VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Larktale Καρότσια
  • Παιδικά Καρότσια LarkTale ανακλινομενα

              OUTLET -ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ)

Το πολυβραβευμένο καροτσάκι SpaceFrame™ chit chat® είναι ένα ξεχωριστό και εξαιρετικά εξελιγμένο καροτσάκι που διπλώνει σε επίπεδη θέση σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό πατενταρισμένο ανακυκλώσιμο νήμα νάιλον με έγχυση από ίνες, το SpaceFrame™ κατασκευάστηκε για να είναι απίστευτα ελαφρύ, επιτρέποντας σε όλους τους γονείς η τους συνοδούς να κινούνται πανεύκολα και να διπλώνουν αμέσως το καροτσάκι τους.

Με την εργονομική σχεδίασή του, το chitchat® είναι γεμάτο και πλούσιο από βολικά χαρακτηριστικά, είναι καταπληκτικό, είναι εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό και είναι εύκολο να διπλωθεί και να μεταφερθεί, ανεξάρτητα από τον προορισμό σας.

Το Πατενταρισμένο SpaceFrame™  είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ίνες νάιλον για ελαφρύ και απίστευτα ισχυρό σχεδιασμό.

Γρήγορη και εύκολη αναδίπλωση με ενσωματωμένη λαβή και ιμάντα μεταφοράς.

Αυτόματο κλείδωμα για να κρατάτε το καροτσάκι σας διπλωμένο με ασφάλεια.

Αναδιπλούμενη πλάτη καθίσματος για την άνεση των μικρών επιβατών.

Το ειδικά αεριζόμενα πλαϊνά καλύμματα του καθίσματος ενθαρρύνουν τη ροή του αέρα μέσα στο κάθισμα για να μην ζεσταίνεται το παιδί σε θέση με κλίση.

Προστατευτική επένδυση στις ζώνες ασφαλείας 5 σημείων για εύκολο καθαρισμό.

Μεγάλη τέντα (θόλος) με UPF50 + ηλιακή προστασία.

Θέση  αποθήκευσης και μεταφοράς κάτω από το κάθισμα .

Μεγάλη τσέπη στην πλάτη του καθίσματος .

Το σύστημα ανάρτησης των μπροστινών τροχών και οι μεγάλοι πίσω τροχοί του, απορροφούν τις ανωμαλίες του οδοστρώματος η του εδάφους.

Οι τροχοί είναι απο μασίφ υλικό μαλακού ποιοτικού ελαστικού που δεν κινδυνεύουν από τη διάτρηση δεν σας αφήνουν ποτέ με φλαταρισμένο (σκασμένο) λάστιχο.

Φιλικό & εύκολα προσβάσιμο ποδόπληκτρο φρένου.

Ιμάντας ασφαλείας του καρπού, για να αποτρέψετε τυχόν ανεπιθύμητη και ανεξέλεγκτη κύλιση του καροτσιού με το παιδί.

Θέση ποτηριού για καφέ, νερό η αναψυκτικό.

Προδιαγραφές:

Συνδυασμένες διαστάσεις: L: 19,5 xW: 25,6 xH: 39,3 ίντσες

Πτυσσόμενες διαστάσεις: L: 8.1 xW: 19.5 xH: 25.0 ίντσες

Βάρος καροτσιού: 6,6 Κιλά

Είναι κατάλληλο για παιδάκια με Εύρος ηλικίας: από 6+ μηνών έως 25 κιλά βάρους.

 

Το καροτσάκι chitchatκαθημερινής βόλτας Larktale έχει μοναδικό σχεδιασμό και διαθέτει το ελαφρύ και εργονομικό SpaceFrame™  που διπλώνει, ώστε να είναι εύκολο να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί.

Κατά τη διάρκεια του σταδίου ανάπτυξης και σχεδιασμού του Larktale εντοπίσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά που είχαν μεγαλύτερη σημασία για τους γονείς και τους συνοδούς που αγοράζουν ένα καθημερινό καροτσάκι.

Μετά από εκατοντάδες συνομιλίες, ήμασταν αποφασισμένοι να φτιάξουμε ένα καροτσάκι που θα είχε μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση, θα ήταν πολύ ευέλικτο, θα μπορούσε να διπλώνει εύκολα, θα ήταν μικρό αλλά και ανθεκτικό στη μεταφορά.

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμασταν να κατασκευάσουμε το καθημερινό καροτσάκι chitchatτης Larktale με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Καταρχήν επικεντρωθήκαμε αποκλειστικά στη χρήση ανακυκλώσιμων ενώσεων ινών από νάιλον, που είχαν τελειοποιηθεί μέχρι τώρα από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Μας πήρε πάνω από τρία χρόνια ανάπτυξης και δοκιμών για να δημιουργήσουμε το SpaceFrame™ με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον ειδικό μηχανισμό αναδίπλωσης και διεθνούς καταχώρησης σχεδιασμού.

Το πρώτο προϊόν που επωφελήθηκε από την τεχνολογία SpaceFrame™ είναι το καροτσάκι βόλτας Larktale chitchat.

Με τον εργονομικό σχεδιασμό του, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό, είναι μικρό και συμπαγές, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά του.

DOWNLOADτο εγχειρίδιο χρήσης του Larktalechitchat  SpaceFrame™