VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
B2C ONLY Ανταλλακτική Συσκευή Ύπνου με Χτύπο της Καρδιάς & Λευκούς Ήχους ZAZU

για αντικατάσταση σε περιπτώσεις απώλειας η καταστροφής μόνο για ιδιοκτήτες προιόντος ZAZU.     

Το προιόν διατίθεται μόνο απο την εταιρεία μας και όχι απο τα συνεργαζόμενα καταστήματα σαν ανταλλακτικό μόνο για τα κουκλάκια ZAZU.

Dex το σκυλάκι,
Liz Το Αρνάκι,
Don ο Γάιδαρος,
Bibi το Λαγουδάκι,
Coco το Κοάλα,
Felix Το Αλεπουδάκι,
Becky το Λαγουδάκι.

Εάν σε περίπτωση δεν έχετε ήδη κάποιο κουκλάκι της ZAZU θα σας προτείναμε να δείτε την αυτόνομη φορητή και εξελιγμένη 

SUZY Φορητή Συσκευή Ύπνου με σσσςςςς.., Χτύπο Καρδιάς & 6 Λευκούς ήχους ZAZU που ηρεμεί και αποκοιμίζει το μωρό σας αποτελεσματικά με Λευκούς Ήχους & το σσσς…, Shushing.

Οι διάσημοι λευκοί ήχοι των ZAZU για όνειρα γλυκά των βρεφών! Βοηθός για τον ύπνο με ακουστικό αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα. 

Κοιμίζουν ακόμα και τα πιο ανήσυχα μωράκια.

Χαρακτηριστικά

  • SKU: ZA-HBM-02
24,90€
Ποσότητα:Βρεφική Συσκευή ύπνου με χτύπο της καρδιάς & λευκούς ήχους ZAZU
Είναι οι διάσημες συσκευές ύπνου που αναπαράγουν το χτύπο της καρδιάς της μητέρας, (όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους (οικείους στο μωρό μέσα από τη μήτρα) και μελωδίες.

Διαθέτουν ενσωματωμένο ακουστικό αισθητήρα ήχου ώστε όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει αυτό επαναλαμβάνει το επιλεγμένο πρόγραμμα. Οι συσκευές Zazu φροντίζουν ώστε ακόμα και τα πιο ανήσυχο μωρό να αποκοιμηθεί εύκολα χαρίζοντας του όνειρα γλυκά, ακόμα και σε περιπτώσεις που έχει φυσιολογικές ενοχλήσεις. Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιο πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερο με την εύκολη διαχείριση του ύπνου του μωρού σας.

Αγχολυτικό και ηρεμιστικό νανούρισμα για το μωρό.

Περιλαμβάνουν στη συσκευή 6 διαφορετικούς ήχους μεταξύ των οποίων είναι ο χτύπος της καρδιάς της μητέρας, τρεχούμενα νερά απο καταρράκτη, θρόισμα στη φύση με πουλάκια, ήχοι της φύσης και άλλες μελωδίες νανουρίσματα.

⭐ Αισθητήρα Ήχου ZAZU

Ο αισθητήρας ήχου zazu φροντίζει να ενεργοποιεί τους ήχους ή τις μελωδίες κάθε φορά που το μωρό ξυπνάει κάνει θόρυβο ή κλαίει ώστε να είστε σίγουρη πως ακόμη και αν δεν είστε κοντά στην κούνια του μωρού εκείνο θα ηρεμίσει.

Χάρη στο ειδικό ZAZU design μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο στην κούνια ή στο καρότσι, όταν πρόκειται να πάτε μια βόλτα .

⭐ Εxtra Επιλογή Ενεργοποίησης με ανακίνηση

Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τον ακουστικό αισθητήρα ZAZU, έχετε την επιλογή να το βάλετε μόνο σε λειτουργία ''Move''. Με αυτό το τρόπο το Zazu ξεκινά να απαπαραγάγει το τελευταίο πρόγραμμα που επιλέξατε σκουντώντας απλά τη συσκευή.

⭐ Ρύθμιση Έντασης ZAZU

Χάρη στις δυνατότητες της συσκευής μπορείτε να ρυθμίζεται την έντασης του ήχου στο επιθυμείτο επίπεδο πατώντας απλά τις ενδείξεις (+) και (–) της έντασης.

⭐ Χρονοδιακόπτη ZAZU

Οι συσκευές ZAZU απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 10 λεπτά αναπαραγωγής των λευκών ήχων και των μελωδιών.

⭐ Χρήσιμο Δώρο για βρέφη και για τη μανούλα

Είναι οι τέλειες συσκευές για βρέφη, δεδομένου ότι μπορεί να ενεργοποιηθούν με τη φωνή και την αφή.

Είναι το πρώτο Δώρο που λαμβάνει η νέα ζωούλα, για να της δημιουργεί τα ίδια ακουστικά ερεθίσματα με τη μήτρα και να την νανουρίζει γλυκά.

Τα συνιστούν οι περισσότεροι παιδοψυχολόγοι παγκοσμίως.

Περιλαμβάνει τους Ήχους

-Χτύπος καρδιάς ZAZU

-Φύση με βροχή και πουλάκια ZAZU

-Νερά Καταρράκτη ZAZU

- lounge μελωδίες ZAZU

- μελωδίες νανουρίσματος ZAZU

Τι κάνει όμως ο λευκός ήχος ZAZU; Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί!
Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη και συχνά τρομακτική.
Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.Λειτουργεί με μπαταρίες | 3 x AAA

(Οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται.)

PDF Manual Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά στην Σελίδα 16

Χρήσιμες συμβουλές
1. Για να ενεργοποιήσετε τον Αισθητήρα ήχου, πατήστε το κουμπάκι με το αυτάκι αφου έχετε επιλέξει την μελωδία η τον ήχο που θέλετε.
θα ανάψει ένα λαμπάκι που θα δείχνει οτι έιναι ενεργοποιημένος. 
2. Εάν Ενεργοποιήσετε το αισθητήρα δόνησης, να ξεκινάει και να σταματάει χειροκίνητα με το κούνημα της συσκευής , δεν χρειάζετε να έχετε ενργοποιημένο τον αισθητήρα ήχου, γιατί αντιλαμβάνεται πρωτα το κούνημα, που υπερτερεί σαν εντολή. θα ανάψει ένα λαμπάκι που θα δείχνει οτι ειναι ενεργοποιημένος. 
3. Κλείνετε τη συσκευή με το ON/OFF μετά απο κάθε χρήση για να κάνει reset και να μην καταναλώνει τις μπαταρίες στο stand by.
4. Tπ πρόγραμμα διαρκεί για 10-12 λεπτά.
5. Αυξομειώστε την ένταση κατάλληλα για μην ενοχλεί το μωρό.
6. Χρησιμοποιείτε μπταρίες Αλκαλικές.
7. Προσοχή να μην βρέξετε τη συσκευή η να την ρίξετε κάτω.
8. Η συσκευή περιέχει μπαταρίες που θέλουν έλεγχο και διαχείριση. θα πρέπει να έχετε επίβλεψη στο παιδί να μην πιάνει την συσκευή σε περίπτωση που οι μπαταρίες είναι αχρησιμοποίητες για πολύ καιρό.
9. Δείτε τη φωτό Νο.2. με ενδείξεις για το κάθε κουμπάκι χειρισμού.