από 0 έως 4 ετών.

Χειροποίητα από Βιολογικό βαμβάκι, βαμβάκι 120γρ. Καμβά, Μπαμπού με σόλα απαλή απο 100% φυσικής επεξεργασίας δέρμα αγελαδίτσας.

Τα Χειροποίητα παπουτσάκια Baby Run της TiToT για τα πρώτα βήματα των μωρών & των νηπίων και τις πρώτες καθημερινές μικρές εξερευνήσεις τους, είναι μελετημένα να είναι πολύ ελαφριά, μαλακά και ευλύγιστα.

Φτιαγμένα στο Χέρι με μεράκι.

Χαρίζουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων στα μωρά, σχεδόν σαν ξυπόλητα.

Προσοχή : Εάν ένα σχέδιο της TiToT εξαντληθεί, (συνήθως μετά το τρίμηνο), δεν ξαναβγαίνει στην παραγωγή, λόγω του ότι τα υφάσματα κατασκευάζονται ειδικά για την TiToT σε συγκεκριμένες διαστάσεις & ποσότητες.

Mε απαλή σόλα από το δέρμα τρυφερής αγελαδίτσας.

Διαμορφώνουν το πιο φιλικό περιβάλλον για να αναπτύσσονται σωστά τα βρεφικά ποδαράκια.

Η TiToT από το 2016 ανέπτυξε μια πρωτότυπη έρευνα σε συνεργασία με ειδικούς παιδίατρους & ποδίατρους, για την σωστή ανάπτυξη των πελμάτων των παιδιών και δημιούργησε την σειρά BabyRunνέας γενιάς παπουτσάκια αγκαλιάς & εσωτερικών χώρων για τα μωρά και τα μικρά παιδιά.

Όλη η φιλοσοφία τους είναι βασισμένη στις ανάγκες των βρεφικών ποδιών να βρίσκονται σε παπούτσια που προσομοιάζουν ένα ελεύθερο ανάλαφρο πόδι σαν "ξυπόλητο".

Ξεκινώντας με βάση την βρεφικής ηλικία, η TiToT δημιούργησε ένα μαλακό, άνετο παπούτσι που αφήνει το ποδαράκι του παιδιού να κινηθεί και να πατήσει άνετα στα πρώτα βηματάκια του.

Τα Χειροποίητα BabyRun όπως πολύ σωστά ονομάστηκε η πρώτη σειρά στην TiToT, σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτήν την κατηγορία των μωρών.

Αμέσως οι γονείς από όλο τον κόσμο, άρχισαν να ζητούν τα παπούτσια αυτά σε απίστευτους ρυθμούς παγκοσμίως, που δεν το περίμενε ούτε και η ίδια η σχεδιάστρια τους η Marta.

HMartaείναι μητέρα 4άρων παιδιών και η ενασχόλησή της με το σχεδιασμό παπουτσιών ξεκίνησε ερασιτεχνικά στο Dubai το 2009, οπού διέμενε και μεγάλωνε τα παιδιά της, με τον σύζυγο της για 4 χρόνια.

Το μεράκι της δημιουργίας ξεχωριστών παπουτσιών, για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών της,  κατέταξε μετά από λίγα χρόνια την TiToT σε μια περιζήτητη εταιρεία, που εν γνώσει της και με μεγάλη συνέπεια κατασκευάζει την περιορισμένη παραγωγή της, κάθε χρόνο αποκλειστικά στην Ευρώπη , αρνούμενη να τυποποιήσει τα χειροποίητα προϊόντα της και να τα παράγει μαζικώς σε Τρίτες χώρες.

Τα Χειροποίητα BabyRunτης TiToTγια τα πρώτα βήματα των παιδιών και τις πρώτες καθημερινές μικρές εξερευνήσεις τους, είναι μελετημένα να είναι πολύ ελαφριά, μαλακά και ευλύγιστα.

Με σόλα από απαλό δέρμα αγελάδας, προστατεύει τα απαλά πελματάκια αλλά διατηρεί την αίσθηση τις ξυπολυσιάς & φυσικά δεν γλιστράει.

Κάθε ζευγάρι παπουτσάκια είναι φτιάχνονται χειροποίητα στην Ευρώπη από μια οικογενειακή επιχείρηση με υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Τα ποδαράκια των μωρών και των νηπίων είναι πάρα πολύ άνετα, δεν ιδρώνουν σε αυτά και τα παπουτσάκια είναι 100% αντιολισθητικά.

Ηλικία 0-9 Μηνών  / Μήκος Σόλας 12 cm / Ευρωπαϊκό Νούμερο No 17

Τα Χειροποίητα BabyRunκαλύπτουν ηλικίες από 0 μηνών έως 3 χρονών και είναι το στάδιο ανάπτυξης κατά το οποίο το παιδί αρχίζει να κάνει τα πρώτα του βήματα, να ισορροπεί, αρχίζει να περπατά, αρχίζει να δοκιμάζει να τρέχει, αρχίζει να νιώθει ανεξάρτητο στα ποδαράκια του, και ξεκινάει γενικότερα τις εξερευνήσεις γύρω του.

Τα παπούτσια Baby Run έχουν πολύ μαλακή και εύκαμπτη σολίτσα, είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά ανθεκτικά υλικά, & έχουν φυσικά ανατομικό σχεδιασμό που προσαρμόζεται στα καθημερινά και γρήγορα αναπτυσσόμενα τρυφερά ποδαράκια.

