VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
FELIX Αλεπουδάκι Ύπνου Κουβερτάκι Αγκαλιάς με Συσκευή Λευκών ήχων & Μελωδίες ZAZU Φέλιξ

Με θηλιά velcro για την πιπίλα, χτύπους καρδιάς, τρεχούμενα νερά, ήχο στην φύση και 3 νανουριστικές μελωδίες.

Με το μαγικό πανάκι αγκαλιάς και την εξελιγμένη τεχνολογία της συσκευής ύπνου, ακόμα και τα πιο ανήσυχα μωράκια βρίσκουν έναν ασφαλή φίλο που τους συνοδεύει στον κόσμο των ονείρων τους.

Αφήστε τη μαγεία της αγάπης και της μητρικής αγκαλιάς να συνοδεύσει το μωρό σας σε κάθε του νύχτα, για έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο.

Αναπαραγωγή Χτύπου της Καρδιάς: Αναπαράγει το χτύπο της καρδιάς μιας μητέρας, όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση φυσικής αγκαλιάς για το μωρό, βοηθώντας το να ηρεμήσει.

Λευκοί Ήχοι και Μελωδίες: Παρέχει λευκούς ήχους που είναι οικείοι στο μωρό από την περίοδο της μήτρας, καθώς και μελωδίες που βοηθούν το μωρό να κοιμηθεί εύκολα και ήρεμα όπως Τρεχούμενα νερά στο Δάσος με Ήχους πτηνών, χαλαρωτική μελωδία  νανουρίσματος.

Διαθέτει Ενσωματωμένο Αισθητήρα  Ήχου: Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου, το κουκλάκι ανταποκρίνεται αυτόματα όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει, επαναλαμβάνοντας το επιλεγμένο πρόγραμμα για 10 λεπτά.

Συνιστάται  από Παιδοψυχολόγους: Αυτό το μοναδικό κουκλάκι συνιστάται από περισσότερους παιδοψυχολόγους παγκοσμίως ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για το νανούρισμα και τη δημιουργία ενός ασφαλούς μητρικού ηχητικού περιβάλλοντος.

Επιλέξτε την απόλυτη εμπειρία νανουρίσματος με το κουκλάκι της Ολλανδικής εταιρίας ZAZU Νο 1 Βrand στην κατηγορία Νανουρίσματος, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά

  • Ηλικία: 0+
  • Ενέργεια: AAA X 3 (Δεν Περιλαμβάνονται)
  • SKU: ZA-FELIX-01

Διαθέσιμο επίσης σε

39,90€
Ποσότητα:
Το μαγικό πανάκι αγκαλιάς σε συνδυασμό με μια ενσωματωμένη συσκευή ύπνου δημιουργεί μια αναπαράσταση του αγκάλιασματος της μητέρας.
Από τον ρυθμό της καρδιάς της, όπως τον ακούμε σε ένα υπερηχογράφημα, μέχρι τους απαλούς λευκούς ήχους που είναι τόσο οικείοι στο αυτί του μωρού μέσα στη μήτρα και τις γλυκές μελωδίες που το βοηθούν να χαλαρώσει και να κοιμηθεί βαθιά, αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε με αγάπη και φροντίδα για την  την ηρεμία του μωρού σας.

Προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του μωρού σας και της ανάπτυξης της δικής του ανεξαρτησίας.
Παρέχει ασφάλεια και ζεστασιά σε όλα τα μωράκια που θέλουν να κρατάνε τα πανάκια τους για να κοιμούνται με ηρεμία.

Είναι ιδανικό για να χαλαρώνουν τα μωρά και να κοιμούνται εύκολα. Τα πανάκια αγκαλιάς επιτρέπουν στα μικρά δάκτυλα τους να εξερευνούν και να αισθάνονται, δημιουργώντας την επιθυμία να τα πιάνουν, να τα περιεργάζονται, να τα μυρίζουν, να τα αγγίζουν και να τα ανακαλύπτουν!

Επιπλέον, αυτό το κουκλάκι ενισχύει την κοινωνικότητα των μωρών σας και τα φιλικά τους συναισθήματα προς τα ζώα.

Περιλαμβάνει τους  Ήχους

-Χτύπος καρδιάς ZAZU

-Φύση με βροχή και πουλάκια ZAZU

-Νερά Καταρράκτη ZAZU

- lounge μελωδίες ZAZU

- μελωδίες νανουρίσματος ZAZU

Μετά απο 10 λεπτά ο επιλεγμένος ήχος νανουρίσματος σταματά αυτόματα.

Ξεκινάει με ακουστικό αισθητήρα, εάν το μωρό ξυπνήσει το βράδυ και το ξανα-νανουρίζει. 
Ρυθμίστε την ένταση στο επιθυμητό επίπεδο.

Ένας σύνδεσμος Velcro στo πανάκι αγκαλιάς σας επιτρέπει να συνδέσετε μια πιπίλα ή ένα παιχνίδι στην κατευναστική κουβέρτα παρηγοριάς.
Χρησιμοποιείστε το velcro για το κρεμάστε στην καλαθούνα, στο πορτ μπεμπέ, στο λίκνο, στο καρότσι η στην κούνια του.

Είναι απαλλαγμένο από BPA, φθαλικές ενώσεις και επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Κατάλληλο για χρήση από 0+ μηνών

Υφάσματα:  Βελούδινο Pet

Καθαρισμός: Μπορεί να πλυθεί στους 40 ° C, μην το βάλετε στο στεγνωτήριο, μην το σιδερώσετε

Διαστάσεις 50 x 40 x 10cm

Η Συσκευή λειτουργεί με 3 μπαταρίες 3 χ ΑΑΑ που δεν περιλαμβάνονται. 

Δείτε εδώ τις Οδηγίες Χρήσης Ελληνικά Σελ. 15