VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Sytoll

Αντιβακτηριακή γέλη απολυμαντικό Gel καθαρισμού, προϊόντος καταχωρημένο στην Ευρωπαική πλατφόρμα CPNP με το Private Label της Sytoll που είναι ένα κατοχυρωμένο σήμα από την BIOIN στο Υπουργείο Βιομηχανίας.

Το κύριο συστατικό της ταχείας δράσης της αντιμικροβιακής γέλης είναι το Aλκοόλ σε περιεκτικότητα 70% κατά βάρος w/w.

Η σύνθεση βασίζεται σε συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση και μαλάκωμα των χεριών, συμπεριλαμβανομένης της γλυκερίνης και του εκχυλίσματος της Aloe.

 Το προϊόν καθαρίζει απαλά και αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση.

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι 99,99%. "Καταστρέφει βακτήρια, ιούς και μούχλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή απολύμανση των χεριών και για επαγγελματικούς υγειονομικούς λόγους ".

Οι μάσκες προσώπου και τα απολυμαντικά Gel εξαντλούνται σε όλο τον Κόσμο εξαιτίας του κοροναϊού.

Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση στην αγορά λόγω του κινδύνου μόλυνσης με τον νέο Ιό CoronaVirus Covid-19.

Η Bioin Ltd (πρώην BIOINGREDS αντιπρόσωπος της Neocell Nutritions το 2014-15), έχει αναπτύξει τη δική της τεχνογνωσία για την παραγωγή των αντιβακτηριακών πηκτωμάτων & Υγειονομικών μασκών υψηλής προστασίας με δείκτη N99 & FFP3 της Sytoll.

Χάρη στα επιλεγμένα κέντρα μεταφοράς & τεχνολογίας των κατασκευαστών μας, η παραγωγή πραγματοποιείται στα λεγόμενα καθαρά δωμάτια από αυτούς.

"Επί του παρόντος, υπάρχει τεράστια ζήτηση για απολυμαντικά & μάσκες με Υψηλό δείκτη προστασίας που απευθύνονται σε κλάδους όπως Νοσηλευτές, ιατρούς και ειδικών ειδικοτήτων, γιατί είναι πιστοποιημένες με δείκτη φιλτραρίσματος 99 % από τον FDAκαι τον Παγκόσμιο Φορέα NIOSH.

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε την παραγωγή αντιβακτηριακής γέλης, ενός προϊόντος που καταχωρήθηκε στην Ευρωπαική πλατφόρμα CPNPκαι τον ΕΟΦ στις 2/4/2020 με το Private Label της Sytoll που είναι ένα κατοχυρωμένο σήμα από την BIOIN στο Υπουργείο Βιομηχανίας.

Το κύριο συστατικό της ταχείας δράσης της αντιμικροβιακής γέλης είναι το αλκοόλ σε περιεκτικότητα 75%.

Επιπλέον, περιέχει μια μικρή ποσότητα απομεταλλωμένου νερού, μια ουσία υπεύθυνη για την πυκνότητα του προϊόντος, συντηρητικό και γλυκερίνη.

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι σχεδόν 100%. "Καταστρέφει αξιόπιστα βακτήρια, ιούς και μούχλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή απολύμανση χεριών και για επαγγελματικούς λόγους υγείας".

Η διοίκηση της Bioin σκοπεύει επίσης να διαθέσει σε τιμές κόστους πολλά από τα διαθέσιμα αυτά τα αντιβακτηριακά πηκτώματα σε Σχολεία, δήμους για την  παροχή τους σε ηλικιωμένους που δέχονται φροντίδα στο σπίτι, υπηρεσίες, & νοσοκομεία και στο Νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρούς.

Η Βioinμε τα προϊόντα Sytollθα συνεργαστεί με Συνεταιρισμούς φαρμακοποιών που θα ανακοινωθούν σύντομα για να μπορούν οι καταναλωτές να προμηθεύονται σε εκλογικευμένη βάση μέχρι 2 τεμάχια ο κάθε ένας, τα προϊόντα της από τα περισσότερα Φαρμακεία της Ελλάδος & τα Supermarket.

Στο πλαίσιο της πρόληψης του κινδύνου μόλυνσης από τον κορονοϊό COVID-19 η Bioinθα κατασκευάζει συνεχώς Υγειονομικά προϊόντα μέχρι την Λήξη των περιοριστικών μέτρων στην χώρα μας.

Οι Λιανικές πωλήσεις από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εξυπηρετούν μόνον ένα τεμάχιο από το κάθε είδος, κάθε φορά, στο κάθε διαφορετικό όνομα και θα εκτελούνται μόνο με την χρήση πιστωτικής κάρτας.


Το Gel (πήκτωμα Γέλης) έχει ισχυρό βακτηριοκτόνο αποτέλεσμα και δεν απαιτεί πρόσθετη χρήση σαπουνιού και νερού, καθιστώντας το ιδανικό για απολύμανση.

Σύμφωνα με τη δοκιμή PNEN 1500, το απολυμαντικό καταστρέφει όλα τα βακτήρια Ε-coli κατά 99,9%.

Ισχυρό αντισηπτικό Δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Η σύνθεση βασίζεται σε συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση και μαλάκωμα των χεριών, συμπεριλαμβανομένης της γλυκερίνης και του εκχυλίσματος της AloeVera.

 Το προϊόν καθαρίζει απαλά και αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση.

 

Hygienium Hand Disinfectant Gel:

Γέλη με απολυμαντικό και αντιβακτηριακό αποτέλεσμα. Για εξωτερική χρήση, για τον καθαρισμό και την απολύμανση των χεριών χωρίς νερό, περιέχει συστατικά για την ενυδάτωση και την αποσκλήρυνση του δέρματος. Καθαρίζει απαλά και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας μετά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά της αντιβακτηριακής γέλης Hygienium 85 ml:

Αντιβακτηριδιακή και χειροκαθαριστική γέλη.

Χρησιμοποιήστε χωρίς νερό.

Καταστρέφει τα βακτήρια Ε-coli κατά 99,9% (σύμφωνα με το τεστ PN EN 1500).

Περιέχει εκχύλισμα γλυκερίνης και αλόης βέρα για ενυδάτωση και απαλότητα.

Πλαστικό δοχείο με διανομέα, πολύ εύχρηστο.

Περιέχει 70% αλκοόλ.

Περιεκτικότητα: 300 ml

Τρόπος χρήσης:  εφαρμόστε 3 ml προϊόντος στην παλάμη και τρίψτε τα χέρια για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει.

Δεν απαιτείται ξέπλυμα.

Προϊόν που εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Βιοκτόνων από το Υπουργείο Υγείας.

Το Απολυμαντικό Αντισηπτικό εξουδετερώνει τα ακόλουθα βακτηρίδια, ιούς & μύκητες:

 

Βακτηρίδια & μύκητες

E. coli

Σαλμονέλα

Λιστέρια

Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος

Καμπυλοβακτηρίδιο

Στρεπτόκοκκος

Μύκητας στα πέλματα των αθλητών

MRSA

Ιοί

 

Γρίπη – Τύπος A H1N1

Ρινοïός (η κύρια αιτία του κοινού κρυολογήματος)

Ροταϊός (η κύρια αιτία της λοιμώδους διάρροιας στα παιδιά)

Συγκυτιακός Αναπνευστικός Ιός (RSV- η κύρια αιτία της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος στα παιδιά)

Ιός πολιομυελίτιδας Τύπος 1

Αδενοϊός Τύπος 2

Ιός απλού έρπητα Τύποι 1 & 2

Ιός Ηπατίτιδας A