VIEWPORT=
Bioin Bright Infant Outcome Innovations
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 39,90 €
Z A Z U Ύπνου
  • ZAZU Υπνου χτύπος καρδιάς & λευκοί ήχοι
  • ZAZU Υπνου χτύπος καρδιάς & λευκοί ήχοι
  • ZAZU Υπνου χτύπος καρδιάς & λευκοί ήχοι
  • ZAZU Υπνου χτύπος καρδιάς & λευκοί ήχοι
  • ZAZU kids για μωρά νήπια με χτύπο καρδιάς & λευκούς ήχους Βρεφικά Παιχνίδια Δραστηριοτήτων


Τα Βρεφικά Παιχνίδια ύπνου & Δραστηριοτήτων ZAZU kids που αποκοιμίζουν και τα πιο ανήσυχα μωρά με το χτύπο καρδιάς, Λευκούς ήχους & ειδικές μελωδίες. 

Έξυπνα βραβευμένα αυθεντικά απαλά ζωάκια βοηθοί ύπνου, συντροφιάς & παρηγοριάς με σύγχρονες συσκευές ύπνου νέας γενιάς που αφαιρούνται τελείως, για φορητή χρήση η το πλύσιμο, εκπληκτική ποιότητα ήχου, ρυθμιζόμενη ένταση & επιλoγές ασύρματου bluetooth.

Με ηχητικούς αισθητήρες για το κλάμα του μωρού η ενεργοποίηση με την κίνηση. Βρεφικοί προτζέκτορες με λευκούς ήχους και έξυπνα φωτάκια δωματίου η νυκτός.

Βρεφικά Παιχνίδια ύπνου.                                                                                                                     Διανομή απο την Βioin Baby.

Ο Λευκός θόρυβος είναι ένας σταθερός ήχος που εξέρχεται ομοιόμορφα και θυμίζει στα μωράκια σας τους ενδομήτριους ήχους που άκουγαν ως έμβρυα στην μήτρα της μανούλας.

Δεν κοιμαται το μωρό σας ?

Ο λευκός ήχος, κάνει το μωρό σας να αισθάνεται σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λευκός ήχος είναι μια τόσο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος για να καταπραϋνει συναισθηματικά και σωματικά τόσο τα νεογέννητα όσο και τα μεγαλύτερα μωρά.

Απαραίτητοι βοηθοί για τις νέες μανούλες, νέους γονείς , νεογέννητα, μωράκια πρόωρα, για περιπτώσεις ενοχλήσεων από κολικούς, για ανήσυχο ύπνο, Αξεσουάρ για την εκπαίδευση ύπνου των νηπίων & Φωτάκια για τα παιδικά δωμάτια.

Ένα μαλακό παιχνίδι σαν πάπλωμα, που ηρεμεί και καταπραΰνει το νεογέννητο μωρό σας από τη μίμηση του κτύπου της καρδιάς που άκουγε για 9 μήνες μέσα στη κοιλιά μιας μαμάς.

Με τον ηχογραφημένο ήχο της καρδιάς (οπως ακούγεται στον υπέρηχο), μαζί με λευκούς ήχους νερών απο καταρράκτη, πουλάκια, Ωκεανός, αφρικάνιση φύση, τρεχούμενα νερά καθώς και το Ιατρικά αποδεδειγμένο ssssssss.., sssssss.., (Slusher ήχος) το πατροπαράδοτο της Γιαγιάς καθώς και 4 ηρεμιστικές μελωδίες.

Eτσι το μωρό σας θα κοιμηθεί σε ενα ασφαλές περιβάλλον όπως της μανούλας. 
Θα χαρίσουν στα μωρά σας γλυκά ονειράκια.

Ειναι απαλά , πλενόμενα , με αποσπώμενη συσκευή που λειτουργεί με μπαταρίες η επαναφορτιζόμενα και διαθέτουν αισθητήρα αυτόματης επαναλειτουργίας μολις το μωρό κάνει θόρυβο, ξυπνήσει η κλάψει!

Ενεργοποιήστε με ανακίνηση ή σκούντημα ή θόρυβο (κλάμα).

Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο μουσικό χειριστήριο, απλά ανακινήστε και θα αρχίσει να παίζει το τελευταίο τραγούδι που έχει επιλεγεί.

Είναι πιο έξυπνα από ποτέ και καταλαβαίνουν πότε το μωρό ξυπνάει.

Ενεργοποιείται εάν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει!!!

Εαν το μωρό σας ξυπνάει τη νύχτα, ο εξυπνος αισθητήρας ενεργοποιείται απο τη φωνή του μωρού και ενεργοποιει τον ήχο.

Πάνω από το 65% των νεογέννητων παιδιών υποφέρουν από κολικούς.

Οι γονείς υποφέρουν ακόμα πιο πολύ γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα μωρά τους να κοιμηθούν εύκολα.

Για να απαλύνουν τους κολικούς του μωρού, στρέφονται και καταφεύγουν σε σπιτικές λύσεις για να τους σταματήσουν. Τελικά όλοι φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με τους λευκούς ήχους ψάχνουμε να βρούμε μπαλαντέζα να βάλουμε το μπιστολάκι των μαλλιών δίπλα στο μωρό γιατί ο λευκός ήχος που παράγει το μπιστολάκι μοιάζει με της μήτρας τον ήχο.

