VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
HARRY Σκαντζόχοιρος Προτζέκτορας Αστεριών Χτύπους Καρδιάς Λευκοί Ήχοι ZAZU

Μετατρέψτε το δωμάτιο του μωρού σας στο πιο μαγικό έναστρο ουρανό.

Φροντίζει ώστε ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωρά να αποκοιμηθούν εύκολα χαρίζοντας τους όνειρα γλυκά, ακόμα και σε περιπτώσεις που έχουν φυσιολογικές ενοχλήσεις, όπως κολικούς κλπ. Κατασκευαστής ZAZU

Είναι μια πρωτότυπη Smart συσκευή (που αφαιρείται εύκολα), για να πλένεται το Λούτρινο ζωάκι και να το διατηρείτε πάντα καθαρό για το μωρό.

Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται με τον ήχο η το κλάμα του μωρού, προβάλλοντας αστεράκια στο ταβάνι και αναπαράγοντας μελωδίες (με 20 λεπτά πρόγραμμα). 

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικία: 0+
  • Ενέργεια: 3 X ΑΑ (Δεν Περιλαμβάνονται)
  • SKU: ZA-HARRY-01

Διαθέσιμο επίσης σε

49,90€
Ποσότητα:
Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται το επιλεγμένο πρόγραμμα με τον ήχο η το κλάμα του μωρού, προβάλλοντας αστεράκια στο ταβάνι και αναπαράγοντας μελωδίες.

Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιό πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα Ο zazu Harry προτζέκτορας σκατζόχοιρος λειτουργεί ως μία σύγχρονη συσκευή νανουρίσματος 

με πολλά χρώματα Αστεράκια που προβάλει κατ επιλογή και παίζοντας ταυτόχρονα λευκούς ήχους οικείους στο μωρό απο την περίοδο της εγκυμοσύνης για να το ηρεμήσει και να κοιμηθεί πολύ εύκολα σε λίγα λεπτά με μια μαγική χαλαρωτική  ακουστική και οπτική συντροφιά βρεφών μαζί.

⭐ Αποσπώμενος βρεφικός Προτζεκτορας

Με την ενεργοποίηση γεμίζει το βρεφικό δωμάτιο με αστεράκια αφού τα προβάλει στο ταβάνι του παιδικού δωματίου σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις : πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και πολλά χρώματα μαζί. Η συσκευή του  βρεφικού προτζέκτορα zazu αποσπάται από το σώμα του λούτρινου και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε το προτζέκτορα ξεχωριστά  ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο όποτε το κρίνετε αναγκαίο.

⭐ Μουσικό & προβολής Λούτρινο

Ο zazu Harry προτζέκτορας σκατζόχοιρος λειτουργεί και ως μουσικό λούτρινο με προβολή αστεράκια αφού αναπαράγει αυτόματα 3 διαφορετικούς ήχους όπως το  χτύπο της καρδιάς , λευκό ήχο και Lounge μελωδία. μετά απο 20 λεπτά ξεκινάει αυτόματα με το κλάμα του μωρού η θόρυβο.

⭐ Χρονοδιακόπτης  προτζεκτορας βρεφικός

Η προβολή του προτζέκτορα ΚΙΚΙ σταματά αυτόματα μετά από 20 λεπτά προβολής ενώ οι μελωδίες σταματούν να αναπαράγονται αντίστοιχα μετά από 15 λεπτά.

⭐ Αποσπώμενος Αισθητήρας Ήχου

Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα μετα απο 20 λεπτά, με τον ήχο, θόρυβο η το κλάμα του μωρού.  Ταυτόχρονα η συσκευή αποσπάται ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο προτζέκτορα όταν χρειάζεται, κατι που δεν συμβαίνει με άλλους προτζέκτορες της παγκόσμιας αγοράς.

o Harry Περιλαμβάνει τους Λευκούς Ήχους zazu για τον ύπνο

- Χτύπος καρδιάς zazu kids

- Νερά Καταρράκτη zazu kids

-  lounge μελωδία zazu kids

 

Ο zazu Harry προτζέκτορας σκατζόχοιρος Λειτουργεί με μπαταρίες |  3 x AA

Διαστάσεις  : 24 Χ 16 Χ 14 cm

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

  •   Τοποθέτηση μπαταριών : Αφαιρέστε τη συσκευή προβολής από το λούτρινο.

Ανοίξτε και τοποθετήστε τις 3 ΑΑ μπαταρίες όπως υποδεικνύεται, και κλείστε πάλι.

  •    Βάλτε τον διακόπτη ON/OFF στην θέση ON.
  •    Τοποθετήστε την συσκευή προβολής πάλι μέσα στο λούτρινο.
  •    Πιέστε τον διακόπτη του φωτός για να αρχίσει η προβολή. Πιέστε διαδοχικά για να επιλέξετε χρωματισμό. Ο προβολέας θα σβήσει αυτόματα μετά από 30 λεπτά.
  •  Πιέστε τον διακόπτη της μουσικής για τις μελωδίες. Πιέστε διαδοχικά για επιλογή μελωδίας.

   Ο ήχος θα κλείσει αυτόματα μετά από 15 λεπτά.

  •   Επιλέξτε την επιθυμητή ένταση από τον διακόπτη του ήχου.
  •   Αισθητήρας ήχου. Για να ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα ήχου, ώστε ο προτζέκτορας να ανάβει αυτόματα όταν κλάψει το μωρό, πιέστε τον διακόπτη με τη προβολή αστεριών (που αλλάζει τα χρώματα) για 3 δευτερόλεπτα παρατεταμένα. Όταν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας ήχου, ένα σταθερό πράσινο φως θα ανάψει στον προτζέκτορα για μερικά δεύτερα, ενώ θα αναβοσβήσει κόκκινο αν τίστοιχα όταν θα το απενεργοποιήσετε, με τον ίδιο τρόπο, πατώντας πάλι για 3 δευτερόλεπτα συνεχόμενα.

Ο αισθητήρας ήχου παραμένει σε λειτουργία για 12 ώρες πριν κλείσει αυτόματα για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Δείτε εδώ τις Οδηγίες Χρήσης 

Οδηγίες πλυσίματος

Tις έχει επάνω στο μικρό ετικετάκι με τα σύμβολα, πίσω από το υφασμάτινο logo της Ζazu.
Φυσικά αφαιρούμε την συσκευή απο το κουκλάκι.

Έως 40 βαθμούς στα ευαίσθητα με σύντομο πρόγραμμα,, όχι στεγνωτήριο, όχι λευκαντικό, όχι στεγνό καθάρισμα , όπως λένε τα σήματα. Προτείνεται στο πλυντήριο να το βάλετε μέσα σε σακουλάκι η μαξιλαροθήκη.