VIEWPORT=
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Z A Z U Νανουρίσματος
  • Βοηθοί Ύπνου Νανουριστήρια Zazu
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • Βοηθοί Ύπνου Νανουριστήρια Zazu
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους
  • ZAZU Ύπνου Νανουριστήρια με χτύπους καρδιάς & λευκούς ήχους

Το Νο1 Brand στις συσκευές Νανουρίσματος με τα Βραβευμένα Παιχνίδια Ύπνου που αποκοιμίζουν και τα πιο ανήσυχα μωρά με τον ηχογραφημένο Βόμβο του Χτύπου της Μητρικής Καρδιάς, τους Λευκούς ήχους & τις ειδικές μελωδίες. 

Απαλά Ζωάκια συντροφιάς, με Φωτάκια παρηγοριάς, Ακουστικούς Αισθητήρες για το κλάμα του μωρού η την ενεργοποίηση με την Κίνηση η το Ξύπνημα των μωρών κατά την διάρκεια του Ύπνου. 

Ο λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δυνατοί!

Ως εκ τούτου η φασαρία είναι οικεία στα μωρά σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η ησυχία είναι ξένη για τα μωρά και συχνά τρομακτική.

Ο Λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραΰνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.

Απαραίτητοι βοηθοί για τις νέες μανούλες, τους νέους γονείς , τα νεογέννητα, τα πρόωρα μωράκια, για ενοχλήσεις από κολικούς, για ανήσυχο ύπνο κλπ.

Ηρεμούν και καταπραΰνουν το νεογέννητο μωρό σας, με τη μίμηση του κτύπου της καρδιάς που άκουγε για 9 μήνες μέσα στη κοιλίτσα της μαμάς.

Με τον ηχογραφημένο ήχο της καρδιάς (οπως ακούγεται στον υπέρηχο), μαζί με λευκούς ήχους νερών απο καταρράκτη, πουλάκια στη Φύση, Ήχους Ωκεανού, Τρεχούμενα νερά καθώς και το Ιατρικά αποδεδειγμένο ssssssss.., sssssss.., (Sush Suther ήχοι) ο πατροπαράδοτος που έκανε η Γιαγιά με το στόμα της καθώς και Ηρεμιστικές μελωδίες.

Eτσι το μωρό σας θα κοιμηθεί σε ενα γνώριμο & ασφαλές για αυτό περιβάλλον. 
Θα χαρίσουν στα μωρά σας γλυκά ονειράκια.

Ενεργοποιείται εάν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει!

Εαν το μωρό σας ξυπνάει τη νύχτα, ο εξυπνος αισθητήρας ενεργοποιείται απο τη φωνή του μωρού και ενεργοποιει τον ήχο.

Ειναι πλενόμενα, με αποσπώμενες συσκευές και διαθέτουν αισθητήρα αυτόματης επαναλειτουργίας μολις το μωρό κάνει θόρυβο, ξυπνήσει η κλάψει!

Extra¨Επιλογή ενεργοποίησης με ανακίνηση ή σκούντημα.

Πάνω από το 65% των νεογέννητων παιδιών υποφέρουν από κολικούς.

Οι γονείς υποφέρουν ακόμα πιο πολύ γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα μωρά τους να κοιμηθούν εύκολα.

Για να απαλύνουν τους κολικούς του μωρού, στρέφονται και καταφεύγουν σε σπιτικές λύσεις για να τους σταματήσουν. Τελικά όλοι φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με τους λευκούς ήχους ψάχνουμε να βρούμε μπαλαντέζα να βάλουμε το μπιστολάκι των μαλλιών δίπλα στο μωρό γιατί ο λευκός ήχος που παράγει το μπιστολάκι μοιάζει με τον ήχο της μήτρας.

Οι λευκοί ηχοι και οι χτύποι της καρδιάς είναι το φυσικό ακουστικό περιβάλλον για τα νεογέννητα παιδιά, το θυμούνται από τη μήτρα της μητέρας τους. 

Και έτσι γεννήθηκαν τα ZAZU!

Και σταμάτησε το Τρέξιμο γύρω από το σπίτι , με ένα στεγνωτήρα μαλλιών, που είναι είναι δυσάρεστο και κουραστικό.

Τα ZAZU έχουν δοκιμαστεί από χιλιάδες γονείς σε όλο τον Κόσμο!

Τι λένε οι παιδοψυχολόγοι? (Γιατί είναι οι λευκοί ήχοι σημαντικοί);

Η  ακουστική αίσθηση είναι μια βρεφική εμπειρία των μωρών κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής τους. Στην κοιλιά της μαμάς τους, τα μωρά έχουν εμπειρίες επίσης, την αφή, τη γεύση και την κίνηση.

Αυτές οι βασικές δεξιότητες στο νευρικό σύστημα αποτελούν τη δυναμική με την οποία γεννιέται το παιδί. Τυχόν άλλα ερεθίσματα που λαμβάνονται από τις αισθήσεις του παιδιού είναι νέα και μπορεί να προκαλέσουν αισθητηριακή υπερφόρτωση.

Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς,  ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.

Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο με την μητρική καρδούλα.

Ας βοηθήσουμε και εμεις λοιπόν.

 Σταδιακή εισαγωγή στον κόσμο του, μια αισθητική εμπειρία είναι η ανάγκη του κάθε παιδιού.

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα, για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί πολύ νωρίς, με επιπλοκές sthn περίοδο μετά τον τοκετό,
που πάσχουν από αλλεργίες, παρατεταμένο ίκτερο, τα παιδιά από τις απειλούμενες εγκυμοσύνες και όλων εκείνους των οποίων το νευρικό σύστημα χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Τα παιδιά με προβλήματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν  τη νύχτα.

Παρέχοντας ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που γνώρισε κατά την εμβρυϊκή ζωή παρατείνει τη θετική επίδραση της εγκυμοσύνης στην αρμονική ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού.

Οι Λευκοί Ήχοι επιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο.

- δημιουργούν το περιβάλλον στο παιδί να θυμάται τη περίοδο από την κοιλιά της μαμάς του.

- ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις πηγές δυσφορίας που μπορεί να έχει.