Οι λευκοί ηχοι και οι χτύποι της καρδιάς είναι το φυσικό ακουστικό περιβάλλον για τα νεογέννητα παιδιά, το θυμούνται από τη μήτρα της μητέρας τους. Το μόνο που μπορούν να ακούσουν είναι οι λευκοί ήχοι.

Και έτσι Ο DEX το σκυλάκι, η LIZ το προβατάκι και ο DON το γαϊδουράκι γεννήθηκαν!

Και σταμάτησε το Τρέξιμο γύρω από το σπίτι , με ένα στεγνωτήρα μαλλιών, που είναι είναι δυσάρεστο και κουραστικό. Ακόμα και εάν ηχογραφήσεις ένα λευκό ήχο που μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο η σε κάποιο application, δεν είναι και καμιά ιδανική λύση.

Τα ZAZU έχουν μέχρι στιγμής δοκιμαστεί από χιλιάδες γονείς σε όλο τον Κόσμο!

Είναι παιχνίδια, σχεδιασμένα από μητέρες.

Αυτή η εύκολη στη χρήση συσκευή, με δυνατότητα ελέγχου της έντασης, λειτουργεί για 10 λεπτά έως ότου το μωράκι σας κοιμηθεί.

Τι λένε οι παιδοψυχολόγοι?

Γιατί είναι οι λευκοί ήχοι σημαντικοί;

Η  ακουστική αίσθηση είναι μια βρεφική εμπειρία των μωρών κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής τους. Στην κοιλιά της μαμάς τους, τα μωρά έχουν εμπειρίες επίσης, την αφή, τη γεύση και την κίνηση.

Αυτές οι βασικές δεξιότητες στο νευρικό σύστημα αποτελούν τη δυναμική με την οποία γεννιέται το παιδί. Τυχόν άλλα ερεθίσματα που λαμβάνονται από τις αισθήσεις του παιδιού είναι νέα και μπορεί να προκαλέσουν αισθητηριακή υπερφόρτωση.

Ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό, να έχει δυσκολίες να κοιμηθεί, να ξυπνάει συχνά, να υποφέρει από κολικούς,  ειδικά τα απογεύματα και τα βράδια, μετά από μια ολόκληρη μέρα με πολυάριθμες αισθητικές εμπειρίες.

Η παρηγοριά από αυτό βρίσκεται στην επιστροφή της εμβρυϊκής ζωής: το λίκνισμα, το αγκάλιασμα, το αίσθημα της ζεστασιάς και ακούγοντας επίμονο, μονότονο λευκό ήχο με την μητρική καρδούλα.

Ας βοηθήσουμε και εμεις λοιπόν.

 Σταδιακή εισαγωγή στον κόσμο του, μια αισθητική εμπειρία είναι η ανάγκη του κάθε παιδιού.

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί πολύ νωρίς, με επιπλοκές περίοδο μετά τον τοκετό, που πάσχουν από αλλεργίες, παρατεταμένο ίκτερο, τα παιδιά από τις απειλούμενες εγκυμοσύνες και όλων εκείνους των οποίων το νευρικό σύστημα χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Τα παιδιά με προβλήματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν  τη νύχτα.

Παρέχοντας ένα περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που γνώρισε κατά την εμβρυϊκή ζωή παρατείνει τη θετική επίδραση της εγκυμοσύνης στην αρμονική ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του παιδιού.

Οι Λευκοί Ήχοι επιτρέπουν στο παιδί να ξεπεράσει τα υπερβολικά ερεθίσματα για τα οποία το νευρικό του σύστημα δεν είναι ακόμη έτοιμο.

- δημιουργούν το περιβάλλον στο παιδί να θυμάται τη περίοδο από την κοιλιά της μαμάς του.

- ηρεμούν και καταπραΰνουν το μωρό, αποσπούν την προσοχή του από τις πηγές της δυσφορίας που μπορεί να έχει.

Είναι η τέλεια συσκευή λευκού θορύβου για βρέφη, δεδομένου ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή και την αφή.

Είναι εύκολο να τοποθετήσετε το λούτρινο κουκλάκι στη κούνια και όποτε ακούει το μικρό σας να κλαίει, αρχίζει να παίζει τον ήχο που τελευταία είχατε επιλέξει. Ο ήχος μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με μια απλή ανακίνηση του παιχνιδιού. Μετά από λίγο σταματάει από μόνο του, καθώς η συσκευή εχει αισθητήρα απενεργοποίησης. 

Ο ήχος είναι ευχάριστος και η ποιότητα είναι εκπληκτικά καλή για ένα παιχνίδι λούτρινο.

Ο ήχος είναι ρυθμιζόμενος και η συσκευή αφαιρείται εύκολα, ετσι το λούτρινο είναι πολύ εύκολο στο πλύσιμο.

Είναι φορητό και ιδανικό για ταξίδια, παίρνοντας την συσκευή μαζί σας όταν πηγαίνετε για έναν περίπατο ή για μια επίσκεψη με το μωρό.

Γι 'αυτό είναι ίσως τα πιο βολικά και λειτουργικά λούτρινα με συσκευή λευκού ήχου και καρδιάς για τα μωρά σε αυτήν την κατηγορία τιμής.