Iδανικά για: Τις επισκέψεις, τον βρεφονηπιακό & παιδικό σταθμό, το σπίτι, για τις βόλτες σε εξωτερικές & στεγνές επιφάνειες & εδάφη.

 Τα υφάσματα και το δέρμα των ΤiToTείναι:

είναι 100% χωρίς χρώμιο και προέρχονται από διαδικασία ‘’Φυτικής Δέψης’’ και όχι με Χημικά.

Δεν χρησιμοποιούν πλαστικά η ανθυγιεινά υλικά.

Απαλά & Ελαστικά στους ευαίσθητους Αστράγαλους

Η ελαστικότητα που προσφέρουν στο ιδιαίτερο σημείο των αστραγάλων, διασφαλίζει την σταθερή εφαρμογή τους, χωρίς να πιέζουν το παιδικό τρυφερό ποδαράκι τους.

Αντιολισθητική Σόλα

Η μαλακή αντιολισθητική σόλα απο το φυσικό δέρμα των …………….. χαρίζουν ελευθερία στην κίνηση και ταυτόχρονα προστατεύουν από τα μικρόβια.

Υψηλή Προστασία

Τα Χειροποίητα Baby Run επιτρέπουν στα ποδαράκια την ελεύθερη ανάπτυξή τους, εξασφαλίζοντάς πολύ καλή ισορροπία.

Δύο παπουτσάκια που αφήνουν τα πόδια να  αναπτυχθούν, να μη γλιστρούν, να είναι ελαφριά και φυσικά να είναι όμορφα και μοντέρνα.

Ο Πρωτότυπος Σχεδιασμός των Collection της TiToT.

Σε κάθε Σεζόν παρουσιάζουμε μια ολοκαίνουργια σειρά εμπνευσμένη από την φύση, τα παιχνίδια, τα ethnic στοιχεία, τα παστέλ χρώματα, τις παιδικές δραστηριότητες αλλα και minimal χρώματα εμπνευσμένα από τα γήινα και σκανδιναβικά χρώματα. 

Τα παιδιά και οι Γονείς λατρεύουν τις  χρωματικές επιλογές μας που είναι εναρμονισμένη με την κάθε σεζόν του έτους, όπως και τις πρωτότυπες παραστάσεις τους, με πατρόν που επιλέγουμε πολλούς μήνες πριν, διατηρώντας πάντα τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους.

Κατασκευάζονται 100% στην Ευρώπη και όχι σε Τρίτες χώρες.

Η σόλα είναι από 100% φυσικό δέρμα τρυφερών αγελάδων, που έχει υποστεί φυτική δέψη, νήμα και ελαστικό κορδόνι. Εντελώς απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, κόλλες και πλαστικά.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από την Oeko Tex Standard (εγκεκριμένα για άμεση επαφή με ευαίσθητο δέρμα βρεφών και παιδιών).

Χειροποίητη παραγωγή - μπορεί να υπάρχουν ελάχιστες διαφορές στις διαστάσεις.

Η διάταξη του πατρόν (μοτίβου) μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική από αυτή της εικόνας.

 

Συλλογές : Collection Cotton Canvas-Bamboo Spring Summer 2020 (SS20)

Υφάσματα & υλικά

Εξωτερικά - πολύχρωμο ύφασμα: 100% Βαμβάκι

Εσωτερική επένδυση - Βισκόζη Μπαμπού: 95% / 5% Ελαστίνη

Padding εσωτερικό πάτημα επένδυση των ποδιών - Fleece: 100% βαμβάκι

Εξωτερική προστατευτική λωρίδα στα δάκτυλα (Όταν υπάρχει στο σχέδιο): Φυσικό Δέρμα Αγελάδας

Φροντίδα-Πλύσιμο

Πλένεται στο πλυντήριο με ήπιο απορρυπαντικό σε μεσαία θερμοκρασία - 30/40 βαθμούς Κελσίου.

Καλύτερο να τα πλένεις μέσα. Μετά το πλύσιμο διαμορφώστε το σχήμα του παπουτσιού με το χέρι και στεγνώστε τα τοποθετημένα ‘’flat’’.

 

                  : Collection Autumn Winter 2020 (AW20)

 

Οδηγός για να επιλέξτε το σωστό μέγεθος: Το διάγραμμα μεγέθους κατά ηλικία είναι κατά προσέγγιση.

Αφήστε το παιδί σας να σταθεί σε ένα φύλλο χαρτιού και φτιάξτε το περίγραμμα από το σχήμα των ποδιών τους.

Μετρήστε το μήκος μεταξύ των δύο πλέον πιο απομακρυσμένων σημείων των ποδιών.

Επιλέξτε παπουτσάκια με μήκος πέλματος τουλάχιστον 1 cm μεγαλύτερο από το πραγματικό μέγεθος των ποδιών τους.

Ηλικία               Μήκος πέλματος σε cm     EU Number      

  0-9 Μηνών                    12 cm                           No17

9-18 Μηνών                 13,5 cm                          No20

18-24 Μηνών                 14 cm                           No 22

24-36 Μηνών                 15 cm                           No 24

36-48 Μηνών              16,2 cm                           No 26

 

Με σόλα για εξωτερική χρήση… Coming Soon ‘’Collection Autumn Winter 2020’’

24-36 Μηνών                 15 cm                           No 24

36-48 Μηνών              16,2 cm                           No 26

48-60 Μηνών               17,2 cm                          No 27

 Τα παπούτσια της TiToT δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται.